Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Martuch

Na tym gronie proszę o informacje o grupach zorganizowanych wybierających się na Open'er Festivale. Poszukuję grupy do której mogły by się przyłączyć dwie osoby. Proszę o odp
  • zewlak

Myslę, że to trochę za wcześnie na deklaracje, ale na tę chwilę choćby ja się wybieram :)
  • bb

ja rowniez sie wybieram. ale z tego co wiem to na razie sama
  • Użytkownik Skacowany; ]=

wprawdzie nie z Warszawy ale przez Warszawę bankowo będę jechać;-)
  • Anonim

ja i mój przyjaciel na 200% jedziemy. zapraszam :)
  • Martuch

o widzę że coraz więcej osób się zbiera super!! Same Smoki a jak mniej więcej miało cy to wyglądać?
  • Anonim

jade na 100%
  • Martuch

ale fajnie mamy z koleżanką z kogo wybierać.
  • back to reality.

haha tak to jest jak jest dobrobyt :p

Krzysiek no wiesz...; p
  • Pedro el Negro

wybieram się i ja na 100%. to jest pewne jak metr drutu w kieszeni. w piątek lecę po bilet.
  • Anonim

trochę wcześnie na organizowanie wyjazdu:]

ja też jak co roku bankowo śmigam.. chyba, że jakimś cudem wyrobię się z magisterką i akurat każą mi ją wtedy bronić .. ale prędzej mi kaktus wyrośnie na czole ..:]
  • aniag

ja wyrobię się z mgr na pewno:)
    festiwal ważniejszy to jasne, trzeba mieć jakieś priorytety!
  • Anonim

Z mgr to pewnie też bym się wyrobił. Gorzej z absolutorium. Ale co tam. Przecież z tak głupiego powodu Heńka nie opuszczę; p
  • Anonim

no ja tez z wawy, bilecik juz mam, mozliwe ze autkiem, pewnie po henku od razu na obrone mgr do wroclawia:D
  • мazurowa

Ja czekam na obronę do września. A jak! Jak ktoś wcześniej powiedział: trzeba mieć jakieś priorytety w życiu. O :]
  • Vesna

ja też z wawy jadę :)
  • Karol(ina)

ja tez z wawy aczkolwiek to nie jest jeszcze pewne czy kupie karnet i zamieszkam na polu czy nie .. musze znac caly sklad.. ewentualnie pojade tylko na dzien ktory mi bedzie najbardziej odpowiadal.. jak w tamtym roku.. ( a to ze zalowalam potem mega przeokropnie ze tylko na jeden bylam to juz jakby mniej istotne x))
  • Kas!ka

ja też się wybieram...a grupą....hmmm bliżej nie określoną:D
  • ajriszkofi

na pewno trójka już nas jest z biletami w kieszeni! :)
  • Anonim

i ja się dołączam, Beirut mnie przekonał do kupna biletu;P
    tyle że na razie sama i bez pomysłu na nocleg;P ktoś przygarnie?;)
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki