Opeth [546]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • poawieo

mało ruchu na tym forum więc... mała sonda
    jaka jest Wasza ulubiona płytka?
  • Zwierzor

Właściwie słucham wszystkich płyt Opeth, każda mi się podoba ale wyróżnię dwie- Blackwater park oraz Damnation. Sa dla mnie najlepsze.
  • Grono.Net

hejka:) no moja ulubiona to z pewnoscia Morningrise z niezapomniana piosenka black rose immortal:) kolejna to blackwater park:) zreszta wszystkiue sa kapitalne;]
  • Anonim

my arms your hearse
    blackwater park
  • Absta

Damnation.
  • Grono.Net

Hmm, żeby nie było fałszywej oceny.. zaraz włączam po kolei, a wypowiem się w nocy; -)

• poawieo

nie musisz się spieszyć - zaczekamy; )
  • Minder

Zaczynałem od My Arms... ale na dzień dzisiejszy jako ulubioną wytypuję Still Life.
  • wildchild

mnie sie okropnie cieshko zdecydowac; ) przez dlugi czas "my arms your hearse", ale teraz kocham wszystkie; )
  • Anonim

Damnation
  • endero [razorPoint]

Deliverance - pierwsza którą usłyszałem i do dzisiaj robiąca na mnie największe wrażenie :-)
  • Valraven

Blackwater Park
    Deliverance
  • dmilith

nic dodać nic ująć... morningrise to zdecydowanie najbardziej klimatyczna (moim zdaniem) płyta Opeth... ale prócz BRI o ciarki na plecach przyprawia mnie Advent i Nectar :] mniam.
  • Anonim

blackwater park
    damnation
  • Anonim

ja ostatnio przerzucilam sie na Orchid :)
  • Destine

blackwater park i orchid :D:D
  • Wampirek

Blackwater Park:)
  • Anonim

Blackwater Park i Stiil Life...a w chwili calkowitego wyciszenia - Damnation
  • Anonim

Morningrise i Still Life
  • Anonim

morningrise; od tej płyty zaczęłam zresztą słuchanie
    a z reszty - kawałkami
| |

Opeth... no i tyle :) Szwedzki zespół death metalowy, założony w 1990 roku. 9 albumów studyjnyc...

Fotki

Miejsca grona (0)