-
missy seepy
Widze, ze jest parę watków o rzeczach zagubionych i odnalezionych, wiec jeden topic zbiorczy.
Ja zgubiłam legitymację studencką - z mishu UŚ. Jesli ktos znalazł, to proszę o pilny kontkat na privie, bo nie wiem czy wyrabiać nową, a potrzebne mi bardzo zniżki na przejazdy. -
Anonim
Ja znalazłem 20zł :)
Myślałęm, że to pewnej pary, która wychodziłą ze sklepu przy plaży ale powiedzieli, że nie.
Pozdrawiam dwóch chłopaków, z którymi zainwestowaliśmy w 6 Heinekenów, a ja dostałem czapeczkę po promocji :P
-
Kuba
-
Anonim
-
-
* Marti *
a moja kolezanka zgubila czarna kurtke i zółta bluze... trzeciego dnia... jak cos to piszcie na priv... -
Anonim
ja niestety po drugim dniu imprezy gdzieś zgubiłem zdrowie, poszukiwania trwają -
cynamonova
ja jak kolega wyzej, zdrowie zostalo w deszczu openerowym,
poza tym, zostawialm okulary w pociagu IC gdynia-wawa ktory wyjezdzal o 15.06, w wagonie 8, nad miejscem nr 92 :DDDDDD
pozdrawiam! -
Wrecekrzepki
W pociagu TLK z Warszawy do Gdyni 29.08.2007 mlody mezczyzna z krotka broda, w okularach i chyba sztruksach zostawil BIALA BLUZE FEDERACJI MLODYCH SOCJALDEMOKRATOW. Z checia zwroce ja wlascicielowi. -
dorotka ewentualnie
a ja znalazłam na polu namiotowym mniej wiecej na godzinie 13 od pierwszego toitoia sluchawki LG, w sensie ze do telefonu takie.., prv -
Anonim
ja zgubiłam białą zapalniczke i żółty gwizdek na beastie boys w namiocie -
Anonim
Znalazłam bransoletke, dużą, twardą, okrągłą pokrytą złotym i brązowym brokatem. Po zakończeniu koncertu bjork leżała w prawym sektorze blisko sceny. -
Eve (nEVEr-ending m;)
a ja zgubiłam ciemnozielony t-shirt z czegewarą; -/ gdzieś po drodze z dzikiej plaży na pole namiotowe:-( -
Anonim
-
Naczelny Rady Puchaczy
ja znalazlem 2 komorki Nokie i Samsunga i obie oddalem dla wlascicieli i to w niedziele ostatniego dnia :) -
*tadpole
-
Anonim
-
mOrg
ja znalazłem zapalniczkę i 10 zł xD
chętni wcale nie muszą pisać na priv; ddd -
dorotka ewentualnie
a mi ktoś ukradł 2 grzańce, leżały w malinach za 8. drzewem od wejscia po drugiej stronie ulicy,
już pewnie dawno temu strawione.. -
Deser.
a ja zgubiłem tą kultową matę wpadki na koncercie kombajnu. z chęcią odbiorę w przyszłym roku .:D -
kiwi
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne