Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karola Kopera

zestarzała się i ma gryzące brzegi... oby za rok były jakieś milsze w dotyku
  • bb

to obetnij albo zdejmij...
  • Hellena

Najgorsze jest to, ze mimo, ze sie czlowiek myje, szoruje, uzywa zajebistych kosmetykow... to opaska zaczyna smierdziec po jakims czasie; (
  • Hellena

>bb ha escrito:
    >to obetnij albo zdejmij...

BLUZNISZ!!!!
  • bb

>Helena/ROODA napisała:
    >>bb ha escrito:
    >>to obetnij albo zdejmij...
    >
    >
    >BLUZNISZ!!!!
    >

no co?.. :P ja po dosc dlugim jak dla mnie czasie musialam ulec i udalo mi sie zdjac opaske... nie obcielam jej ani nic, zachowalam na przyszly rok :)
  • floatin' through yr skull

opowiem wam historię
    pewnego dnia spaliłem się na słońcu. bolało. wiłem się w konwulsjach! było mi naprawdę źle i niedobrze, leżałem i kwiczałem z bólu. opaska była wisienką na torcie mojego bólu. obciąłem ją w akcie desperacji.
    ale gdy wywołuję tę chwilę z oddali myślę, że był to błąd, jeden z najgorszych jakie popełniłem w życiu.
    morał z tego taki, żebyście nie zrywali opasek tylko dumnie je nosili a niech smród przypomina wam o tegorocznych błotnych warunkach.
    amen.
  • Anonim

A ja od dwóch lat zdejmuję przez dłoń opaskę nie rozrywając jej <kozak>
  • L'esprit électronique

<wącha opaskę> Iiitam, neutralna totalnie.

Troszkę się pruje tu czy tam, lecz nie znaczy to, że zdejmować mam!
  • Performance od rana

Z ciekawości:
    Jak ją zdjąć bez rozcinania?
  • L'esprit électronique

Musisz mieć odpowiednio luźno założoną. I tyle. (słyszałem o jakichś niecnych metodach luzowania takiej, co nie spełnia tych warunków, ale to wiedza, która złaaa jest i zawiera jakieś narzędzia metaliczne)

Poza tym - po co ją zdejmować? :D
  • Hellena

>L'esprit electronique ha escrito:

>Poza tym - po co ją zdejmować? :D

Cos wiecej w tym temacie, bo wiecej dodac chyba nie trzeba?!
  • Anonim

Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
    A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że było się na festiwalu jest żenujące.
  • Karolina Kuleczka

>féminine éternelle napisała:
    >Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
    >A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że
    >było się na festiwalu jest żenujące.

podpisuję obiema łapkami.
  • L'esprit électronique

A ja mam inny powód, żeby ją nosić niż powyższy, więc dzięki Bogu uniknąłem żenady. Uff!
  • Hellena

No coz, nosze ja po to, ze jak tak sobie stoje na szczycie stromej gory i w dole widze niesamowicie niebieska wode norweskiego fiordu to naprawde chce skoczyc w dol, ale wtedy spogladam na moja opaske i wiem, ze nie moge zrobic żadnego glupstwa bo trzeba wrocic na Open'era do kraju!

• Jula

w takim razie jestem idiotyczna żenujaca , i wspaniale mi z tym ! zostaje na reku do przyszłego roku !
  • Dziwne macie problemy.
  • StawiQ

o ludzie. Ale macie tematy. Mnie tez gryzla, zdjąlem, i żyje...
  • Dott

> Najgorsze jest to, ze mimo, ze sie czlowiek myje, szoruje, uzywa zajebistych kosmetykow... to opaska zaczyna smierdziec po jakims czasie; (

<wącha> moja nie śmierdzi; D
    jak będzie makabrycznie uwierać to zdeeejmę, ale póki co noszę.
    sentyment i takie tam. nie jakiś lans od razu, ludzie, czemu tu się wszystkich o chamstwo posądza.
    z resztą. kij innym do tego, czemu ją noszę.
  • Użytkownik Skacowany; ]=

>féminine éternelle napisała:
    >Niezdejmowanie opaski jest idiotyczne.
    >A noszenie jej tylko po to, by zademonstrować światu, że
    >było się na festiwalu jest żenujące.

naprawde porażka, czyżby gdzies usłyszała taką opinie i chcesz ją nam wszystkim przekazać ? nie wziełaś pod uwagę koleżanko że sa też inne powody- ja taki mam i nie zdejmę a jeśli uważasz że to idiotyczne ? TRUDNO może jakoś przeżyjemy; P [ wszyscy niezdejmujący opasek] mnie tam szczerze to nie interesuje czy inni noszący chcą pokazać że byli na openerze czy też mają jakieś inne powody.
    A i żenujące to są słowa cytowane przeze mnie. Tyle.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki