-
Performance od rana
-
Cieciu
-
wynim.co.uk
-
Kazik
-
-
Anonim
-
krasz
-
krasz
-
Gretchen Ross
no właśnie ja też nie powiem, zebym się zesrała z radości - ale nie jest najgorzej -
Hellena
Kurcze, wlasnie sobie ostatnio znowu go sluchalam i prosze!
Napewno pogo pod scena sie odbedzie!!!! -
BWBWBW
Nie jestem fanką reggae, ale Gentleman jest świetny. Najlepsze co mogli dać z tego gatunku. Tyle powiem. -
edc
-
Gretchen Ross
-
hikikomori
-
wojtek!
haha! pamiętam byli na openerze... fajnie że będą reggae klimaty:) Gentleman 1 klasa! -
Anonim
koncert we Wrocławiu był super... jeszcze by mi się marzyło, żeby zaprosił Martina Jondo, tak jak we Wrocławiu właśnie :) -
Anonim
fajnie, fajnie, ale jeżeli chodzi o klimaty reagge to ja byłem zwolennikiem Damiena Marleya. ale cóż, nadzieja zawsze umiera ostatnia :) -
.
A jednak marzenia sie spelniaja, to teraz jeszcze Matisyahu poprosze..... no coz apetyt rosnie w miare jedzenia :DDD -
cynamooon
Matisyahu ja też chcę !!! xD
Ale Gentleman prosze, prosze, na Bielawie był 2lata temu i przeleżalam ze skręconym kolanem xD to sobie odbiję nareszcie :D -
Szacowna Inwigilacja
Ta...na bielawie miał wymagania jak Hrabia Lolo...smutny typ. Czekam, aż coś lepszego ogłoszą. -
Zuzia
niby dlaczego? z resztą i tak się dziwie,ze przyjechał drugi raz , do wrocławia bo polscy "fani" troche wioske na bielawie zrobili. sytuacje typu kiedy on mowi "don't clap" a wszyscy w tym momencie zaczynali klaskac i piszczesc w ogole go nie słuchajac były żałosne. ale tez przyznam,że nie był moim marzeniem openerowym
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne