-
~ataxia
-
Asłu
>gę napisała:
>No tak, Gentleman za mało alternatywny :>
Ja pierdziu, nie obchodzi mnie, czy alternatywny, czy nie. Się nie podoba, wot i wsio :>
Proszę łaskawie nie dopisywać mi czegoś, czego nie piszę. Ja nawet nie wiem, co jest alternatywne, a co nie, telewizora nie mam, więc nie wiem, co puszczają na mtv, więc z pewnością nie jest to moim kryterium oceny muzyki :> -
gę
@~ataxia - i nic.
@Asłu - toż to drobna szydera była, podejście niektórych na takie wygląda, po cóż ten bulwers? :> Btw. - od MTV gorsza VIVA. -
Asłu
>gę napisała:
>@Asłu - toż to drobna szydera była, podejście
>niektórych na takie wygląda, po cóż ten bulwers? :>
Bo pod moim postem, więc suponuję, że do mnie, tak to zazwyczaj na forach bywa :) -
-
gę
-
Gosia Nieciecka
A ja bylam na jego koncercie we wrocku ...i nie smecil i bylo bosko ,robi niesamowita atmosfere na koncercie wiec sie ciesze ze bedzie znowu w Polsce :) Nie pasuje nie idz...chyba proste? na pewno znajdziecie cos innego dla siebie. A porownac Seana Paula do Gentlemana...faktycznie ta sama energia i przekaz..hehe:D -
karolka
bardzo pozytywnie sie zapowiada ten festiwal :) !!!! ja nadal czekam na U2 moze sie uda:D :) -
agy
dopiero od niedawna zaczełam słuchać Gentlemana bo ogólnie nie przepadam za reggae..ale Gentleman! CUD!
i mam nadzieje że wreszcie pojade bo bardzo tego pragne -
Ramalama
A ja od dawna słucham Gentlemana, bo ogólnie przepadam za reggae; ) Po rozczarowaniu brakiem Radiogłowych jego występ to cudowna wiadomość. Jestem przeszczęśliwa i sikam z radości, bo dwa koncerty już musiałam opuścić. Do Gdyni jadę na 99% :)
>Asłu napisała:
>Mnie się to nie podobuje. Pierwszych kilka kawałków na
>jutubie przywodzi na myśl smęcącego Seana Paula. Nie
>dość, że nie przepadam za reggae, to nie cierpię
>smęcenia i nie znoszę Seana Paula :/
>Czekam dalej.
Że niby Gentleman smęci?! Ło Jezusicku. Trzymajcie mnie ludzie. To tak jakby Irenę Santor nazwać gwiazdą death metalu. A porównywanie go do Seana Paula... Pfff... no comment.
bat hi is nat alternejtiw inaf for sacz sofistikejted person
-
Asłu
-
Ramalama
-
M G
-
Ramalama
Really?? Toż to cudowne wieści! :) Bo ja słyszałam, że się całkiem rozpadli :/ -
M G
Przecież się nie poprztykali, tylko zajęli się czymś innym.
To zostawia furtkę, że może kiedyś wrócą. :-) -
Ramalama
No tak, nadzieję zawsze warto mieć :) Tymczasem radujmy się panem Gentlemanem! :) -
Back To Basics
supermenciuokejkul ale jak tak dalej pojdzie to bede miala problem jak na jednym festiwalu w jukeju...nie moglam wszystkich zobaczyc bo sie lajnapy pokrywaly:/ -
betty
- Przeglądaj grona w kategorii Muzyka i Taniec
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia - Babie Doły
- Załóż własne grono tematyczne