Heineken Open'er Festival 2012 [8033]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

Kupię bilet na 02.07 w rozsądnej cenie :) olucha_klucha@tlen.pl
  • Marcin

Hej,

Sprzedam 3 x bilet PolskiBus (wygodny autobus) Gdansk - Warszawa
    Wyjazd Gdansk Oliwa 4 lipiec 2011 22:50
    Przyjazd W-wa 5 lipiec 2011 05:15
    35 zl za jeden (105 za 3)
    malylew@poczta.onet.pl
  • Anka

ma ktoś bilet do spzredania na ostatni dzien heinekena.?
  • Michał

Do sprzedania bilet na ostatni dzień, 3.07, odbiór w warszawie, kontakt: tel. 697012323 gg 2004129
  • lord in a box

kup ktoś ode mnie bilet na CLMF, dwudniowy z polem za 150 zł
  • Karla

Mam do sprzedania Album Open'er Dekada. Szczegóły na priv
  • Banshee

Sprzedam bilet na pierwszy dzień festiwalu (środa, 4 lipca) za 135 zł. Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Więcej informacji na priv.
  • Banshee

EDIT:

Sprzedam karnet na pierwszy dzień festiwalu Open'er (środa, 4 lipca). Dołączam paragon z Empiku.
    Dodatkowo oferuję bilet powrotny z koncertu. Szczegóły: przewoźnik - Polski Bus, relacja Gdańsk Główny - Warszawa, metro Wilanowska, data odjazdu 5 lipca, godz. 16.30, przyjazd do Warszawy o 22.15). Obydwa bilety sprzedam za 140 zł.

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie.
    Więcej informacji na priv.
  • Łukasz

Mam do sprzedania dwa bilety na 4 dni + pole namiotowe. Bilety elektroniczne. Cena 410 zł sztuka.

Tel. +48 501 960 303
  • Ola Ostrowska

Hej, ja sprzedam bilet na piątek (6 lipca), tego dnia między innymi Franz Ferdinand, Nosowska i Public Enemy, potrzebuję pieniążków na trochę inną wycieczkę

bilet sprzedam za 220 zł, do negocjacji
    będę wdzięczna,jeśli napiszesz na maila: ola24-92@o2.pl
  • MaLiN

>Ola Ostrowska napisała:
    >Hej, ja sprzedam bilet na piątek (6 lipca), tego dnia
    >między innymi Franz Ferdinand, Nosowska i Public Enemy,
    >potrzebuję pieniążków na trochę inną wycieczkę
    >
    >bilet sprzedam za 220 zł, do negocjacji
    >będę wdzięczna,jeśli napiszesz na maila: ola24-92@o2.pl

buahaha. Może za 500 spróbuj.
  • Marta Juraniec

Witam

Wynajmę mieszkanie w dniach 3-8.07 lub krócej, minimum dla 4 osób! (lub opłata jak za 4)

Gdynia Grabówek, parter, nowe, strzeżone osiedle, mieszkanie ok. 35m, salon z aneksem kuchennym, mała sypialnia, łazienka z wanną, duży, ogrodzony, zadaszony taras z wyjściem na trawę (można rozbić namioty w razie potrzeby!). Możliwość korzystania ze wszystkich akcesoriów i urządzeń kuchennych, pralki, grilla. Na sofie w sypialni spokojnie mogą spać 2 osoby, sofa w salonie pomieści 1-2 osoby, dodatkowo mogę udostępnić duży materac i karimaty. Osiedle położone pod samym lasem, blisko centrum, w bliskiej odległości 3 duże supermarkety.

Dojazd na Openera bezpośrednio autobusem 109 (20 min.) z przystanku koło domu lub bezpłatnym autobusem z dworca Gdynia Główna (piechotą 35 min., autobusem 10 min.).

Dla osób, które lubią zwierzęta (w mieszkaniu przebywają 2 zadbane koty, co do opieki: do uzgodnienia). Palenie dozwolone jedynie na tarasie.

Cena 55zł/doba od osoby, minimum 4 os. Zapewniam pościel, ręczniki we własnym zakresie.
    Przedpłata na konto.

Zdjęcia mieszkania wysyłam na maila.
    marta.jur@wp.pl
  • Banshee

EDIT:

Sprzedam karnet na pierwszy dzień festiwalu Open'er (środa, 4 lipca). Dołączam paragon z Empiku.
    Dodatkowo oferuję bilet powrotny z koncertu. Szczegóły: przewoźnik - Polski Bus, relacja Gdańsk Główny - Warszawa, metro Wilanowska, data odjazdu 5 lipca, godz. 16.30, przyjazd do Warszawy o 22.15). Obydwa bilety sprzedam za 120 zł.

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie.
    Więcej informacji na priv.
| |

Heineken Open'er Festival 2012, Gdynia Babie Doły! Dotychczas występowali, m.in. : Coldplay, ...

Fotki