-
Karola Kopera
zestarzała się i ma gryzące brzegi... oby za rok były jakieś milsze w dotyku -
bb
-
Hellena
Najgorsze jest to, ze mimo, ze sie czlowiek myje, szoruje, uzywa zajebistych kosmetykow... to opaska zaczyna smierdziec po jakims czasie; ( -
Hellena
-
-
bb
>Helena/ROODA napisała:
>>bb ha escrito:
>>to obetnij albo zdejmij...
>
>
>BLUZNISZ!!!!
>
no co?.. :P ja po dosc dlugim jak dla mnie czasie musialam ulec i udalo mi sie zdjac opaske... nie obcielam jej ani nic, zachowalam na przyszly rok :) -
floatin' through yr skull
opowiem wam historię
pewnego dnia spaliłem się na słońcu. bolało. wiłem się w konwulsjach! było mi naprawdę źle i niedobrze, leżałem i kwiczałem z bólu. opaska była wisienką na torcie mojego bólu. obciąłem ją w akcie desperacji.
ale gdy wywołuję tę chwilę z oddali myślę, że był to błąd, jeden z najgorszych jakie popełniłem w życiu.
morał z tego taki, żebyście nie zrywali opasek tylko dumnie je nosili a niech smród przypomina wam o tegorocznych błotnych warunkach.
amen. -
Anonim
A ja od dwóch lat zdejmuję przez dłoń opaskę nie rozrywając jej <kozak> -
<wącha opaskę> Iiitam, neutralna totalnie.
Troszkę się pruje tu czy tam, lecz nie znaczy to, że zdejmować mam! -
Performance od rana
-
Musisz mieć odpowiednio luźno założoną. I tyle. (słyszałem o jakichś niecnych metodach luzowania takiej, co nie spełnia tych warunków, ale to wiedza, która złaaa jest i zawiera jakieś narzędzia metaliczne)
Poza tym - po co ją zdejmować? :D -
Hellena
>L'esprit electronique ha escrito:
>Poza tym - po co ją zdejmować? :D
Cos wiecej w tym temacie, bo wiecej dodac chyba nie trzeba?!
-
Anonim
Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że było się na festiwalu jest żenujące. -
Karolina Kuleczka
>féminine éternelle napisała:
>Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
>A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że
>było się na festiwalu jest żenujące.
podpisuję obiema łapkami. -
A ja mam inny powód, żeby ją nosić niż powyższy, więc dzięki Bogu uniknąłem żenady. Uff!
-
Hellena
No coz, nosze ja po to, ze jak tak sobie stoje na szczycie stromej gory i w dole widze niesamowicie niebieska wode norweskiego fiordu to naprawde chce skoczyc w dol, ale wtedy spogladam na moja opaske i wiem, ze nie moge zrobic żadnego glupstwa bo trzeba wrocic na Open'era do kraju!
-
Jula
w takim razie jestem idiotyczna żenujaca , i wspaniale mi z tym ! zostaje na reku do przyszłego roku ! -
gę
-
StawiQ
-
Dott
> Najgorsze jest to, ze mimo, ze sie czlowiek myje, szoruje, uzywa zajebistych kosmetykow... to opaska zaczyna smierdziec po jakims czasie; (
<wącha> moja nie śmierdzi; D
jak będzie makabrycznie uwierać to zdeeejmę, ale póki co noszę.
sentyment i takie tam. nie jakiś lans od razu, ludzie, czemu tu się wszystkich o chamstwo posądza.
z resztą. kij innym do tego, czemu ją noszę. -
Użytkownik Skacowany; ]=
>féminine éternelle napisała:
>Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
>A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że
>było się na festiwalu jest żenujące.
naprawde porażka, czyżby gdzies usłyszała taką opinie i chcesz ją nam wszystkim przekazać ? nie wziełaś pod uwagę koleżanko że sa też inne powody- ja taki mam i nie zdejmę a jeśli uważasz że to idiotyczne ? TRUDNO może jakoś przeżyjemy; P [ wszyscy niezdejmujący opasek] mnie tam szczerze to nie interesuje czy inni noszący chcą pokazać że byli na openerze czy też mają jakieś inne powody.
A i żenujące to są słowa cytowane przeze mnie. Tyle.
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne