- 1
- 2
-
Szerle
Drodzy organizatorzy,
Czy w przyszłych edycjach festiwalu Heineken Open'er możecie tak ustawić lampy na polu namiotowym aby nie były one skierowane wprost w twarz człowieka, przez co absolutnie nic nie widzi idąc w gąszczu namiotów i co chwila robi wyjeb na ryj z w.w. powodu?
A tak na serio, kogo całkowite oślepienie na polu nocami też tak strasznie wkurwiało, jak mnie? -
Anonim
Szczerze, nic mnie nie oślepiało. A wręcz przeciwnie, co chwilę potykałam się o linki namiotowe, co było super przyjemne w tym cholernym błocie. Może akurat na tym kawałku pola darowali sobie oślepianie (; -
˙·٠•● Marcin ●•·
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
-
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Baza się na gronie je..ie. Skończyło się miejsce czy co? Na każdym gronie tak się dzieje. -
-
˙·٠•● Marcin ●•·
-
˙·٠•● Marcin ●•·
Jest OK. Widocznie naprawiliśmy ze Spirytem%.
A więc o co chodzi z tym oświetleniem...co znowu nie tak rozpuszczona młodzieży co??? -
Lol3k
-
Autor miał na myśli, że się można wywrócić bardzo szybko, bo światło uderza po oczach.
(tłum.: można się wyp$#^ić, bo lampy dają po ryju)
I czy by nie można coś z tym zrobić i czy ktoś inny miał takie przeżycia. A więc debata, moi drodzy! -
hikikomori
oj tak, niezły survival był między namiotami;)
za mało chyba tych świateł było więc tylko po oczach dawały;) -
˙·٠•● Marcin ●•·
Inżynier przemawia:
Reflektory powinny być wyżej co zmieni kąt padania światła i powiększy oświetlenia obszar!
Nobla! -
Hellena
chcesz nobla?
to spraw by wreszcie podali nastepnych wykonawcow!
God damn! -
˙·٠•● Marcin ●•·
Po zebraniu wszystkich danych i ich analizie wychodzi na to że we wtorek 1 lutego na 2 tygodnie przez zdrożeniem - ale od tego jest inny temat :P -
Anonim
No, byłem w tej dalsze części pola i tam ostro dawało po gałach jak się szło w stronę prysznica. Praktycznie nic nie było widać, ja chodziłem ze ślepiami wlepionymi w ziemię, a inni ludzie w okularach przeciwsłonecznych... -
Zuzia
ja nie pamiętam żadnego oświetlenia. tylko ciemność a też byłam na samym końcu pod płotem. -
˙·٠•● Marcin ●•·
Duże znaczenie ma to kto co wypił czy spożył; )
Sporo osób też na autopilocie chodziło. -
benq
Zamiast dobrego oswietlenia przydalyby sie lepiej wytyczone i utwardzone szlaki glowne. ewentualnie do biletu z polem-darmowe kalosze z logo firmowym... -
˙·٠•● Marcin ●•·
Otóż to...
Do wish listy dodałbym jeszcze płaszcze przeciwdeszczowe koloru zielonego z logo Heinekena (oby się nie przydały!)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne