Opeth [546]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

toż do kurwy nędzy Opeth już koncertował w Polsce !!!!! :]
  • Anonim

i Twoim zdaniem wyczerpali już limit koncertów w Polsce..?
  • Anonim

>Kuba napisał
    > ale myślę że jak już
    >przyjadą po raz pierwszy, to będą tu częściej bywać,
    >jak poznają Polską publiczność.

ja piłem do tego :] nie myślę aby limit wyczeprali
  • Anonim

;) ok.
    ale może Kuba też myślał o takim koncercie "tylko ich"...;)
  • Kubba?

tylko żeby to nie wyszło jak z DT, bilety po 150zł, 100 jestem w stanie dać, chociaż jak już przyjadą do Polski, to nawet jak bilet by kosztował 200zł to bym się wybrał:P
  • Anonim

a co Ty się już o cenę biletów martwisz...??
    najpierw niech zechcą łaskwie przyjechać:]
  • Kubba?

>Lady of the flowers napisała:
    >;) ok.
    >ale może Kuba też myślał o takim koncercie "tylko
    >ich"...;)

to zależy, w sumie to mogli by zrobić jakieś światowe turne. bo sam przyjazd tylko do Polski, nie opłacał by im się, może jak by znaleźli dobrego sponsora?:P albo załapać się z kilkoma innymi kapelami, gdzieś powiedzmy na jakiś festiwal. wszystko jedno czy to miałby być ich koncert czy inne kapeli, zobaczyć Opeth na żywo, to niezapomniane przeżycie.
  • Kubba?

>a co Ty się już o cenę biletów martwisz...??
    >najpierw niech zechcą łaskwie przyjechać:]

hehe, też fakt, przyjadą zobaczysz:P możenie prędko ale przyjadą. ba nawet wydaje mi się że pod koniec następnego roku:P
  • Anonim

>Kuba napisał
    przyjadą zobaczysz:P możenie prędko ale
    >przyjadą. ba nawet wydaje mi się że pod koniec
    >następnego roku:P

to fatalnie, bo mnie już tutaj nie będzie...;p
    a zespół pewnie i tak się rozsypie...:/
  • Kubba?

nie będzie? hmmm... koleżanka się gdzieś wybiera?:P nie rozsypie się, miejmy nadzieję:)
  • Anonim

>Kuba napisał
    > nie
    >rozsypie się, miejmy nadzieję:)

co do rozpadu zespołu - moim zdaniem to tylko kwestia czasu.
    nagrają płytkę, trochę pokoncertują (oczywiście pomijając przy tym Polskę!) i potem każdy rozejdzie się w swoją stronę...
  • Kubba?

przez te 18 lat jakoś się trzymali, po tych licznych zmianach w zespole. może się rozpadną ale wcześniej dadzą koncert w Polsce, muszą!!:P
  • Anonim

1. to artyści i nic nie muszą:P
    2.po tym jak odszedł Peter zespół już praktycznie nie istnieje. <moje zdanie>
    3.pozdrawiam
  • Kubba?

zawsze trzeba mieć nadzieję:P też pozdrawiam:P:P:P
  • Anonim

>2.po tym jak odszedł Peter zespół już praktycznie nie
    >istnieje. <moje zdanie>

głupie zdanie, kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że Opeth to Akerfedlt!!!

• Anonim

a kiedy Ty (być może niebawem) zrozumiesz,że jednak nie tylko..??
  • Kubba?

kurcze... Opeth to nie tylko obecny skład, także wszyscy inni ludzie przewijający się przez deski sceniczne Opethu. gdyby na perkusji Lopez nie zastąpił Andersona Nordina, to kto wie jak by brzmiała płyta Still Life, poza tym każdy z gitarzystów miał swoje niepowtarzalne brzmienie. jeden skład nie nagrał wszystkich płyt, więc Opeth to tacy ludzie jak Nick Doring, Andreas Dimeo, Johan DeFarfalla, Kim Petterson, David Isberg no i jeszcze kilku innych:P sporo ich było:P
  • Anonim

>a kiedy Ty (być może niebawem) zrozumiesz,że jednak nie
    >tylko..??

podejrzewam, że nigdy, gdyż Akerfeldt jest twórcą, kompozytorem, tekściarzem i całym spiritus mmovens tego zespołu :] A brzmienie jest również efektem widziemisę jego, producenta i ewentualnie uwag reszty ludzi z zespołu. Opeth jest zespołem, w którym można zastąpić każdego, dopóki jest Mikael.
  • Anonim

zgadzam się. Mikael pisze wszystko i tworzy wszystko. oni grają tylko jak on im powie; ];]. De Farfalla nie chciał - to Akerfeldt wo wywalił. to taki współczesny chuck shuldner :p
  • Anonim

skoro jest taki samowystarczalny to po co zespół zakładał?
| |

Opeth... no i tyle :) Szwedzki zespół death metalowy, założony w 1990 roku. 9 albumów studyjnyc...

Fotki

Miejsca grona (0)