-
Anonim
Poszukuje dziewczyny, ktora stala obok mnie na koncercie Groove Armada.
Bylas z kolezanka, mialas na sobie zielona marynarke/kurtke i przez czesc koncertu rozlozona parasolke. Moze zagladasz na grono... Na koncercie nie mialem odwagi podejsc i zapytac skad Cie znam... A ta mysl nie daje mi spokoju... Pozdrawiam -
michau
-
Tejon znaczy Borsuk
To jeszcze ja sie podepne. Poszukuje dwoch sympatycznych rosjanek, ktore calowaly sie kiedy gral Laurent Garnier. Wydaje mi sie, ze gdzies juz was widzialem, wiec jesli zagladacie na grono to zapraszam do siebie; > -
Anonim
>Michail Czeslawowicz napisał
>Poszukuje dziewczyny, ktora stala obok mnie na koncercie
>Groove Armada.
>Bylas z kolezanka, mialas na sobie zielona marynarke/kurtke
>i przez czesc koncertu rozlozona parasolke. Moze zagladasz
>na grono... Na koncercie nie mialem odwagi podejsc i zapytac
>skad Cie znam... A ta mysl nie daje mi spokoju... Pozdrawiam
jeżeli ta dziewczyna była wysoka i miała krótkie włosy to chyba chodzi Ci o moją kumpele Zosie.
-
-
Anonim
-
Anonim
Widzisz stary, naet jak masz być wyśmiany to lepiej spróbować niż później sobie pluć w brodę i żałować, że się nie spróbowało.
Tak właśnie poznałem swoją dziewczynę i jesteśmy już razem trzy lata :] Najważniejsze to się nie bać.
Życzę powodzenia stary! -
Lucía
Dobra...
poszukuje rudowlosej Kasi, o srednio-dlugich wlosach, stalas przez chwile kolo mnie na koncercie Groove Armada, blisko sceny. Czestowlam Cie mala wisnioweczka co by sie tu rozgrzac w deszczu. Wyszlas w trakcie z telefonem komorkowym w rece... -
Pysiek Putrzy
musztarda po obiedzie:[ dobra okazja to nie wszystko... trzeba ja jeszcze wykorzystac! zycze powodzenia -
>Siemanesko napisał
>Widzisz stary, naet jak masz być wyśmiany to lepiej
>spróbować niż później sobie pluć w brodę i
>żałować, że się nie spróbowało.
niby tak, ale po co szukać czegoś przez internet jeśli się nie ma pewnośći że znajdzie, tym bardziej że masz/miałeś to na wyciągnięcie ręki? nieśmiałość? możliwe.
co innego jeśli się rozmawiało/nie wzięło kontaktu/zapomniało imienia . -
farelka
a ze mną przywitał się - na koncercie sonic youth - jakiś kolega z grona poszukujący swoich znajomych. Skarżył się na niemoc w prawej dłoni więc nie mógł się przywitac tradycyjną "szuflą".Nie to, zebym go poszukiwała tylko z ciekawości pytam któż to był bo sie nie zapytałam w roztargnieniu. Jakby co - pozdrawiam miłego kolegę :) -
Izoldka
w takim razie ja szukam kolegi z szopą na głowie, który kręci sobie dredy wełną, sprzedawał gofry, jest z Dolnego Śląska i poczęstował mnie kiełbaską... rozmawiałam, ale nawet nie wiem jak ma na imię :P -
Jesus Quintana
...hmm a ja z tego miejsca chcialbym przeprosic jakiegos milego pana ktory niefartownie dostal moja parasolka w czasie groove armady gdy w euforii(ich wyjscie na scene i deszcz)wyjebalem ja przed siebie... (usmiechnal sie wiec chyba ...'no offence' ...ale...tak czy inaczej...i am sorry).... a i poszukuje ochroniarza z heinekena przez ktorego musialem wywalic pare rzeczy..(fucker!) -
poZiomka
Poszukuje Betty!! Balowałyśmy razem po sobotnich koncertach na parkingu razem z Litwinami:) Nie wyświetlił mi sie Twój nr gdy do mnie dzwoniłaś:( Nie chcę tracić z Wami kontaktu! Pozdrawiam Alicja:) -
farelka
o, a ja zostałam zmaltretowana podczas koncertu sonic -przez jednego gościa co w ścisku bardzo ekspresyjnie reagował na muzykę i udawał, ze gra na gitarze. Strasznie mnie walił łokciami po plecach i nie tylko a na moją grzeczną prośbę czy mógłby nieco powstrzymać swoje emocje odpowiedział mi - nie!!! i dalej sie gibał... Musiałam zmienic miejsce, a stałam tak blisko sceny...Fuck... -
o, ja też poszukam; > przypomniało mi się, szukam dziewczyny z którą wymienialiśmy się okularami przed koncertem kombajnu; ]
-
spotless mind
>Tejon znaczy Borsuk napisał
>To jeszcze ja sie podepne. Poszukuje dwoch sympatycznych
>rosjanek, ktore calowaly sie kiedy gral Laurent Garnier.
to było Tatu, bez kitu xP
-
Anonim
-
Deser.
Szukam dziewczyny,która idąc tańcczyła po blocv party. to było z praewejk stropny jak sie patrzy na scene ptzy bandach. zrobiła mnie zdjęcie ze szlugami ( bo mama zobaczy) :) -
Anonim
ja tam na waszym miejscu nie chwaliłbym się niewykorzystanymi szansami
;P -
Anonim
No co Ty agrest, może się czuli nieatrakcyjnie w zabłoconych butach, z przekrwionymi oczami i ziejąc piwem, które tylko piwo udawało, a kosztowało całe 2 kupony... i dlatego nie wykorzystywali szans. I teraz jeszcze przez Ciebie zrezygnują. :)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne