-
Anonim
-
mikro p.
sto lat sto lat, niech zyje zyje nam.
Magda Cie wyleczy muahahahah :*
smark. -
a!katarzyna
tak tak wirusy lataja w powietrzu no a ty jednego złapałeś (ja to wiem po biol-chemie, a madzioł też jest więc i ona pewnie zna metody wyleczenia (dlatego ja ich nie podam) słowem zgadzam sie z jajem, tym razem). zdrowia -
mikro p.
najpierw powinnas zastosowac nawias kwadratowy; ) Bardzo sie ciesze , ze podzielasz moje zdanie. Mam nadzieje, że czesciej moje skromne uwagi beda brane pod uwage, że wkoncu nie bede pomijana w towarzystwie z powodu swojego niskiego wzrostu i wygladu rumunskiego chlopczyka :(
PS: Teraz wirusy dopadna Ciebie, na kazdego czeka wirus. -
-
Magda
-
Magda
-
mikro p.
-
a!katarzyna
a wiecie, że człowiek i świnka morska jako jedyne stworzenia nie potrafią produkowac kwasu askorbinowego (wit. C) dlatego musimy go jeśća inne zwierzątka po prostu go tworzą. hi pewnie nie wiedzieliście ale juz wiecie. hi
ja wiem dlaczego tam nie ma kochanie, bo madzioł kocha tylko nas i tylko do nas sie tak zwraca, wszyscy inni to dla niej jedynie "ej ty.... polecam herbatkę" -
mikro p.
wiedzialam ze madzioł, dlatego chce zostac zakonnica i nie wychodzi jej z facetami (sorry Filip musialam - dla efektu) i DLATEGO nie poparla mojego pomysłu by została prostytku. MAMY ODPOWIEDZ!
a wracajac do pierwszej czesci twojej wypowiedzi. Racja - nie wiedziałam, ale ciekawe czy Ty wiesz, ze niesttey Ciebie to nie dotyczy. JESTES KURA!!! hi. bo Kura tworzy sobie witaminke C. Dlatego jestes twarda baba. MAMY ODPOWIEDZ! -
mikro p.
wiedzialam ze madzioł, dlatego chce zostac zakonnica i nie wychodzi jej z facetami (sorry Filip musialam - dla efektu) i DLATEGO nie poparla mojego pomysłu by została prostytku. MAMY ODPOWIEDZ!
a wracajac do pierwszej czesci twojej wypowiedzi. Racja - nie wiedziałam, ale ciekawe czy Ty wiesz, ze niesttey Ciebie to nie dotyczy. JESTES KURA!!! hi. bo Kura tworzy sobie witaminke C. Dlatego jestes twarda baba. MAMY ODPOWIEDZ! -
a!katarzyna
okej okej... moze ja jestem kura ale ty... ty nawet nie jesteś określona... taki obojnak... JAJO po postu... nie wiadomo czy to zwierz czy to gad czy to ptak czy to kobieta czy to mężczyzna... nie wiadomo... i nie jesteś twarda (masz za swoje) -
mikro p.
i w ten oto sposob moge byc wszystkim czego zapragniesz :* a moje serce zmieklo w twojej dloni, cipeczko :* -
a!katarzyna
-
mikro p.
-
a!katarzyna
hi nawet jeśli to i tak jestem lepsza. I uwaga Filip możesz sie cieszyć bo też sie coś rozkładam (żebyś nie myślał, że jesteś jedyny:P)
-
Anonim