-
jarsoon
hmmm, wiec to bylo dwa lata temu na swieta, z funduszu socjalnego miały być jakies bony, ide sobie po jakze wspaniały podarunek na swieta, otwieram kopertke a tam jest co? kurwa 50 zł!!!!!!! myslalem ze sie zbrechtam na smierc, jakbym miał spedzic swieta za kase z bonu to bym zdechl z glodu!!!!!
odrazu wiedzialem co z tą kasa zrobie, z kumplem kupilismy flaszke i popitke, nie ma jak to kurwa docenienie pracownika;-) ale coz pierdolic to! -
Anonim
w obecnej pracy nic,pomijajac okazje typu kwiatek na dzien kobiet i na urodziny oraz imieniny...
nawet wigilie w pracy my sponsorujemy,no szef kupuje alkohol...ale w innym zakladach to szefostwo sponsoruje takie spotkania a pracownicy dostaja bony,pieniadze czy paczki...u mnie tego nie ma,nie ma premi,nie ma nic poprostu,wiec nie mam co tu pisac:]mamy za to komune:D
pracujac w kawiarni dostawalam po pracy obiad,a jak bylo duzo ludzi to dostawalam dodatkowe pieniadze
opiekujac sie dzieckiem dostawalam prezenty urodzinowo-imieniniowe oraz na odejscie tez dostalam upominek:]
no a cala reszta przede mna:) -
Anonim
aktualne
pracownik kwartalu, bon na 70pln do pizzerii marco polo w szczecienie
za udzial w ankiecie pracownikow - mala encyklopedie swiata -
Anonim
no ja to jak tylko mam karte szefa to sobie cos tam zawsze kupie. najbardziej to lubie kupowac sobie latarki... mam juz ich niezla kolekcje. -
-
Anonim
swiateczna premie 300 zl i zaproszenie na wigilie do gospody "pod czerwonym wieprzem" -
Strayker 270®
za najlepszą sprzedaż w całej Polsce dostałem czapkę z daszkiem z logo firmy :/ -
playgirl
prezent czapka mnie totalnie rozwalił :D :D :D
ja dostałam nalewkę jarzębinową w komplecie z kieliszkami i myślę sobie, eee tam, nalewka, takie winko, leciutkie będzie, to sobie chlapnę na chorobę i co się okazało? nalewka miałą 32% a ja następnego dnia rzygałam dalej niż widziałam (reszta nalewki razem z kieliszkami nadal leży w schowku w samochodzie, co nie znaczy, że jeżdżę po pijaku, po prostu z braku lepszej miejscówki, rozpijaliśmy w aucie; )) -
Anonim
>Strayker 270® napisał
>za najlepszą sprzedaż w całej Polsce dostałem czapkę z
>daszkiem z logo firmy :/
nie przyjąłbym czapki i jeszcze tego samego dnia złożyłbym wymówienie -
Kasza w sprayu
Pracując w hiperze przed świętami po kilkanaście godzin na dobę (wiadomo "wyrobnik" czyt.kierownik) min. bieganie po hali z paleciakiem, czy "walenie w póły", styrany do granic możliwości fizycznych jak i psychicznych, jako bonus za dobry wynik otrzymałem ... miesięczny karnet na siłownię :) ... kadrowa nie rozumiała mojego szalonego śmiechu po wręczeniu "nagrody" :) -
Anonim
a wiec u nas jest dwoch szefow,jeden z nich to zgerd i na wszystkim oszczedza,na ogrzewaniu tez..przychodze do pracy w czwartek o 6 a tu 14 stopni na hali...poskarzylam sie temu "lepszemu" szefowi i mi kupil alpage za 4,10zl:P hehehe no i podkrecil piec:) -
ツanusia
za bardzo dobrą sprzedaż... tandetny chinski zegarek na biurko z logo firmy...
młodszy brat się ucieszył :D