Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • luke

Wyjazd: 30 czerwca w godzinach wczesnopopołudniowych (13-15, okoliczności nie pozwalają na wcześniejszy wyjazd).

Powrót: 4 lipca, do dogadania, najpóźniej tak, aby być w Warszawie na wieczór.

Koszt będzie trochę większy niż standardowa zrzutka na paliwo ze względu na to, że samochód będzie z wypożyczalni -- jak dużo większy: kwestia dogadania się.

Kontakt na priv.

3 osoby brane pod uwagę tylko jeżeli nie biorą ze sobą dużego bagażu typu plecaki ze stalażem plus namiot plus 3 kraty browarów na drogę; )
  • alek

gdyby ktoś miał ochotę wyjechać wcześniej - w środę 29.06, również z Warszawy - zapraszamy! mamy dwa wolne miejsca w samochodzie.
  • Iza

SZUKAMY DWÓCH CHĘTNYCH OSÓB NA PRZEJAZD SAMOCHODEM Z WARSZAWY DO GDYNI.
    Wyjezdzamy 30 czerwca po poludniu (max 15sta) tak, aby na 19-20 byc na terenie festiwalu. Powrot 4 lipca. Zrzucamy sie na paliwo. Kontakt i szczegoly na priv.
  • Think pink.

Bardzo pilnie szukam kogoś z 2 wolnymi miejscami w samochodzie :) Najlepiej w środę wyjazd.
  • Loko

mam 3 wolne miejsca w szybkim aucie z klimą; ) Wyjazd w czwartek kolo 13ej.
  • luke

To sobie załóż swój temat. Dzięki za podbicie mojego.
  • alek

(spoko, jeszcze ja podbiję)

>alek napisał
    >gdyby ktoś miał ochotę wyjechać wcześniej - w środę
    >29.06, również z Warszawy - zapraszamy! mamy dwa wolne
    >miejsca w samochodzie.

oferta, po wielu zmianach, powróciła to punkty wyjściowego - wciąż mamy dwa miejsca w samochodzie! :>

Last minute!

planujemy wyruszyć koło 9.00 (ew. godzinę można dogadać) z przystanku Konwaliowa - na Modlińskiej, za Żeraniem. składka na paliwo nie więcej niż 50 zł

w związku, z tym, że to już jutro, prosiłbym o kontakt na telefon: 608385825

| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki