OPIERDALAJĄCYCH SIĘ W PRACY [458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja od razu lece do barku szefa i podjadam ciasteczka korzenne :D siedze w necie i robie se kawe z jego ekspresu a na deser lansuje sie ze go nie ma :D; ))))
  • yyy to juz??x)

jezdze rowerem po hali..yyy jezdziłem dopóki mnie nie wywalili :P

robota to łupota:)
  • la migotta

hehe :)
    fajne pomysły ludzie mają :)

ja za to nawet ja mój kiero jest to siedzę w necie... gadam zamiast pracować...
    pisze na gronie

i w ogóle, a z jego ekspresu kawy nie piję bo nie ma ekspresu :/
  • N!eMiLy

To akurat sie u mnie zadko zdarza bo on kurwa jest zawsze jak Moda Na Sukces w tv ale to mi nie przeszkadza w tym zeby udawac ze go nie ma i isc sobie podjesc troszeczke i wlepic oko w szkielko:P
  • DanteDMC

teraz to studiuje ale jak szefa nie było i pracowałem to jeździłem paleciarką jak na deskorolce:P
  • la migotta

ja to mam małe pole do popisu :/
    mogę się schowac nie wiadomo gdzie a i tak przylezie i przyplącze się jak choroba weneryczna :/

nawet jak jem to przylezie, stanie i będzie patrzył... OMG
  • Anonim

A ja sie zwolniłam od tego starego grzyba!!!!!
    teraz zakładam swoją firme!! a co!!

...no to juz teraz wiem co sie kurwa tam bedzie działo jak mnie nie bedzie :D
  • Anonim

W poprzedniej szefostwo widziałem ok 30 min dziennie ale trzeba było zasówać .
    W mojej obecnej boss jest prawie cały czas a i tak sie obijam jak mogę .
    Niech jeszcze z milion wyjedzie na zachód to o moją przyszłość w V RP jestem spokojny .
  • Anonim

ja sie dzisiaj opierdalam jak z nut - koncertowo
  • ღ♥* MiMi *♥ ღ

obecnie to najczęściej jak wychodzą(bo jamam dwóch szefów w biurze-sic!)to się uczę-w końcu sesja...
  • Anonim

jak nie ma szefa........ robie to samo co wtedy jak jest NIC :)
  • it all begins... again

jak nikogo nie ma to sam wychodzę...
    co będę siedział jak kołek:)
  • Anonim

taaa... jak niema szefa to siedze w necie albo śpie na fotelu albo czasem gdzies sie rusze na miasto; )
  • kagie

A ja albo właze na allegro i szukam czegos fajnego albo po prostu oststnimi czasy tez staje sie menagerem w grze IT Manager 3