Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agoolec

nie kupilam biletu i cale szczescie-mia najlepsza opcja byla dla mnie na festiwalu.zawiodlam sie strasznie, ale mysle, ze nie odwolala trasy na zlosc nam wszystkim i z blahych powodow... ludzie troche wyrozumialosci...rebus sic stantibus po prostu.
  • gabIIIIIIII

Wiesz, ja naprawdę jestem wyrozumiała, i staram się ją zrozumieć...I nawet rozumiem, tylko... no mam ogromny żal :( Od lutego nastawiałam się na ten koncert... e tam...nie chce mi się już nakręcać...nie będzie jej i koniec...życie
  • wero

uh, co za chui!

już miałam dresik, łańcuchy, wszycho byo cycuś glancuś :<

ha! - trzep sut, M.I.A
  • agoolec

No ja wiem, ale grzejmy sie mysla, ze nas odwiedzi i bedziemy ja mieli na wylacznosc moze w bardziej kameralnym gronie i niekoniecznie w czasie koncertu gentlemana; ) one love
  • L'esprit électronique

>agoolec napisała:
    >niekoniecznie w czasie koncertu gentlemana; )

Massive Attack.
  • Anonim

>agoolec napisała:
    >grzejmy sie mysla, ze nas odwiedzi i
    >bedziemy ja mieli na wylacznosc moze w bardziej kameralnym
    >gronie

oby się nie przegrzać tą myślą
    http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,8...

• kundzia

szkoda, że dziewczyny nie będzie, ale trasa to też nie hop siup......

ja tam sie nie martwię, miałam i tak poważny dilemma, bo w końcu massive jednak znam trochę dłużej..... a tak - zostaję przy dużej scenie :)
  • nei.

ja też zrezygnowałam jak odwołala koncert.
  • beiii

ja sie zastanawiam...w sumie glownie dla niej mialam jechac:/
  • gabIIIIIIII

wiesz, ja też sie zastanawiałam ale skoro kupiłam bilet juz w lutym, zaklepałam sobie urlop na termin festiwalu, zorganizowałam znajomych , dwa auta i całą wyprawę to ostatecznie doszłam do wniosku , że z M.I.A czy bez bedę się zajebiście bawić :))))))))))))))))))))))))))
  • beiii

no coz...i tu masz calkowita racje:D
  • Anonim

Majka w ciąży! Zaawansowanej. Dzieci są w pożądku w sumie, a koncerty z nimi w brzuchu to pół rozsąda sprawa więc ma świetne wytłumaczenie. Kocham ją nadal tak samo:P
  • ˙·٠•● Marcin ●•·

Hehe no to niezła ścieme rzuciła fanom - porządnie ich wkurwiła, a teraz ją będą przepraszać :) Bo skoro zaawansowana to pewnie właśnie niedługo przed Heńkiem się dowiedziała; )
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki