-
dmilith
slyszalem bynajmniej z niepewnego zrodla ze chlopaki z Opeth'a nagrywaja nowa plyte. Prawda czy falsz? :]
Jesli prawda to juz sie boje. -
Anonim
Nie słyszałam nic o nowej płycie, ale jeśli to prawda, to czekam z niecierpliwością :)) -
MetalowaGlowa
częściowo prawda, na oficjalnej stronie jest napisane że płyta jest w trakcie tworzenia(pisania textów) i że mają nagrywać z końcem wiosny -
Anonim
oficjalnie wiadomo tyle, że płyta ma się pojawić wiosną 2005 - ile z tego wyjdzie, zobaczymy; ] -
-
wiCk3D
-
endero [razorPoint]
Są szanse na to, że nowa płyta wyjdzie też w jakichś "fajniejszych" formatach? (SACD, DVDAudio) :D -
Gizmosława Von Dziaberłok
-
MetalowaGlowa
-
-
MetalowaGlowa
-
ano widzisz... i dźwięk lepsiejszy i w ogóle wszystko bardziejsze takie jest; ) np odtwarzanie w systemie surround 5.1 :) i boosko brzmi... mmm sie rozmarzyłam -
dmilith
-
-
-
dmilith
a co mialbym zrobic zeby odtworzyc to w jakosci z tej super audio cd ? -
-
MetalowaGlowa
czyli posumowując i niczemu nie ujmując...na kinie domowym będzie ładnie brzmiało -
No nick detected. Try again.
witam wszystkich
to sie nazywa szybka i rzeczowa dyskusja hehe; )
zanim wydawanie plyt np w SACD stanie sie powszechne mam nadzieje ze zdaze sobie sprawic zestaw 5+1; )
a na plytke nowa czekam, choc na razie chlone dvd 'lamentations'.. cudenko -
MetalowaGlowa
ale zanim powszechne stanie sie wydawanie SACD to przydałoby się żeby opeth najpierw nagrał płytę zanim ją wyda..bo inaczej to może niezły zamęt się wprowadzić -