Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Lol3k

oibojętnie. raczej niedługo. ja w zeszym roku stałem około 20 minut. za to na pole, żeby wejść...omatko bosko
  • czibo...powtórz.

Też się nie zarejestrowałem na to pole i nie wiem, co zrobić, trzeba będzie się tam zarejestrować, tak?
  • Klaudyna

>OPENER 2007! napisała:
    >ooo.
    >wlasnie przeczytalam, ze na dworcu PKP moge wymienic bilet
    >na opaske?
    >gdzie znajduje sie ten punkt dokladniej? i czy jest on
    >otwarty rowniez w sobote :))

jak wyjdziesz z dworca, to rok temu tak na lewo sie szlo :) zoabczysz bedzie kolejka na pewno; ) i potem rowniez na lewo do openerowego busa.
  • psuja

PADA NA MAKSA !
  • psuja

DESZCZ!
  • L'esprit électronique

Nic nie pada, całkiem ciepły wieczór w Gdyni dziś.

A więc: punkt wymiany biletów na opaski jest PRZED głównym budynkiem dworca PKP w Gdyni, obok przystanków PKS. To taka duża metalowa buda :D Jak zobaczycie tłum ludzi, to to będzie tam :D

Zalecam jednak zmianę biletu na opaskę przy dworcu, krócej się czeka. Ile - zależy od godziny, mi zmienili dziś od ręki, ale jutro tak koło 15-16-17 to może być kilka-kilkanaście minut stania.

Żeby dojść na open'erowy autobus, to ustawiamy ryło w stronę głównego budynku dworca, stojąc przed tymże. Skręcamy ryło w prawo i widzimy trochę wyższy niż reszta budynek, gdzie jest m.in. poczta. Otóż przystanek jest ZA tym budynkiem, zresztą pewnie zobaczycie idący tam tłum - to będzie tam :D
  • Anonim

najlepsza instrukcja - 'Za tłumem!' xD
  • b.usz.

gorzej jesli tym tlumem okaze sie jakas wycieczka xD
    juz kiedys tak mialam...
  • L'esprit électronique

Jeśli tłum okaże się zmierzać dalej od budynku dworca dalej niż 100 metrów, opuszczamy tłum i szukamy właściwego :D
  • Anonim

no to wtedy zostaje jeszcze poszukiwanie opasek na łapkach :).

A no i jeszcze zasada że to co zielone to dobre; ) (np. trawa, glony...; ))
  • Anonim

>L'esprit electronique napisał
    >Żeby dojść na open'erowy autobus, to ustawiamy ryło w
    >stronę głównego budynku dworca, stojąc przed tymże.
    >Skręcamy ryło w prawo i widzimy trochę wyższy niż
    >reszta budynek, gdzie jest m.in. poczta. Otóż przystanek
    >jest ZA tym budynkiem, zresztą pewnie zobaczycie idący tam
    >tłum - to będzie tam :D

po pierwsze cudny opis;) po drugie ten budynek poczty właśnie widze z okna mego mieszkanka:D buda dalej czynna;) a co do trafiania na autobusy Open'erowe - w tamtym roku cięzko nam było samym to spostrzec, tłumy wcale tam nie zmierzały - pan z budy udzielił nam info;)
    do zobaczenia jutro - już nie mogę się doczekać tego klimatu:)
    a i potwierdzam, pogoda w Gdyni ok - niedawno miałam przyjemność oglądać wspaniały zachód słońca;)
    pozdr:)
  • k

czy ktos wie czy jest tam jakas przechowalnai bagazu? Bo w zeszlym roku wszystko pakowalam do samochodu albo mialam plecak a teraz nie ma bata, musze schowac:D.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki