Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • missy seepy

Widze, ze jest parę watków o rzeczach zagubionych i odnalezionych, wiec jeden topic zbiorczy.

Ja zgubiłam legitymację studencką - z mishu UŚ. Jesli ktos znalazł, to proszę o pilny kontkat na privie, bo nie wiem czy wyrabiać nową, a potrzebne mi bardzo zniżki na przejazdy.
  • Anonim

Ja znalazłem 20zł :)

Myślałęm, że to pewnej pary, która wychodziłą ze sklepu przy plaży ale powiedzieli, że nie.

Pozdrawiam dwóch chłopaków, z którymi zainwestowaliśmy w 6 Heinekenów, a ja dostałem czapeczkę po promocji :P
  • Kuba

... zgubiłem okulary przeciwsłoneczne :)
  • Anonim

a ja komórke i czarny sweter; _;.
  • * Marti *

a moja kolezanka zgubila czarna kurtke i zółta bluze... trzeciego dnia... jak cos to piszcie na priv...
  • Anonim

ja niestety po drugim dniu imprezy gdzieś zgubiłem zdrowie, poszukiwania trwają
  • cynamonova

ja jak kolega wyzej, zdrowie zostalo w deszczu openerowym,
    poza tym, zostawialm okulary w pociagu IC gdynia-wawa ktory wyjezdzal o 15.06, w wagonie 8, nad miejscem nr 92 :DDDDDD
    pozdrawiam!
  • Wrecekrzepki

W pociagu TLK z Warszawy do Gdyni 29.08.2007 mlody mezczyzna z krotka broda, w okularach i chyba sztruksach zostawil BIALA BLUZE FEDERACJI MLODYCH SOCJALDEMOKRATOW. Z checia zwroce ja wlascicielowi.
  • dorotka ewentualnie

a ja znalazłam na polu namiotowym mniej wiecej na godzinie 13 od pierwszego toitoia sluchawki LG, w sensie ze do telefonu takie.., prv
  • Anonim

ja zgubiłam białą zapalniczke i żółty gwizdek na beastie boys w namiocie
  • Anonim

Znalazłam bransoletke, dużą, twardą, okrągłą pokrytą złotym i brązowym brokatem. Po zakończeniu koncertu bjork leżała w prawym sektorze blisko sceny.
  • Eve (nEVEr-ending m;)

a ja zgubiłam ciemnozielony t-shirt z czegewarą; -/ gdzieś po drodze z dzikiej plaży na pole namiotowe:-(
  • Anonim

a ja telefon; /
  • Naczelny Rady Puchaczy

ja znalazlem 2 komorki Nokie i Samsunga i obie oddalem dla wlascicieli i to w niedziele ostatniego dnia :)
  • *tadpole

a ja zgubilam legitymacje
  • Anonim

Ja raz zgubiłem drogę :D
  • mOrg

ja znalazłem zapalniczkę i 10 zł xD

chętni wcale nie muszą pisać na priv; ddd
  • dorotka ewentualnie

a mi ktoś ukradł 2 grzańce, leżały w malinach za 8. drzewem od wejscia po drugiej stronie ulicy,

już pewnie dawno temu strawione..
  • Deser.

a ja zgubiłem tą kultową matę wpadki na koncercie kombajnu. z chęcią odbiorę w przyszłym roku .:D
  • kiwi

zgubiłem bokserki w misie ( noszone 2 dni) buhahahahaha
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki