Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~ataxia

>gę napisała:
    >No tak, Gentleman za mało alternatywny :>

tak. i co ?
  • Asłu

>gę napisała:
    >No tak, Gentleman za mało alternatywny :>

Ja pierdziu, nie obchodzi mnie, czy alternatywny, czy nie. Się nie podoba, wot i wsio :>
    Proszę łaskawie nie dopisywać mi czegoś, czego nie piszę. Ja nawet nie wiem, co jest alternatywne, a co nie, telewizora nie mam, więc nie wiem, co puszczają na mtv, więc z pewnością nie jest to moim kryterium oceny muzyki :>
  • @~ataxia - i nic.
    @Asłu - toż to drobna szydera była, podejście niektórych na takie wygląda, po cóż ten bulwers? :> Btw. - od MTV gorsza VIVA.
  • Asłu

>gę napisała:
    >@Asłu - toż to drobna szydera była, podejście
    >niektórych na takie wygląda, po cóż ten bulwers? :>

Bo pod moim postem, więc suponuję, że do mnie, tak to zazwyczaj na forach bywa :)
  • Raczej tak ogółem do zdegustowanych; )
  • Gosia Nieciecka

A ja bylam na jego koncercie we wrocku ...i nie smecil i bylo bosko ,robi niesamowita atmosfere na koncercie wiec sie ciesze ze bedzie znowu w Polsce :) Nie pasuje nie idz...chyba proste? na pewno znajdziecie cos innego dla siebie. A porownac Seana Paula do Gentlemana...faktycznie ta sama energia i przekaz..hehe:D
  • karolka

bardzo pozytywnie sie zapowiada ten festiwal :) !!!! ja nadal czekam na U2 moze sie uda:D :)
  • agy

dopiero od niedawna zaczełam słuchać Gentlemana bo ogólnie nie przepadam za reggae..ale Gentleman! CUD!
    i mam nadzieje że wreszcie pojade bo bardzo tego pragne
  • Ramalama

A ja od dawna słucham Gentlemana, bo ogólnie przepadam za reggae; ) Po rozczarowaniu brakiem Radiogłowych jego występ to cudowna wiadomość. Jestem przeszczęśliwa i sikam z radości, bo dwa koncerty już musiałam opuścić. Do Gdyni jadę na 99% :)

>Asłu napisała:
    >Mnie się to nie podobuje. Pierwszych kilka kawałków na
    >jutubie przywodzi na myśl smęcącego Seana Paula. Nie
    >dość, że nie przepadam za reggae, to nie cierpię
    >smęcenia i nie znoszę Seana Paula :/
    >Czekam dalej.

Że niby Gentleman smęci?! Ło Jezusicku. Trzymajcie mnie ludzie. To tak jakby Irenę Santor nazwać gwiazdą death metalu. A porównywanie go do Seana Paula... Pfff... no comment.
    bat hi is nat alternejtiw inaf for sacz sofistikejted person

• Asłu

Odsyłam do późniejszych moich wypowiedzi.
    EOT.
  • Ramalama

5'nizza nie mogłaby zagrać, bo 5'nizzy już nie ma.
  • M G

Jest, li tylko w "uśpieniu".; -)
  • Ramalama

Really?? Toż to cudowne wieści! :) Bo ja słyszałam, że się całkiem rozpadli :/
  • M G

Przecież się nie poprztykali, tylko zajęli się czymś innym.
    To zostawia furtkę, że może kiedyś wrócą. :-)
  • Ramalama

No tak, nadzieję zawsze warto mieć :) Tymczasem radujmy się panem Gentlemanem! :)
  • Back To Basics

supermenciuokejkul ale jak tak dalej pojdzie to bede miala problem jak na jednym festiwalu w jukeju...nie moglam wszystkich zobaczyc bo sie lajnapy pokrywaly:/
  • betty

gentleman :D o tak :D tak na to czekam...dobrze będzie : )
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki