-
-
Agnes
Cześć, chciałam serdecznie zaprosić wszystkich studentów OSA na zebranie organizacyjne Koła Naukowego OSA w najbliższy wtorek, 2 grudnia, o godzinie 14:15, w sali 317. -
kopytko
-
Agnes
Myślę że będziemy kontynuować praktyki zeszłoroczne, tzn. wykłady gościnne plus prezentacje projektów indywidualnych oraz grupowych. Dodatkowo, jeśli tylko znajdzie się ochota i determinacja osób w kole, to mam nadzieję, że w tym roku wreszcie uda nam się zorganizować coś większego, np. konferencję na osa lub wyjazd plenarny w ramach koła (są na to środki w budżecie osa i uw). -
-
Lienorq
-
Agnes
Cześć, zapraszam na kolejne spotkanie Koła w przyszły wtorek o godzinie 14:15. Osoby które chcą jeszcze dołączyć do Koła proszone są o przybycie w ten wtorek ponieważ będziemy ustalać grafik spotkań, co kto kiedy będzie robił, więc muszę wiedzieć ile osób BĘDZIE CHODZIĆ na 100% na spotkania. W ten wtorek nawiedzi nas również opiekun koła, prof Szklarski, także warto się pokazać. Pzdr -
Agnes
Cześć! Zapraszam na najbliższe spotkanie Koła Naukowego OSA poświęcone sztuce teatralnej "Glengarry Glen Ross" autorstwa David'a Mamet'a. W trakcie spotkania będzie miała miejsce krótka prezentacja na temat twórczości Mamet'a oraz "Glengarry Glen Ross" a także projekcja filmu nakręconego na podstawie sztuki. Spotykamy się we wtorek, 13 stycznia, w sali 317 o 14:15. -
Tiferet
Pojawiły się inicjatywy pociągniecia działalności Koła przez pierwszoroczniaków. Zapytuję więc, kto właściwie jest zainteresowany porobieniem czegoś poza wykładami? A po drugie, liczę na hinty doświadczonych działaczy z poprzednich lat w kwestii tego, co ogólnie da się zrobić, ale i w kwestiach bardziej praktycznych, czyli np. gdzie można się w OSIe po wykładach spotkać :) -
Agnes
Cześć, odpowiedziałam na Twoje pytania na priv. W kwestii spotkań poza wykładami, w szczególności w ramach koła, to jest taka możliwość. Wystarczy przejść się do sekretariatu, ustalić w jakich godzinach, jakie sale są wolne, i jeśli znajdzie się wolna sala w godzinach, które będę odpowiadały osobom z koła, należy zrobić rezerwację na konretną salę, w wybranym dniu i godzinie. I po kłopocie. Sekretariat jest bardzo przychylny działalności koła, więc nie powinno być z tym większego problemu. Pozdrawiam. -
Tiferet
W takim razie czekam teraz na info o tym, kto jest zainteresowany robieniem czegoś :) Tutaj albo na priv, w poniedziałek puszczę tez Kartkę :) -
Maciej Cerynger
Witam, jestem z zaocznych, ale póki co mam trochę czasu w tygodniu (przychodzę na poniedziałkowe wykłady z dziennymi) i chętnie bym się zapisał do koła. Jak to zrobić? Przyjść w czwartek na zajęcia do szklarskiego?
-
SKNPE Moderator
Koło idzie w ruch – pierwsze, inauguracyjne spotkanie SKNPE Moderator w roku akademickim 2010/2011
Czy chcesz poznać tajniki Reklamy, Public Relations bądź Badań Marketingowych?
Chcesz zdobyć nową wiedzę i doświadczenia z zakresu psychologii ekonomicznej?
Czy czujesz się wykołowany, bo nie masz gdzie rozwijać swoich marketingowych zainteresowań?
...
Jeśli tak, to porzuć:
*błędne koło wahań i wątpliwości,
*wszelkie koła wzajemnej adoracji oraz
*wszelkie mniejsze koła, kółka i kółeczka: graniaste, różańcowe i gospodyń wiejskich
Po prostu przyjdź na nasze pierwsze, powakacyjne spotkanie!
Opowiemy i pokażemy Ci, czym się zajmujemy i jak wiele możesz zyskać stając się częścią naszego naukowego, moderatorowego koła :)
Zapisz w kołonotatniku:
27 października 2010 (środa), godz. 19.30
Sala 94
Wydział Psychologii UW
ul. Stawki 5/7
Nieważne co studiujesz na UW– chlebem i solą witamy wszystkich zainteresowanych tematem – od Kołobrzegu, przez Kołomyję, po miejscowych obywateli warszawskiej dzielnicy Koło.
Zapraszamy!
SKN Psychologii Ekonomicznej MODERATOR
sknpe.moderator@gmail.com
http://www.psychologia.pl/moderator
http://www.facebook.com/skn.moderat...