-
agoolec
nie kupilam biletu i cale szczescie-mia najlepsza opcja byla dla mnie na festiwalu.zawiodlam sie strasznie, ale mysle, ze nie odwolala trasy na zlosc nam wszystkim i z blahych powodow... ludzie troche wyrozumialosci...rebus sic stantibus po prostu. -
gabIIIIIIII
Wiesz, ja naprawdę jestem wyrozumiała, i staram się ją zrozumieć...I nawet rozumiem, tylko... no mam ogromny żal :( Od lutego nastawiałam się na ten koncert... e tam...nie chce mi się już nakręcać...nie będzie jej i koniec...życie -
wero
uh, co za chui!
już miałam dresik, łańcuchy, wszycho byo cycuś glancuś :<
ha! - trzep sut, M.I.A -
agoolec
No ja wiem, ale grzejmy sie mysla, ze nas odwiedzi i bedziemy ja mieli na wylacznosc moze w bardziej kameralnym gronie i niekoniecznie w czasie koncertu gentlemana; ) one love -
-
>agoolec napisała:
>niekoniecznie w czasie koncertu gentlemana; )
Massive Attack. -
Anonim
>agoolec napisała:
>grzejmy sie mysla, ze nas odwiedzi i
>bedziemy ja mieli na wylacznosc moze w bardziej kameralnym
>gronie
oby się nie przegrzać tą myślą
http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,8...
-
kundzia
szkoda, że dziewczyny nie będzie, ale trasa to też nie hop siup......
ja tam sie nie martwię, miałam i tak poważny dilemma, bo w końcu massive jednak znam trochę dłużej..... a tak - zostaję przy dużej scenie :) -
nei.
-
beiii
-
gabIIIIIIII
wiesz, ja też sie zastanawiałam ale skoro kupiłam bilet juz w lutym, zaklepałam sobie urlop na termin festiwalu, zorganizowałam znajomych , dwa auta i całą wyprawę to ostatecznie doszłam do wniosku , że z M.I.A czy bez bedę się zajebiście bawić :)))))))))))))))))))))))))) -
beiii
-
Anonim
Majka w ciąży! Zaawansowanej. Dzieci są w pożądku w sumie, a koncerty z nimi w brzuchu to pół rozsąda sprawa więc ma świetne wytłumaczenie. Kocham ją nadal tak samo:P -
˙·٠•● Marcin ●•·
Hehe no to niezła ścieme rzuciła fanom - porządnie ich wkurwiła, a teraz ją będą przepraszać :) Bo skoro zaawansowana to pewnie właśnie niedługo przed Heńkiem się dowiedziała; )
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne