- 1
- 2
-
mamkrzywego
jak w temacie, ma ktos moze nagrane podziekowanie bjork w naszym jezyku? -
Madziczek
-
zboczulo
-
Anonim
-
-
Ka.ś
-
G & G
szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed skończyła.
A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez wychwalająca publicznośc :) -
Śledzik
>Małgorzatka; ) napisała:
>szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed
>skończyła.
>
>A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej
>skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez
>wychwalająca publicznośc :)
Mi sie wydaje, ze ona ma po prostu taki akcent, już nie róbcie z niej małej słodkiej dziewczynki, zwiewnej rusałki kicającej niczym sarna :]
-
Anonim
ale ona taka po prostu jest... popatrz sobie na nią.
fakt to było miłe i na szczęście z tego co pamiętam obeszło się bez tych żenujących (przynajmniej dla mnie) gadek z wtrącanym co 2 słowo "poland". nauczyć się takiego "dziekuje" wymagało imo więcej trudu i zabrzmiało na prawdę magocznie... -
G & G
>żukosoczek napisała:
>>Małgorzatka; ) napisała:
>>szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed
>>skończyła.
>>
>>A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej
>>skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez
>>wychwalająca publicznośc :)
>
>Mi sie wydaje, ze ona ma po prostu taki akcent, już nie
>róbcie z niej małej słodkiej dziewczynki, zwiewnej
>rusałki kicającej niczym sarna :]
>
>
ale ja lubię rusałki;) -
Anonim
a motyw, kiedy wskazala palcem na lecaca banke mydlana? tez byl kapitalny, chociaz zwrocil mi na ten fakt uwage kumpel, bo sama nie widzialam z tej odleglosci :P -
Sylwia .
-
Anonim
Ale ona właśnie jest rusałkowata. Słynie ze swojego dziwactwa i wystarczy przejrzeć wywiady na youtubie by zauważyć, że wiele wykręctw tkwi w niej. -
zboczulo
-
Madziczek
jak czytam te wpisy to sie smieje ze sie nia tak podniecacie,ale sekunde pozniej uswiadamiam sobie ze sama tak robie albo jeszcze gorzej:P codziennie ogladam moje ulubione filmiki z Bjork na Youtubie i zakochuje sie w Jej,jak to okresliliscie,rusalkowatosci <3 laczmy sie, kazdy ma jakiegos bzika,kazdy jakies hobby ma :P -
Śledzik
.... a ja w domu miałam chomika, ale zdechł z głodu za szafą; ]
A Bjork jak śpiewa to się strasznie wczuwa i to jest fajne, np tu:
http://www.youtube.com/watch?v=pG-n... -
chronicsleepdisorder
ee nie wydaje mi sie zeby nauczenie sie slowa 'dziekuje' wymagalo wiekszego trudu :P po prostu sie nauczyla, bo wypadalo
ale i tak lepiej niz bellamy ktory po skonczeniu piosenki mowi 'cześć'; ] -
G & G
no wiesz, to ze się nauczyła to na pewno jej trudu to nie przysporzyło, ale tu chodzi o pewnego rodzaju szacunek dla Polski. Przynajmniej tak mi się wydaję. Na red hotach to kiedis się nawet nie pożegnał, ot co. -
bebi www.galeriamanual.pl
Bjork jest cudna, widzielismy ja na plazy w Sopocie, dzien przed koncertem, z coreczka i jej facetem, tak sobie przeszli kolo nas a nam szczeka opadla -
Gangers - HardStyle®
...Bombowy koncert, niesamowie wrazenia i jeszcze ta Bit Maszyna :)...Szacunek w dosłownym tego słowa znaczeniu... -
wuszu
bjork sie nie nauczyła 'dziekuje'. pobiegła za scene, spytała się jak to jest w naszej polskiej mowie, przybiegła i powiedziała. myslałem, ze lenistwa muse nic nie przebije, którzy sobie zapisali polskie słowa na kartce. myliłem sie. ale to nie wazne bo i tak wypadło fajnie :P
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne