OŚ na IŚ na PW; ) [381]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to pewne?
  • Łukasz Pongo Pągowski

Hej! Czy ktoś zna wyniki z ostatniego zaliczenia (12.03) ??
    Jesli widzieliście wyniki i wiecie czy zdałem czy nie to bardzo proszę o posta!
    Łukasz Pągowski z 3 roku:)
  • Beata

ktos wie kiedy jest kolejny termin??
  • Anonim

jesli ktoś wie to też chętnie bym sie wywiedziała; )
  • Anonim

Jak by ktoś potrzebował notatek z biochemii to pisać do mnie :)
    Pisałem każdy wykład z biochemii Dr Tomasza na laptopie, więc jest to bardzo zgodne z tym czego wymaga.
  • Il diavolo rosso

Hej Stanisław. Jeśli byłbyś skłonny podzielić się swoimi notatkami i przesłać je na maila: osnais@wp.pl to wszystkie osoby mające to jeszcze w plecy byłyby Ci dozgonnie wdzięczne.
    Pozdrawiam

P.S. Czy to prawda, że Słomek nie robi żadnego terminu w tej sesji? Ktoś się orientuje?
  • Anonim

Hej,

2 rok OŚ planuje pisać Biochemię w przedostatni dzień sesji, to jest 29 czerwca w poniedziałek o godzinie 16. Godzina taka ze względu na to, że już od 29 czerwca zaczynają się lipcowe praktyki, więc wcześniej część osób nie będzie mogła podejść do egzaminu. Pan dr Słomczyński nawet się ucieszył, bo o tej godzinie wszystkie sale będą wolne - a zapewne potrzebna będzie jakaś dosyć spora sala; P

W poniedziałek idziemy potwierdzić wybrany przez nas termin. Mamy nadzieję, że reszcie (3 rok) też on odpowiada.

Pozdrawiam
  • Anonim

UWAGA!
    Zaliczenie biochemii w sesji jesiennej! Terminy do wyboru są od 14 do 18 września. Proponowany termin to 15.09 lub 18.09. Godzina do ustalenia przez dr Słomczyńskiego. Jest to ostateczne zal, następne dopiero w sesji zimowej. Zainteresowanych proszę o kontakt, bo najpóźniej do 2.09. muszę dać odpowiedź.
    Pozdrawiam
  • Anonim

1. Robert Król

Termin mi obojętny i godzina też.
  • Beata

2. BEATA JANISIEWICZ

dostosuje sie do wiekszosci:)
  • Anonim

ja tyz ale 3 rok tez jakis termin załatwia...
  • BEREK!

4.Tomasz Grabowski też chętny, dostosuje się;)
  • Anonim

5.Jan Sadowski .... a termin od 15 włącznie do 18 włącznie byłby każdy super :D pozdrawiam
  • axel

axel rybaczewski . ,mnie wszystko rybka
  • Anonim

mi by pasował jednak 18sty... ale dostosuje sie :P
  • Anonim

Zaliczenie poprawkowe z biochemii odbędzie się 15.09.09 o godz. 14.00 w sali 415! :)
    GOOD LUCK :D
| |

grono dla wszystkich studentów i absolwentów Warszawskiej Polibudy - a dokładniej Ochrony Środow...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)