Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mamkrzywego

jak w temacie, ma ktos moze nagrane podziekowanie bjork w naszym jezyku?
  • Madziczek

wlasnie!

to bylo urocze!

sluchajcie,zakochalam sie po prostu...
  • zboczulo

juz nie przezywajcie jak mrowka okres...;]
  • Anonim

a co w tym zlego? sama chetnie bym uslyszala, bo mi umknelo.
  • Ka.ś

to "dziękuję" było taaakie słodkie!
  • G & G

szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed skończyła.

A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez wychwalająca publicznośc :)
  • Śledzik

>Małgorzatka; ) napisała:
    >szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed
    >skończyła.
    >
    >A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej
    >skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez
    >wychwalająca publicznośc :)

Mi sie wydaje, ze ona ma po prostu taki akcent, już nie róbcie z niej małej słodkiej dziewczynki, zwiewnej rusałki kicającej niczym sarna :]

• Anonim

ale ona taka po prostu jest... popatrz sobie na nią.
    fakt to było miłe i na szczęście z tego co pamiętam obeszło się bez tych żenujących (przynajmniej dla mnie) gadek z wtrącanym co 2 słowo "poland". nauczyć się takiego "dziekuje" wymagało imo więcej trudu i zabrzmiało na prawdę magocznie...
  • G & G

>żukosoczek napisała:
    >>Małgorzatka; ) napisała:
    >>szkoda, że krótko grała, jakies 15 minut przed
    >>skończyła.
    >>
    >>A że slodkie to fakt, słodkie, ale jeszcze bardziej
    >>skromne, tak jakby mała dziewczynka zawstydzona przez
    >>wychwalająca publicznośc :)
    >
    >Mi sie wydaje, ze ona ma po prostu taki akcent, już nie
    >róbcie z niej małej słodkiej dziewczynki, zwiewnej
    >rusałki kicającej niczym sarna :]
    >
    >

ale ja lubię rusałki;)
  • Anonim

a motyw, kiedy wskazala palcem na lecaca banke mydlana? tez byl kapitalny, chociaz zwrocil mi na ten fakt uwage kumpel, bo sama nie widzialam z tej odleglosci :P
  • Sylwia .

i pajęczyna...

ahhhhhhhh
  • Anonim

Ale ona właśnie jest rusałkowata. Słynie ze swojego dziwactwa i wystarczy przejrzeć wywiady na youtubie by zauważyć, że wiele wykręctw tkwi w niej.
  • zboczulo

boze...wskazala palcem na banke...ŁAŁAŁIŁA
  • Madziczek

jak czytam te wpisy to sie smieje ze sie nia tak podniecacie,ale sekunde pozniej uswiadamiam sobie ze sama tak robie albo jeszcze gorzej:P codziennie ogladam moje ulubione filmiki z Bjork na Youtubie i zakochuje sie w Jej,jak to okresliliscie,rusalkowatosci <3 laczmy sie, kazdy ma jakiegos bzika,kazdy jakies hobby ma :P
  • Śledzik

.... a ja w domu miałam chomika, ale zdechł z głodu za szafą; ]

A Bjork jak śpiewa to się strasznie wczuwa i to jest fajne, np tu:

http://www.youtube.com/watch?v=pG-n...
  • chronicsleepdisorder

ee nie wydaje mi sie zeby nauczenie sie slowa 'dziekuje' wymagalo wiekszego trudu :P po prostu sie nauczyla, bo wypadalo

ale i tak lepiej niz bellamy ktory po skonczeniu piosenki mowi 'cześć'; ]
  • G & G

no wiesz, to ze się nauczyła to na pewno jej trudu to nie przysporzyło, ale tu chodzi o pewnego rodzaju szacunek dla Polski. Przynajmniej tak mi się wydaję. Na red hotach to kiedis się nawet nie pożegnał, ot co.
  • bebi www.galeriamanual.pl

Bjork jest cudna, widzielismy ja na plazy w Sopocie, dzien przed koncertem, z coreczka i jej facetem, tak sobie przeszli kolo nas a nam szczeka opadla
  • Gangers - HardStyle®

...Bombowy koncert, niesamowie wrazenia i jeszcze ta Bit Maszyna :)...Szacunek w dosłownym tego słowa znaczeniu...
  • wuszu

bjork sie nie nauczyła 'dziekuje'. pobiegła za scene, spytała się jak to jest w naszej polskiej mowie, przybiegła i powiedziała. myslałem, ze lenistwa muse nic nie przebije, którzy sobie zapisali polskie słowa na kartce. myliłem sie. ale to nie wazne bo i tak wypadło fajnie :P
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki