Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ~anusia~

Torebeczke Gold Evening Bag lub inna złota:))) w dobrej cenie:))
  • Moniak

A ja kupie bizuterie egipska; ]
  • sonne

chętnie kupię zestaw biżuterii, który pojawił się w katalogu 4/ 07
  • ....

czy ktoś ma nadmiar pomadek Power Shine?
    nie to nie jest pytanie retoryczne :P
  • Natka

ja mam jedną do sprzedania- brown attitude nr 10690. We wtorek będę jechała ją oddać, więc proszę o szybki kontakt
  • ....

niestety to nie te..
    ja potrzebuje '82, '84, '86 po jednej...
  • Anetka

Pomadki byly juz w piatek w ori :P akurat sie zalapalam :)
  • ....

były przez bardzo krótki czas... akurat bylam w placówce ale nie mogłam tyle czekać aż je rozpakują (czekałam ponad h), potem patrze w necie i juz blah! nie ma... eh życie....
    co się w ogóle dzieje z tymi brakami? powinni więcej tych pomadek przywieźć .... nie przypominam sobie ay taki ebraki były jak ostatnimi czasy, no chyba że w świeta; /
  • Anetka

No to mi sie trafilo bo akurat spotkalam znajoma i czekalysmy jakies pol h i ten pan co zamowienia wywoluje podszedl do mnie i powiedzial ze pomadki juz sa; ) wyszlam szczesliwa, tymbardziej ze przez ten czas poogladalam sobie co nieco i znalazlam super lakier do paznokci z serii visions - ten z drobinkami - serial blogger czy jakos tak, polecam :D
    a co do brakow to naprawde ostatnio jest ich sporo :/
  • Anonim

niestety:( ja dopiero składam swoje 2 zamówienie a tu znowu zonk :( juz mam 45 pp na przyszły katalog bo mi z tego zostaje;/
  • ....

nie znam konkretów, może to jakiś większy problem więc jak coś proszę nie naskakiwać; >

ale jak się robi kampanie na kilka katalogów a już 3 dnia pierwszego z nich nie ma określonych produktów to coś jest nie halo.... i to nie jest pierwszy raz; / super że produkt cieszy się powodzeniem i może jest bardzo wykupywany, tym bardziej... po takich kampaniach reklamowych powinno być się na to przygotowanym i zaopatrzyć sie w zwiększoną liczbe ........ wrrrrr już miesiąc mydle klientom oczy....
  • Anonim

Mnie też to denerwuje... Wszystkie laski napaliły się na nowe błyszczyki i się okazuje,że ich nie ma... A tu dopiero kilka dni minęło od rozpoczęcia katalogu; ((( Zaproponowałam inny kolor to też nie było. WSYTD JAK NIE WIEM!!! Nie wiem czy to tylko u nas tak jest. Kupuję kosmetyki z Avonu od koleżanki to jeszcze nigdy tak nie było,żeby mi czegoś nie mogła zamówić... A w Ori to non stop. Już mnie to denerwować zaczyna!
  • Kasiula

które błyszczyki? te, co można powąchać?
  • *:Adziuńka:*

pomadki by wszystkie doszly na czas ale jak je przywozili na kat 7 to przy drugiej dostawie byl wypadek i pomadki sie zniszczyly..dlatego terazte braki
  • patysia

czyli nie ma już tych pachnących?? ani PowerShine??
    Na te PS czekam już ponad miesiąc, a pachnące chciałam jutro zamówić;/ no super...
  • ....

życie życie...
    a btw za dużo tych braków aby takie "wypadki" były dla mnie wytłumaczalne
    to nie jest 1 raz!
    jak nie wypadek to trąba powietrzna się znajdzie aby to wyjaśnić, mi to niczego nie tłumaczy... moim klientom też nie...
    super że ori dobrze się sprzedaje ale ludzie tym zarządzający powinni byc na takie rzeczy przygotowani i zamówienia na "hity" robic o wiele większe; /
  • Anonim

No widzę,że nie tylko ja mam takie przygody :( Uważam,że ludzie z Ori powinni się tym zainteresować, bo to nie tylko nas zraża do tej firmy,ale przede wszystkim naszych klientów. Za to ja jak zamówiłam Power Shine to przysłali mi nie ten kolor co chciałam :((( Nie chciało mi się tego reklamować... i tak leży ta pomadka :(((
  • wiola

grusia a jaka to pomadka jaki numer
  • Anonim

Sunset Rose - kod 10681...
  • patysia

Ja potrzebuje Power Shine:
    1x Pink Punch
    2x Sexy Plum...

ma może ktoś?? <to ni pytanie retoryczne, choć pewnie znam odpowiedz:(>
| |

dla konsultantek, miłośników kosmetyków, kochających urode :)

Fotki

Miejsca grona (15)