- 1
- 2
-
Samuiman
Hej... szukałem płytek na merlinie, allegro i w ogóle w sieci... i albo nie umiem sie nią posługiwać albo tych zespolow nie można w ogóle dostać w tym kraju....
No a jak pewnie będą w Emiku na zamówienie to płyta z 80PLN pewnie....
Ma ktoś może pomysł gdzie to można znaleźć.... te 2 zespoły to dla mnie totalny odlot na Open'er !!! -
tymianek
nie jestes sam,ja tez uwazam ze byly najlepsze :) babka z crazy p - niesamowita energia a kolo ze strike caly czas pozytywnie,swietny kontakt z publicznoscia.
no coz tak to juz jest ze chyba bedziesz zmuszony do piractwa;)
kupic tego sie w tym kraju niestety nie da....
ja mialem crazy p dobrze osluchane przed openerem,a strike boysi zagrali cos innego niz na plycie. -
-
jasr
Panowie, mysle tak samo - the strike boys dla mnie to byl absolutny #1. Obłędna była ta muzyka, no wprost obłędna..
Nie słyszałem crazy p, niestety
-
-
Samuiman
no fajnie, fajnie.... tylko kurcze gdzie to nawet ściągnąć??? przejrzałem zasoby naszej sieci i kurcze kapa.... a jeżeli Strike boys grali DJ set to jeszcze gorsza kapa bo pewnie tego nigdzie nie ma :(
To były 2 absolutne hiciory dla mnie !!! Mam nadzieje ze moze jakis koncercik mały zoorganizuja w nad Wisla :) !!!
Jakby co czekam na linka gdzie to mozna zassac.... i wlasnie nawet czlowiek nie chce piratowac a jest zmuszony!!!! -
gę
-
tymianek
crazy p maja 3 plyty i wszystkie sa do sciagniecia w sieci,przynajmniej byly;) probuj na torrentz.com i torrentspy.com .co do strike boysow to ich plytka na pewno jest w sieci.Bardzo dobra zreszta ale tak jak przedmowca nadmienil pod namiotem byl dj set, ktory nawet mnie wykonczyl fizycznie po 2 godzinach szalenstwa... -
jasr
Ludzie, jakbyscie nie znalezli na innym topicu
ktos nagral i to naprawde niezle:
http://www.sendspace.com/file/y6ac9... -
back to reality.
Crazy P to dla mnie największa pozytywna niespodzianka Opener'a
a co do ich kawałków to na Bit Comet nie powinno być problemów -
Anonim
-
majka
crazy p w sieci masa, powaznie, a nawet na gronie:
http://grono.net/forum/topic/88951/...
nie wiem, czy aktualne, ale w razie czego szukaj na torrentach, emulach czy cuś -
Samuiman
:) dzieki Crazy Panis juz mam 3 plytki :) i odlot choc live act i energia wokalistki tylkow realu to odda !!!!! Dla mnie szoking !!!!!
Strike boysow mam juz jedna plytke i kurcze nie to samo ale i tak sa super!!! choc brakuje mi tego kolesia co pil piwko z puszki i co jakis czas krzyczal sobie np. Nasty....; ) ale nie oficjalny bootleg tez dobry!!!
Musze zalozyc sobie konto na You Tube i wrzuce 4 min nagrania kamerka bo nikt tego jeszcze nie zrobil a dla przyszlych pokolen moze byc to pamiatka no i troche odda ten klimat.... :) -
krisp
>Musze zalozyc sobie konto na You Tube i wrzuce 4 min
>nagrania kamerka bo nikt tego jeszcze nie zrobil a dla
>przyszlych pokolen moze byc to pamiatka no i troche odda ten
>klimat.... :)
to ja proponuje umieścić plik z filmikiem na jakimś wyslijto.pl, albo podobnym serwerze. można go sobie wtedy ładnie ściągnąć do siebie, bez utraty jakości, odtworzyć, trochę posklejać z innymi i zrobić własną kompilację...i oglądać na dvd w długie jesienne wieczory; )) -
krisp
>L'esprit electronique napisał
>The Strike Boys mieli przecież DJ set, a nie live act.
tzn. że nie grali swoich kawałków? a wogóle coś swojego zagrali? -
Ja znam ich parę utworów, ale żadnego nie rozpoznałem. Za to rozpoznałem sporo kawałków innych wykonawców, z takimi Chemicalsami czy Daftami na czele. Też Booka Shade... I nie pamiętam co jeszcze, świeżo po pamiętałem więcej; )
No idea co do tego czy puścili coś swojego. -
Anonim
byłem na Strike Boys i jak sobie przypomnę to aż mnie ciary przechodzą ^^ da best! mnóstwo energii i porywający kontakt z publiką ^^ wyrywał wszystkich z kapci xD -
jasr
Miksowali jeszcze m.in.:
blue monday - new order,
rock'n'roll queen - the subways -
skszatu
ale swoje tez grali.
strike boys - najlepszy koncert na festivalu !!! -
Max
> Miksowali jeszcze m.in.:
> blue monday - new order,
> rock'n'roll queen - the subways
i:
the rapture - house of jealous lovers
:) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Kuśwa...właśnie słucham nagrania audio z koncertu Strike Boysów. DLACZEGO TO SIĘ POKRYWAŁO z Laurentem!!!!
Żałuję że na nich nie byłem :(
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne