-
Anonim
Witam
Jestem na 2 semestrze pierwszego roku studiów i mam obecnie 41 ECTSów a wymaganych jest 45. Dlatego potrzebuję informacji odnośnie podania.
Ktoś się orientuje jak powinno wyglądać i co najlepiej napisać? -
Anonim
Imie Nazwisko
Nr albumu
Kierunek: Ochrona środowiska
Warszwa - data
Pan
Dziekan Wydziału Inżynierii Środowiska
prof. PW dr hab. inż. Bernard Zawada
Aktualnie posiadam 41 punktów ECTS, wnioskuję o udzielenie mi warunkowej rejestracji na semestr III.
Z poważaniem
Jezus! -
Anonim
W moim przypadku przeszło - miałem taką samą sytuację.
Możesz się jeszcze powołać na:
Słabe zbiory jabłek na jesieni, niską cenę sałaty, wysoki poziom hałasu w mieście stołecznym Warszawa, dalekie i długie dojazdy, notoryczny ból pleców, alergia na pyłek kasztanowca, fatalny stan dróg, głośnych sąsiadów, niekaralność/karalność, niski poziom wód gruntowych w okolicach Łodzi... etc. -
Anonim
Wielkie dzięki. Mam jeszcze pytanie czy ilość niezaliczonych ćwiczeń ma jakieś znaczenie? I czy lepiej powołać się na coś czy nie ma to zupełnie znaczenia? -
-
BS
-
Anonim
Ja się na nic nie powoływałem, te podania są tylko i wyłącznie po to aby dziekan miał gdzie postawić pieczątkę. Tylko trzy osoby przeczytają Twoje podanie: Ty, Word i drukarka... -
Anonim
Dziekan niestety nie postawil pieczatki; /
Pytalem juz pare osób na wydziale i twierdza zeby pisac odwolanie i robic to do oporu. Czekam zeby sie czegos dowiedziec w dziekanacie ale jesli ktos wie jak to wyglada to bede wdzieczny za informacje.