Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szerle

Drodzy organizatorzy,

Czy w przyszłych edycjach festiwalu Heineken Open'er możecie tak ustawić lampy na polu namiotowym aby nie były one skierowane wprost w twarz człowieka, przez co absolutnie nic nie widzi idąc w gąszczu namiotów i co chwila robi wyjeb na ryj z w.w. powodu?

A tak na serio, kogo całkowite oślepienie na polu nocami też tak strasznie wkurwiało, jak mnie?
  • Anonim

Szczerze, nic mnie nie oślepiało. A wręcz przeciwnie, co chwilę potykałam się o linki namiotowe, co było super przyjemne w tym cholernym błocie. Może akurat na tym kawałku pola darowali sobie oślepianie (;
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Ale o co chodzi?
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Posty znikają - magiczny topic :D
  • L'esprit électronique

Ej, jak to zrobiliście? :D
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Baza się na gronie je..ie. Skończyło się miejsce czy co? Na każdym gronie tak się dzieje.
  • L'esprit électronique

Och, super, możemy teraz powrzucać na kogoś i nikt nie zauważy :D
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Test...może już dobrze chodzi.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Jest OK. Widocznie naprawiliśmy ze Spirytem%.
    A więc o co chodzi z tym oświetleniem...co znowu nie tak rozpuszczona młodzieży co???
  • Lol3k

no to, ze noge mozna urwac na sznurkach jak sie nie widzi , c'nie?
  • L'esprit électronique

Autor miał na myśli, że się można wywrócić bardzo szybko, bo światło uderza po oczach.

(tłum.: można się wyp$#^ić, bo lampy dają po ryju)

I czy by nie można coś z tym zrobić i czy ktoś inny miał takie przeżycia. A więc debata, moi drodzy!
  • hikikomori

oj tak, niezły survival był między namiotami;)
    za mało chyba tych świateł było więc tylko po oczach dawały;)
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Inżynier przemawia:
    Reflektory powinny być wyżej co zmieni kąt padania światła i powiększy oświetlenia obszar!
    Nobla!
  • Hellena

chcesz nobla?
    to spraw by wreszcie podali nastepnych wykonawcow!

God damn!
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Po zebraniu wszystkich danych i ich analizie wychodzi na to że we wtorek 1 lutego na 2 tygodnie przez zdrożeniem - ale od tego jest inny temat :P
  • Anonim

No, byłem w tej dalsze części pola i tam ostro dawało po gałach jak się szło w stronę prysznica. Praktycznie nic nie było widać, ja chodziłem ze ślepiami wlepionymi w ziemię, a inni ludzie w okularach przeciwsłonecznych...
  • Zuzia

ja nie pamiętam żadnego oświetlenia. tylko ciemność a też byłam na samym końcu pod płotem.
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Duże znaczenie ma to kto co wypił czy spożył; )
    Sporo osób też na autopilocie chodziło.
  • benq

Zamiast dobrego oswietlenia przydalyby sie lepiej wytyczone i utwardzone szlaki glowne. ewentualnie do biletu z polem-darmowe kalosze z logo firmowym...
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Otóż to...
    Do wish listy dodałbym jeszcze płaszcze przeciwdeszczowe koloru zielonego z logo Heinekena (oby się nie przydały!)
  • 1
  • 2
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki