Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam
    Jestem na 2 semestrze pierwszego roku studiów i mam obecnie 41 ECTSów a wymaganych jest 45. Dlatego potrzebuję informacji odnośnie podania.
    Ktoś się orientuje jak powinno wyglądać i co najlepiej napisać?
  • Anonim

Imie Nazwisko
    Nr albumu
    Kierunek: Ochrona środowiska
    Warszwa - data
    Pan
    Dziekan Wydziału Inżynierii Środowiska
    prof. PW dr hab. inż. Bernard Zawada

Aktualnie posiadam 41 punktów ECTS, wnioskuję o udzielenie mi warunkowej rejestracji na semestr III.

Z poważaniem
    Jezus!
  • Anonim

W moim przypadku przeszło - miałem taką samą sytuację.
    Możesz się jeszcze powołać na:
    Słabe zbiory jabłek na jesieni, niską cenę sałaty, wysoki poziom hałasu w mieście stołecznym Warszawa, dalekie i długie dojazdy, notoryczny ból pleców, alergia na pyłek kasztanowca, fatalny stan dróg, głośnych sąsiadów, niekaralność/karalność, niski poziom wód gruntowych w okolicach Łodzi... etc.
  • Anonim

Wielkie dzięki. Mam jeszcze pytanie czy ilość niezaliczonych ćwiczeń ma jakieś znaczenie? I czy lepiej powołać się na coś czy nie ma to zupełnie znaczenia?
  • BS

trzeba miec 43 a nie 45
  • Anonim

Ja się na nic nie powoływałem, te podania są tylko i wyłącznie po to aby dziekan miał gdzie postawić pieczątkę. Tylko trzy osoby przeczytają Twoje podanie: Ty, Word i drukarka...
  • Anonim

Dziekan niestety nie postawil pieczatki; /
    Pytalem juz pare osób na wydziale i twierdza zeby pisac odwolanie i robic to do oporu. Czekam zeby sie czegos dowiedziec w dziekanacie ale jesli ktos wie jak to wyglada to bede wdzieczny za informacje.
| |

grono dla wszystkich studentów i absolwentów Warszawskiej Polibudy - a dokładniej Ochrony Środow...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)