Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuka

ja jechałam dzis ( z Legionowa) i nawet wolne miejsca były, ale jutro to Wam szczerze współczuje.
  • Anonim

ja tam się w słoneczny w tym roku nie pakuję. Z iławy jadę sobie osobowym. Mimo bardzo miłej atmosfery, w zeszlym roku, w mojej części pociągu (pozdrawiam ludzi, którym moja mama przywiozła pizze na dworzec w iławie :D ).
  • Darth Fejder

>*Misia* napisała:
    >Mimo bardzo miłej atmosfery, w
    >zeszlym roku, w mojej części pociągu (pozdrawiam ludzi,
    >którym moja mama przywiozła pizze na dworzec w iławie :D
    >).

A my pozdrawiamy Ciebie i oczywiscie Twoja Mame:) Wielkie dzieki za pizze jeszcze raz:) My tradycyjnie Sloneczkiem, ten pot, scisk i wesola atmosfera, sa nie do ocenienia:)
  • hrabioMagda!

ja to jutro. 8 rano. wyjazd. az sie boje.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Niech ktoś zrobi jakieś foty dla tych co za rok będą pytać czy jest ciasno :)
    Teraz to jest luzik...najlepiej będzie w poniedziałek kiedy to ludzie spłukani zorientują się, że zostanie im wybór albo Intercity albo Koleje Mazowieckie bo pośpiechów nie ma :D Wtedy dopiero Słoneczko będzie miało powodzenie; )
  • Ms .Fits

A jak z innymi dniami Festivalu ? My jedziemy 5. o godzinie 8.00 z Warszawy Zachodniej...Hm, skoro wszyscy jadą na pierwszy dzień, to nie powinno być takich tłoków w pociągu na drugi dzień...:p
  • Olcia

ja ma pospiecho 18 z gdyni w pon? kto mowil ze nie mam w pon pospsiechow?a z ciekowasci o ktorej jest sloneczny w pon?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Aj sorki..zapomniałem dodać, że chodzi o powrót do Wawy...ale może rzeczywiście o 18:00 jest jakiś...ale to dla niektórych za późno.
    Weź uwagę, że 5tego ludzie mogą po tygodniu pracy nad morze na wakacje wyjeżdżać bo pogoda super :)
  • Anonim

do zobaczenia jutro o 8 w slonecznym!
  • Anonim

>*Misia* napisała:
    >ja tam się w słoneczny w tym roku nie pakuję. Z iławy
    >jadę sobie osobowym. Mimo bardzo miłej atmosfery, w
    >zeszlym roku, w mojej części pociągu (pozdrawiam ludzi,
    >którym moja mama przywiozła pizze na dworzec w iławie :D
    >).

Piona, bujamy się razem biatch :D
  • Anonim

>Ms. Fits napisała:
    >A jak z innymi dniami Festivalu ? My jedziemy 5. o godzinie
    >8.00 z Warszawy Zachodniej...Hm, skoro wszyscy jadą na
    >pierwszy dzień, to nie powinno być takich tłoków w
    >pociągu na drugi dzień...:p

też w to wierze, oby nie za dużo :D
  • Łukasz Sołtysiak

było wesoło. pozdrawiam ekipę z gitarą :D
  • Panienka Pinked

w powrotna było naprawde zacnie i bez omdleń w tłumie :)

za rok tylko Słoneczkiem; )
  • Sylwia

mi w piatek w boju o wejscie do słoneczka zdjeto klatpa :D:D straciłam ukochana pare :D ale najwazniejsz ze miejsca siedzace przy oknie były.. powrót juz niestety pospiechem w nocy ale tesh miłam bardzo wesoło... :
  • Anonim

uwielbiam ten środek transportu, najlepsze jest przejście do kibla -tylko dla wygimnastykowanych; P
  • smak syntetyczny

zdaje sie ze koniec slonecznego
    teraz przewozy miedzywojewodzkie przejmuje PKP Intercity
    http://gospodarka.gazeta.pl/gospoda...
  • Anonim

Słoneczny to nie pośpieszny i nie należy do PKP PR tylko do KM, tak więc easy...ta informacja nie zabiera nam Słonecznego :)
  • Anonim

wierzę Ci na słowo, bo bez słonecznego, to już nie byłby ten sam festiwal. :]
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki