Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Performance od rana

Ciekawie będzie, bo to kolejny artysta z World Stage.
  • Cieciu

tez zajebiscie :D:D:D:D:D:D
  • wynim.co.uk

podoba mi się to; d;d;d
  • Kazik

oj będzie sie działo
  • Anonim

gentelmenialnie!!!
  • krasz

bujanie tyłeczka, będzie najarane :)
  • krasz

ale całkiem przyjemnie, tylko nie tego chciałam
  • Gretchen Ross

no właśnie ja też nie powiem, zebym się zesrała z radości - ale nie jest najgorzej
  • Hellena

Kurcze, wlasnie sobie ostatnio znowu go sluchalam i prosze!
    Napewno pogo pod scena sie odbedzie!!!!
  • BWBWBW

Nie jestem fanką reggae, ale Gentleman jest świetny. Najlepsze co mogli dać z tego gatunku. Tyle powiem.
  • edc

ale będzie ! tylko tyle powiem .
  • Gretchen Ross

no ja w ogole reagge nie znoszę; / ale trudno :)
  • hikikomori

lepszy by był już:
    http://www.myspace.com/gentlemanpl

:P
  • wojtek!

haha! pamiętam byli na openerze... fajnie że będą reggae klimaty:) Gentleman 1 klasa!
  • Anonim

koncert we Wrocławiu był super... jeszcze by mi się marzyło, żeby zaprosił Martina Jondo, tak jak we Wrocławiu właśnie :)
  • Anonim

fajnie, fajnie, ale jeżeli chodzi o klimaty reagge to ja byłem zwolennikiem Damiena Marleya. ale cóż, nadzieja zawsze umiera ostatnia :)
  • .

A jednak marzenia sie spelniaja, to teraz jeszcze Matisyahu poprosze..... no coz apetyt rosnie w miare jedzenia :DDD
  • cynamooon

Matisyahu ja też chcę !!! xD
    Ale Gentleman prosze, prosze, na Bielawie był 2lata temu i przeleżalam ze skręconym kolanem xD to sobie odbiję nareszcie :D
  • Szacowna Inwigilacja

Ta...na bielawie miał wymagania jak Hrabia Lolo...smutny typ. Czekam, aż coś lepszego ogłoszą.
  • Zuzia

niby dlaczego? z resztą i tak się dziwie,ze przyjechał drugi raz , do wrocławia bo polscy "fani" troche wioske na bielawie zrobili. sytuacje typu kiedy on mowi "don't clap" a wszyscy w tym momencie zaczynali klaskac i piszczesc w ogole go nie słuchajac były żałosne. ale tez przyznam,że nie był moim marzeniem openerowym
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki