- 1
- 2
-
Anonim
W zwiazku z poszukiwaniem materalow z zeszlych lat na egzamin z ekologii i nieznalezieniu ich mam prosbe do osob ze starszych rocznikow. Napiszcie jak wyglada egzamin z ekologii, jakie sa pytania (otwarte czy testowe) jak to wszystko wyglada i czy da sie to jakos zaliczyc, czy nie ma z tym specjalnie duzych problemow? dzieki z gory -
grze!
absolutnie nie do zaliczenia!!!
mega trudne!!!
przez ten przedmiot wylatuje sie z uczelni!!!
hardcore!!!
Ekosystem, Części ekosystemu, BIOCENOZA, Biom, Zakres tolerancji, Nisza ekologiczna, Zasada tolerancji Shelfo-rda,Prawo Liebiega,Amplituda e-kolog,Łańcuchy troficzne,Sieć troficz-na,Łańcuch troficzny, Przykłady łańcuchów, Sukcesja ekologiczna, Czynniki fizyczne śro-dowiska wodnego, Siedlisko ,Sera – sukcesja biocenoz kolejno następujących po sobie w ciągu sekwen-cyjnym.Stadia seralne (sukcesyjne,Wczesne stadia sukcesyjne itp...
nie za maco
-
...i masz babo co chciałaś....
nie to żebym była jakąś idiotką do kwadratu.....
ale wystarczy się podstawowych definicii nauczyć... ŚwistAK.... JA CI SIę PONAWYDURNIAM?!?!?!:p
-
Anonim
Tylko nie wiadomo czy na egzaminie dadza dokladnie to samo. Mam juz zagadnienia na ekologie:) znalazl sie dobry czlowiek ktory mi to wyslal. Jak ktos chce to podajcie maila to wysle wam to co dostalem:) -
-
Anonim
-
Anonim
no jak to wczesniej juz mówiłam ja tez chetnie sobie zerkne na tą ekologie :D
kapral01@wp.pl :) daaaaaankeee -
Anonim
-
...i masz babo co chciałaś....
-
anytime sunshine
-
Anonim
O widze ze sporo chetnych sie znalazlo:) Podobno daja inne pytania co roku na egzaminie (tak slyszalem) choc nie wiem czy to do konca prawda. -
Anonim
O widze ze sporo chetnych sie znalazlo:) Podobno daja inne pytania co roku na egzaminie (tak slyszalem) choc nie wiem czy to do konca prawda. -
Anonim
w sumie to ja ekologie u bozenki probowalem zaliczyc z 7 moze 8 razy, ale chyba sie zlitowala bo zaproponowala 3, to wzielem i .... cieeszylemm morde ze juz mam z glowy, oczywiscie to samo bylo z ochrona przyrody ale teraz nie wiem jak bedziecie mieli, ja mialem caly czas prawie te same pytania, jak ktos bedzie chetny niech wysle mi pm -
Anonim
A jak to jest w koncu z ta ekologia? Czy daja co roku te same pytania na egzamin czy zmieniaja? Bo jedni mowia ze tak, drudzy inaczej jak to jest ?? -
Anonim
-
Czester
Daje te same.
Ewentualnie wprowadza drobne kosmetyczne poprawki.
tak zebys 5 nie dostal.
Ale jak ktos chce 5 to nich sie uczy calosci a nie za opracowaniami lata :) -
Anonim
A z biologii tez daja te same ? Tzn czy wystarczy sie uczyc tego co bylo w poprzednich latach aby tylko zaliczyc nawet na 3 ? -
Anonim
-
Anonim
jak to nic nie wystarczy?!?!
wystarczy spotykać ich co tydzień w supermarkecie na zakupach :P -
Anonim
mam nadzieje ze jakos zalicze.... obkułem sie wsyzstkich pytan opisowych z obu grup z poprzednich egzaminow... -
Aga
Jezeli sie obkules to powienines zaliczyc, chociaz ze Slomczynskim nic nie wiadomo... z bologii pamietam zaliczylam na 3,0... biochemie na 3,5.. a mikrobiologie na ktora sie uczylam az jeden dzien tez na 3,5... nikt nie wychodzi poza 3,5 albo 4,0 ze Slomczynskim:P hehe ale z biochemia pamietajcie-lepiej to zalatwic szybko, bo pozniej sie to ciagnie...
A co do p. Slomczynskiej.. kocha definicje.. slowo w slowo trzeba pisac i tyle...
Powodzenia na sesji i pozdrawiam cieplo !!!!!!!!
- 1
- 2