- 1
- 2
-
Anonim
a tu możemy pisać wszystko, co chcemy - byle bez zbyt rażących wulgaryzmów ani przesadnego najeżdżania na ludzi - wszystko w granicach dobrego smaku!!! -
Radzio :>
"bez zbyt rażących wulgaryzmów ani przesadnego najeżdżania na ludzi" ?!
eee... To o czym bedziemy tu pisac? -
Anonim
możemy napisać, że Pan S. jest głupi, ale będę marudzić za napisanie, że jest głupim sku....synem :P chyba, że będzie ocenzurowane tak, jak to przed chwilą zrobiłam :P -
Anonim
po co? przeciez wszyscy wiedza kto jest kim itd. topic bez sensu. chyba ze chcesz sie wyplakac ale od tego jest temat BIOCHEMIA.
peace -
-
Anonim
-
Anonim
>Johnsinho napisał
>po co? przeciez wszyscy wiedza kto jest kim itd. topic bez
>sensu. chyba ze chcesz sie wyplakac ale od tego jest temat
>BIOCHEMIA.
>peace
to był tylko przykład.
chodzi o to, że jeśli ktoś chce informacji, to niech je znajduje w wątkach typu BIOCHEMIA, SOWA czy MIKRO, ale jak chce sobie pogadać, to tutaj. Co Ty, na innych gronach nie bywasz?? :) -
Anonim
Johnson&Johnson bywa na innych gronach,ale są one zaśmiecane i jest tam od cholery spamów i offtopiców.
Na szczęście na tym gronie jest gospodarz,który się wszystkim zajmie-w końcu zasady zobowiązują. pozdr -
Radzio :>
Ale jak w jednym topicu kazdy bedzie walil od czapy co mu na watrobie lezy to wyjdzie wiekszy chaos niz do tej pory.
No ale zasady zobowiazuja... PiS.... peace znaczy sie..... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Fly Fish Deep Sheep
hey. a u kogo najtrudniej zaliczyc zajęcia? Jak się dostać do samorządu studenckiego i co to niesie ze sobą? -
Spread your wings and fly...
zamierzam iść na OŚ i w związku z tym mam kilka pytań do jakiejś studentki ewentualnie studenta... jak ktoś miałby chwilke to była bym wdzięczna. 4600885 -
Spread your wings and fly...
słyszałam ze w tamtym roku na ochronę dostali się wszyscy Ci, którzy sie ubiegali o miejsce. prawda to?;> -
A
hej wszystkim :) mam pytanko :D ile punktów w zeszłym roku wystarczyło by się dostać? -
Kamil
95% z obu egzaminów + 100 % poprawna odpowiedź na pytania nr 3, 4 i 8 z egzaminu z matematyki oraz na sam koniec należy ucałować dr TS w złoty sygnet i jest sie przyjetym -
A
-
robertolino
siema!
ja mam takie konkretne pytanko:
ma ktos link do materialow z pierwszego wykladu fizyki (w aud.)?
zeby nie bylo chodzi mi o studentow I roku
chyba zle przepisalem adres.. a moze bylem nieprzytomny?
pozdro! :) -
jacek
http://www.slowacja2009.pl
Jesteśmy grupą studentów związanych z Samorządem Uniwersytetu Warszawskiego. Od kilku lat organizujemy wszelkiego rodzaju studenckie wyjazdy integracyjne w różne miejsca Europy! Teraz pragniemy przedstawić Wam wyjazd Sylwestrowy: SŁOWACJA 2009!
Jesteście zapewnie ciekawi dlaczego wyjazdy są tak tanie? Nie robimy ich komercyjnie i przy dużej ilości miejsc znacznie wpływamy na ich cenę.
Najciekawsza oferta sylwestrowa na Słowacji dla Studentów i nie tylko; )
27 Grudnia 2008r. - 3 Stycznia 2009r.
7 dni (w tym 5 noclegów) na słowacji
NOVA LEŚNA - 7 DNI - 549 ZŁ !
VAŻEC - 7 DNI - 599 ZŁ !
Uwaga: Nawet 50 zł zniżki przy zapisach grupowych !
27 Grudnia 2008r. - 3 Stycznia 2009r.
Miejscowość Nova Leśna zostanie zmieniona w zimowy raj studencki :-)
Cena obejmuje:
- Przejazd autokarami w 2 strony
- Ubezpieczenie NNW
- Zakwaterowanie w Villach (6 os. - 35 os.)
- Dowóz autokarem na stoki
- Nieobowiązkowe wycieczki fakultatywne
SYLWESTER
Sylwester będzie największą imprezą całego wyjazdu. Ze względu na odmienne gusta dajemy Wam 2 możliwości.
I – Zorganizowany Sylwester w miejscowej Klimatycznej KARCZMIE (dopłata ok 1500 SK/ os.) - Dotyczy Wyłącznie mieszkających w miejscowości VAŻEC. Cena zawiera:
DJ, szwedzki stół – catering zimny i gorący, alkohol (Vodka 1L/os.) szampan. Dla bardziej spragnionych dodatkowy alkohol w zakresie własnym.
II – Zorganizowany Sylwester przez Burmistrza miejscowości Nova Leśna lub Burmistrza miejscowości Vażec - na rynku miasta. Jedna wielka impreza wspólnie z mieszkańcami. DJ, szampan, prezenty od sponsorów. Wstęp FREE
PROGRAM
27 Grudnia – wyjazd z Warszawy godzina 21:00
28 Grudnia – przyjazd do Miejscowości Nova Leśna ok. godziny 8:00 – zakwaterowanie, ewentualnie dojazd własny na stoki (elektriczka, busy)
29 Grudnia – wyjazdy na stoki, Słowacki shopping, zwiedzanie jaskiń, pijalnia wina, imprezy, wycieczki fakultatywne, Węgry (Eger), integracja
30 Grudnia – wyjazdy na stoki, Słowacki shopping, zwiedzanie jaskiń, pijalnia wina, imprezy, wycieczki fakultatywne, Węgry (Eger), integracja
31 Grudnia – SYLWESTER - wyjazdy na stoki, Słowacki shopping, SYLWESTER – powitanie nowego roku
1 Stycznia – Nowy Rok – After Party; )
2 Stycznia 2009 – Wyjazd do Polski ok. godziny 21:00
3 Stycznia 2009 – Powrót do Polski ok. godziny 8:00
Rezerwacje i zdjęcia domków:
http://www.slowacja2009.pl
- 1
- 2