-
Martuch
Na tym gronie proszę o informacje o grupach zorganizowanych wybierających się na Open'er Festivale. Poszukuję grupy do której mogły by się przyłączyć dwie osoby. Proszę o odp -
zewlak
Myslę, że to trochę za wcześnie na deklaracje, ale na tę chwilę choćby ja się wybieram :) -
bb
-
Użytkownik Skacowany; ]=
-
-
Anonim
-
Martuch
o widzę że coraz więcej osób się zbiera super!! Same Smoki a jak mniej więcej miało cy to wyglądać? -
Anonim
-
Martuch
-
back to reality.
-
Pedro el Negro
wybieram się i ja na 100%. to jest pewne jak metr drutu w kieszeni. w piątek lecę po bilet. -
Anonim
trochę wcześnie na organizowanie wyjazdu:]
ja też jak co roku bankowo śmigam.. chyba, że jakimś cudem wyrobię się z magisterką i akurat każą mi ją wtedy bronić .. ale prędzej mi kaktus wyrośnie na czole ..:] -
aniag
ja wyrobię się z mgr na pewno:)
festiwal ważniejszy to jasne, trzeba mieć jakieś priorytety! -
Anonim
Z mgr to pewnie też bym się wyrobił. Gorzej z absolutorium. Ale co tam. Przecież z tak głupiego powodu Heńka nie opuszczę; p -
Anonim
no ja tez z wawy, bilecik juz mam, mozliwe ze autkiem, pewnie po henku od razu na obrone mgr do wroclawia:D -
мazurowa
Ja czekam na obronę do września. A jak! Jak ktoś wcześniej powiedział: trzeba mieć jakieś priorytety w życiu. O :] -
Vesna
-
Karol(ina)
ja tez z wawy aczkolwiek to nie jest jeszcze pewne czy kupie karnet i zamieszkam na polu czy nie .. musze znac caly sklad.. ewentualnie pojade tylko na dzien ktory mi bedzie najbardziej odpowiadal.. jak w tamtym roku.. ( a to ze zalowalam potem mega przeokropnie ze tylko na jeden bylam to juz jakby mniej istotne x)) -
Kas!ka
-
ajriszkofi
-
Anonim
i ja się dołączam, Beirut mnie przekonał do kupna biletu;P
tyle że na razie sama i bez pomysłu na nocleg;P ktoś przygarnie?;)
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne