- 1
- 2
-
Timur
jak w temacie
najświeższe:
- kładę jakieś dokument na ziemie, schylam sie, głowa na biurku - kima, jak ktoś wchodzi udaje ze coś podnosiłem, trzeba tylko uważać żeby krew z tej reki nie spłynęła i uważać na odciski na twarzy
do tego anegdot:
początek 2006, wchodzi naczelna kierowniczka pierwszego oddziału banku PKO BP w Szczecinie do pokoju i mówi
"gdzie Tomasz Sz. ?!"
odp. "poszedl gdzieś coś załatwić..."
naczelniczka "przestańcie mi tu pierdolić! gdzie on śpi, w toalecie czy drukarni?" -
.
-
Anonim
-
Anonim
jest też dobry motyw "na myśliciela": siedząc przy biurku, głowa podparta ręką i udawać, że jest się zamyślonym nad jakimś poważnym tematem; -) ewentualnie "na krótkowidza" oprzeć głowę na monitorze; -) -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
to nie jest dobre miejsce bo zawsze moze przyjsc konduktor i chciec sprawdzic bilety. -
Rulez
1. Na krople do uczu - czyli wychylenie głowy w tył za oparcie fotela i jak by to "zapuszczałem krople do oczu".
2. Na dłupopis - upadł długopis, trzeba się po niego schylić, wiadomo, nie wstając z fotela, wyciągamy rękę w dół i śpimy :D -
gabryśka
na szafkę.
trzeba miec szafkę w podbliżu biurka, otwieracie drzwiczki, chowacie głowę na półkę, i czegoś intensywnie szukacie:P -
Anonim
na zwisa okiennego, trzeba miec w pokoju okno, wychylasz sie do polowy tak aby ciezar ciala polozyl sie na parapecie i ramie okna i kimasz, w momencie wpadki wyjasniasz, iz bylo ci slabo i potrzebowales powietrza -
Gusia
(pracuje w salonie meblowym,hala,)
mebel typu fotel z ekspozycji zaciągasz go na zaplecze układasz się wygodnie i śpisz.dogadujesz sie z kimś z salonu na przeciw albo w pobliżu,żeby w razie jak by przyszedł klient to puścił strzałe na kom,albo spróbował sam obsłużyć;)w razie potrzeby -wybudzić. -
Anonim
>GUSIAK'AK GOOuSe napisała:
> (pracuje w salonie meblowym,hala,)
> mebel typu fotel z ekspozycji zaciągasz go na zaplecze
>układasz się wygodnie i śpisz.dogadujesz sie z kimś z
>salonu na przeciw albo w pobliżu,żeby w razie jak by
>przyszedł klient to puścił strzałe na kom,albo
>spróbował sam obsłużyć;)w razie potrzeby -wybudzić.
albo twierdzisz przylapana na goracym, iz sprawdzasz funkcjonalnosc mebli -
Arrr
Na krwiożerczy laptop:
- kładziesz głowę na klawiaturze, przymykasz delikatnie wyświetlacz laptopa i usypiasz. Wybudzony zganiasz wszystko na informatyka, że źle skonfigurował działanie opcji "hibernacja" -
maciek
ja preferuje 3 sposoby(pracuje w restauracji)
na mechanika....wchodze na chlodnie i rozkladam sie jak by co spr agregat bo jakos dziwnie bzyyyyczy...drugi to na czysciocha schodze do magazynu sprawdzam towar uprzednio przynoszac krzeselko siadam zasypiam ...wrazie kontroli wiadomo spr czystosc :)
trzeci na hydraulika...klade sie pod blat szafki kolo zlewu....wrazie pytan co robie?spr uszczelki w zlewie -
Anonim
na bezczela :
na skórzanej kanapie u szefowej w gabinecie.
( ostatnio nawet kocyk dostałam bo byłam strasznie zmęczona życiem wieczora poprzedniego ) -
ewelinak
kiedys chodzilam do tzw 105c-garderoba ale niestety kiedys kierownik sie zorientowal ze tam jestem:(hehhe a teraz trzeba isc na zmywak i pani ze zmywaka stoi "na czatach", jakby w razie wszedl niechciany gosc, z tym ze tam nie ma kanapy... ale kazde 5 min snu sie liczy:P
-
Kasza w sprayu
patent z dokumentami jest boski :D, ja kiedys włączałem power pointa i tyłem do drzwi :D -
N!eMiLy
Najlepiej i najszybciej to sie zasypia oczywiscie przy okazji reprymendy od szeryfa:D Bo we lbie sie zaraz od tego pierdolenia koluje i oczy sie kleja od tych kocopolow xD ale tak to dobry jest tez sposob na chwilowa zawieszke jak ja to nazywam :P kucnac sobie gdzies kolo dachoweczek i wziasc ze dwie sztuki na kolana i napierdalac na beszczela:p tylko trzeba byc czujnym bo juz nie raz zdarzylo mi sie ze otwieram oczy a tu majster nademna stoi i musialem palic na jana ze sie sily zbieralo xD -
Anonim
>:.:wilku:.: napisał
>przyznawać się :)
temat mozna smialo tu kontynuowac
- 1
- 2