-
Anonim
tematyka dla mnie jak najbardziej dzisiejsza, wchodzisz do miejsca pracy z tepym wzrokiem, bolem glowy...wszyscy dookola cos chca i wkurwiaja...rozdraznienie, zimne poty, bole miesniowe z niewyspania..i co? 8 godz...jak ukryc przekrwione oczy? oddech z trzewi ala spirytus, jak sie zaleczyc bez alkoholu? -
Anonim
cóz temat bardzo na czasie..........mam dodatkowo bulgotanie w brzuchu i niebezpieczne gazy....z oczami jest ok ale jak macham głowa to mi sie mózg obija .
gdybym wypił kawe zesrałbym sie w gacie.
bardzo pomogły mi dwa kwaszone -
Anonim
poplakalem sie ze smiechu...a panna co siedzi obok sie dziwnie na mnie patrzy
z odbijaniem mozgu sie zgodze
kurwa nie moge sie smiac bo mnie brzuch boli...zjadles rano 2 kwasniaki??? -
Anonim
-
-
Anonim
ja pierwsze co zrobilem po powrocie do domu to balas i pierwsze po przebudzeniu...zaraz opierdole 2 gozdzikowe bo mnie jebe -
Anonim
-
Anonim
jezu ale mi zle, jezu ale mi zle, nic mi nie pomaga, duszno, poty, dreszcze, nigdy wiecej kurwa przysiegam -
Anonim
ja mam nogi z waty, drgawki,ogólne rozbicie psychiczne, mdłosci,
nigdy kurwa wiecej -
Anonim
-
Anonim
>stronger than all napisał
>pikawa mnie napierdala, ty przynajmniej wrociles i miales
>impreze
ta dostałem barszczu z biało kiełabaso i musiałem odpowiadać na pytania typu co u mnie słychać...zajebiście.... -
Adam BBB
>Beludżystan Mamajew napisał
>nigdy kurwa wiecej
ale tez nigdy mniej! hehe
-
Agnieszka
He he pewnie, że nigdy mniej! Zawsze na kaca w pracy pomagają mi rosołki hehe -
Niedźwiedź Grzybźli ®™
Na kaca najlepsza jest praca --> tak sie mówi... ale w moim przypaku i pewnie nie tylko w moim to wogole nie dziala..Jak po imprezie przyszło mi w pracy zrobic 500 kanapek myslalem ze ducha wyzione... Ale nie ma to jak rosołek domowej roboty i litry gorącej herbaty... -
Anonim
kaca to najlepiej nie dopuscic do sie...
ps. z ta praca to jest tak, ze wtedy mi najpyszniejsza stowa z kawalkiem pierogow wychodzi... -
Anonim
nie mam ostatnio, nie pije 10 dni!!!
mam na imie Kamil i nie jestem alkoholikiem -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Gusia
-
Anonim