-
Anonim
Ja mam to pytanie zapisane jako "kierunek i stopień reakcji enzymatycznej" :) -
Anonim
-
jαH
-
Anonim
prawdopodobnie w sesji już, ale trzeba się z nim dogadać...
ja się boję do niego isć; ) -
-
jαH
-
...jędza i maruda...
-
Anonim
Powiedział "niech wam będzie" i dał alfa harmonijke - sami wiecie o co chodzi :P -
Anonim
Składamy się na płatnego zabójcę??niech się wreszcie stary dziad zdecyduje...ja się jak głupia uczę nowych pytań a ten strzela stare!! -
grze!
hahahahaha...no to nas rozwalil teraz...juz totalnie nie wiadomo co zrobic w czerwcu -
Anonim
nauczyć się 4 grup??
skurrrrrrr.......czybyk
a najgorsze, że zamordujesz ...., a pójdziesz siedzieć jak za człowieka :( -
...jędza i maruda...
-
Anonim
Coż znowu nas zaskoczył...
Najlepsze bylo "co wam tu dzisiaj dać" hahahaha -
Anonim
Każdy sąd nas uniewinni...Prokurator i sędzia też ludzie...pokażemy im pytania to zrozumieją:/ -
Kurol
>Karol napisał
>Coż znowu nas zaskoczył...
>Najlepsze bylo "co wam tu dzisiaj dać" hahahaha
oj dobra....ja tam lubię Tomka S. -
...i masz babo co chciałaś....
to co ja mam na temat RZĘDOWOŚĆ REAKCJI ENZYMATYCZNYCH
Na szybkość reakcji mają wpływ nie tylko wartości energii aktywacji i temperatura, Lecz także stężenie reagentów..
O- Reakcja w której stężenie nie ma wpływu na nią jest reakcją rzędu
zerowego
1- Przy reakcji I-go rzędu aktywność tej reakcji jest zależna od stężenia.. jakiegoś tam substratu A (jednego substratu)
czyli jezeli dla istniejącego substrat A szybkość reakcji V jest proporcjonalna do stężenia A-tej substancji to jest to reakcja pierwszego rzędu
2 - jeżeli reagują ze sobą 2 sóbstraty A i B prędkość V jest proporcjonalna do iloczynu stężeń sóbstratów (A*B)
i tyle.. co mam na ten temat.. tj tyle co gdzieś mi się kiedyś udało znaleźć.. i opracować, .. i tyle co z tego zrozumiałam.. TAK najprościej -
Anonim
A więc, jest możliwość kolejnego, n-tego terminu z biochemii. Do wyboru jest 18, 22 lub 29 czerwca. To którą opcje wybieracie. Będzie tez termin we wrześniu. -
Czester
Mi się wydaje, że 29 jest najsensowniejszy. Tak pod koniec sesji na luziku :D -
grze!
>Adzik napisała:
>A więc, jest możliwość kolejnego, n-tego terminu z
>biochemii. Do wyboru jest 18, 22 lub 29 czerwca. To którą
>opcje wybieracie. Będzie tez termin we wrześniu.
18 bedzie poprawa z sówska
22 jest mikrobiologia wiec juz totalnie odpada
29 jest egzamin u apolinarskiego...
wiec sam nie wiem; P
29 jest ok, ale po 11ej...a jesli jednak bylby 18ego to do 12ej zeby sie skonczyl...to tyle moich zyczen; P -
Anonim
-
ஜ AgUśKa ஜ
sluchając opinii naszego roku to wiekszosc jest za drugim tygodniem sesji. Wiec duze prawdopodobienstwo, ze bedzie to 29.