-
Lol3k
oibojętnie. raczej niedługo. ja w zeszym roku stałem około 20 minut. za to na pole, żeby wejść...omatko bosko -
czibo...powtórz.
Też się nie zarejestrowałem na to pole i nie wiem, co zrobić, trzeba będzie się tam zarejestrować, tak? -
Klaudyna
>OPENER 2007! napisała:
>ooo.
>wlasnie przeczytalam, ze na dworcu PKP moge wymienic bilet
>na opaske?
>gdzie znajduje sie ten punkt dokladniej? i czy jest on
>otwarty rowniez w sobote :))
jak wyjdziesz z dworca, to rok temu tak na lewo sie szlo :) zoabczysz bedzie kolejka na pewno; ) i potem rowniez na lewo do openerowego busa.
-
psuja
-
-
psuja
-
Nic nie pada, całkiem ciepły wieczór w Gdyni dziś.
A więc: punkt wymiany biletów na opaski jest PRZED głównym budynkiem dworca PKP w Gdyni, obok przystanków PKS. To taka duża metalowa buda :D Jak zobaczycie tłum ludzi, to to będzie tam :D
Zalecam jednak zmianę biletu na opaskę przy dworcu, krócej się czeka. Ile - zależy od godziny, mi zmienili dziś od ręki, ale jutro tak koło 15-16-17 to może być kilka-kilkanaście minut stania.
Żeby dojść na open'erowy autobus, to ustawiamy ryło w stronę głównego budynku dworca, stojąc przed tymże. Skręcamy ryło w prawo i widzimy trochę wyższy niż reszta budynek, gdzie jest m.in. poczta. Otóż przystanek jest ZA tym budynkiem, zresztą pewnie zobaczycie idący tam tłum - to będzie tam :D -
Anonim
-
b.usz.
gorzej jesli tym tlumem okaze sie jakas wycieczka xD
juz kiedys tak mialam... -
Jeśli tłum okaże się zmierzać dalej od budynku dworca dalej niż 100 metrów, opuszczamy tłum i szukamy właściwego :D
-
Anonim
no to wtedy zostaje jeszcze poszukiwanie opasek na łapkach :).
A no i jeszcze zasada że to co zielone to dobre; ) (np. trawa, glony...; )) -
Anonim
>L'esprit electronique napisał
>Żeby dojść na open'erowy autobus, to ustawiamy ryło w
>stronę głównego budynku dworca, stojąc przed tymże.
>Skręcamy ryło w prawo i widzimy trochę wyższy niż
>reszta budynek, gdzie jest m.in. poczta. Otóż przystanek
>jest ZA tym budynkiem, zresztą pewnie zobaczycie idący tam
>tłum - to będzie tam :D
po pierwsze cudny opis;) po drugie ten budynek poczty właśnie widze z okna mego mieszkanka:D buda dalej czynna;) a co do trafiania na autobusy Open'erowe - w tamtym roku cięzko nam było samym to spostrzec, tłumy wcale tam nie zmierzały - pan z budy udzielił nam info;)
do zobaczenia jutro - już nie mogę się doczekać tego klimatu:)
a i potwierdzam, pogoda w Gdyni ok - niedawno miałam przyjemność oglądać wspaniały zachód słońca;)
pozdr:)
-
k
czy ktos wie czy jest tam jakas przechowalnai bagazu? Bo w zeszlym roku wszystko pakowalam do samochodu albo mialam plecak a teraz nie ma bata, musze schowac:D.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne