-
Anonim
Juz czas o tym myslec; ] Toć mało czasu zostało...
a na powaznie to kogo byście widzieli, kogo warto by zaprosić ??
Wasze opinie, propozycje, sugestie ?? -
-
-
Anonim
-
-
ja czekam na reakcje drugiego moda, bo autor topiku i tak juz mysli, ze go przesladuje :D
-
wuszu
trzeba jeszcze założyć topic - Heineken Opener 2008 oficjalne info - żeby było do kompletu; D -
Gangers - HardStyle®
...A autor moze zaproscic Gwiazdy na Open`era to ja zadam : Dj Hype w hangarze zeby pograł w osatni dzien :) no i narazie na tyle Ale juz mozna spisac taki ala LineUp na 2008 :) -
StawiQ
Mile widziałbym RaidioHead na openerze 2008. :). A na 2009 Moby'ego. A potem już chyba spokój z tym openerem, chyba, że przyjedzie jeszcze raz Muse lub Placebo. -
gunter ...
mam ochotę na interpol i arktyczne małpki.
chyba lepiej jak jest oddzielny wątek na każdy rok a nie taka masówka że wszystko w jednym... -
diabli pomiot
Widzę, że ten watek zaczyna się rozwijać, więc > temat "to kto za rok?" zgarnia właśnie wszelkie marzenia co do przyszłorocznych wykonawców.
Więc może Moderator przeniesie wypowiedzi stąd tam i pozbędziemy sie drugiego wątku o tym samym....? -
˙·٠•● Marcin ●•·
Ja myślę, że trzeba spauzować z tym gronem do stycznia 2008 :) Wtedy zaczyna się od nowa zabawa w typowania na trójce :)
Póki co można powymieniać się zdjęciami i filmami....bo przyznacie, że reszta tematów już jest obgadana :D -
-
Gangers - HardStyle®
-
BWBWBW
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Heineken się skończył - Beasties pojechali :(
Festiwal NowaMuzyka się skończył - Bonobo i Amon Tobin pojechali :(
Przydałby się jeszcze jakiś porządny festiwal tak na koniec wakacji :)
-
<foch na Good Music za brak SOMF> <foch na wszystkich innych za brak czegokolwiek podobnego>
-
diabli pomiot
>Bonobo i Amon Tobin RZĄDZILI !! napisał
>
>Przydałby się jeszcze jakiś porządny festiwal tak na
>koniec wakacji :)
>
20-22 VII > Jarocin
12 VIII > Metal Hammer
17 VIII > Off Festival
24-25 VIII > Coke Live Festival
Jeszcze trochę okazji do poszalenia jest :p
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
>Przydałby się jeszcze jakiś PORZĄDNY festiwal tak na
>koniec wakacji :)
Jarocin i Metal Hammer - nie w moim guście :/
Coke Live - Faithless to trochę za mało :/
Off może może... -
Poprostu Filip.
całkiem ciekawie zapowiada się Green festival we wrocławiu z herbaliser'em w roli głównej!! I te bilety po 30 zł kuszą niesamowicie...
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne