- 1
- 2
-
STRATOSCRUISER
-
Mateusz
-
setes
>Mateusz napisał
>Ja się wybieram za kilka dni. Ktoś coś może powie?
Co tu duzo mowic, to trzeba zobaczyc :-)
Polecam wszystkie parki rozrywki w okolicy
P., -
STRATOSCRUISER
-
-
setes
>REAPER napisał
>Nie przesadzaj wszystkie cześć jest do bani :P
Polecam te wszystkie fajne :-D -
STRATOSCRUISER
-
setes
No nie zapominajmy o Islands of Adventure, drugim parku Universal !
Swoja droga ciekawe do jakich kwot dojda ceny biletow.
IMHO z roku na rok coraz bardziej przeginaja. -
STRATOSCRUISER
-
STRATOSCRUISER
-
Mateusz
Ja też szukam hotelu pod Orlando, jak najbliżej Disneylandu. Pod, bo Disneyland chyba nie jest w samym Orlando. Będę tylko jeden dzień, więc co najbardziej polecacie zobaczyć? Domyślam się, że jest tam atrakcji na co najmniej tydzień. W Paryżu trzeba było 2 dni na Disneyland i 1 na Studios, a to jest przecież USA - wszystko jest większe :) Gdzie są najbardziej odjechane roller costery? Trzeba zaszaleć. -
STRATOSCRUISER
Wydaje mi sie że tydzien to za mało na całe orlando i wszystkie parki ,Universall Studio i Island of Adventure :P i disney world MGM studio :P -
-
STRATOSCRUISER
-
-
-
STRATOSCRUISER
-
setes
A jakie to ma znaczenie czy ma dom na FL czy w PL, czy na ksiezycu ?
Kazdy moze pisac co chce a inni moga wierzyc w to lub nie.
Bez sensu sie licytujecie
-
na diabla pytania o hotel skoro ma sie tam dom?? a po za tym Tymoteuszu z Toba bym nigdzie nie poleciala nawet jak by mi zaplacili
-
STRATOSCRUISER
bo miedzy orlnado a Tampą bay sa 3-4 godziny drogi a orlando jest olbrzymie i w 1 dzien nie oblecisz całego -
setes
>TyGrY$eK™ napisała:
>na diabla pytania o hotel skoro ma sie tam dom?? a po za tym
>Tymoteuszu z Toba bym nigdzie nie poleciala nawet jak by mi
>zaplacili
A jesli ktos chce pare dni spedzic w Orlando, to jest sens jezdzic codzien rano i wieczorem z/do Tampy ?
Powiem Ci tak, mam znajomych w Miami, ktorzy maja domy np w Doral czy w Kendal, a jak maja kaprys pobyc bezposrednio nad oceanem, to wynajmuja sobie hotel w Miami beach czy Ft. Laud na weekend lub dluzej i tam sa !
- 1
- 2