-
Ania
Czy ktoś ma opracowane pytania na obronę? Chodzi mi głównie o Art&Media i American Thought. Może byśmy się podzielili :) -
Indra
Excellent idea :) Ja mam trzy pytania z Audiovisual Culture, mogę się rzecz jasna podzielić. Potrzebna mi reszta z tych pytań oraz pytania z literatury. Przepływ na rynku informacji czas zacząć :) -
Ania
Hej, ja na razie mam link do pytania 5 z Art&Media: What makes American art distinct from
European tradition? Pick two American artists and discuss their work in some detail. Życzliwy kolega mi przesłał :)
http://rapidshare.com/files/2430559...
Mam jeszcze materiały do pytania 3 z A&M - Is American film art or entertainment? Discuss, referring to theories that deal with the distinction between the two. Mogę Ci wysłać na maila jak podasz. A Ty które masz opracowane? -
Indra
-
-
Ania
Acha, to pewnie mamy to samo. A mogłabyś to 6 na maila przesłać? beannshie@o2.pl
z góry dzięki :)
Ania -
bcn
merlin, ja musze przygotowac media i society. Wezme sie za to po egzaminie z psycho i z ame thought, to moze to jakos razem ogarniemy.
-
Indra
Aniu, pytanie 6 już Ci wysyłałam, to było hurtem 5 i 6. Zresztą Ty już i tak to miałaś, bo te wskazówki nam dr Jarecka wysyłała na maile -
Ania
A może i racja :) sama już nie wiem co mam bo to wszystko takie jakieś niejasne :)
Czarny, dobrze że jesteś :) przecież my mamy razem obronę to musimy się wspierać i stawic temu czoła! Przynajmniej jakaś bratnia dusza (czarna ale bratnia :) kogo masz w komisji?
A jeśli chodzi o American Thought to jakbyś miał jakieś pytania to mogę pomóc bo miałam już z tego egzamin tylko z panem Mikołajem Wiśniewskim, ale mam dość dobre notatki więc służę pomocą jakby były jakieś filozoficzne zagwozdki;)
pozdro,
Ania -
bcn
merlin, podeslij mi te opracowania z art/media, ktore masz (3, 5, 6?) zempis@gmail.com
-
Anonim
-
Anonim
Czy jakaś dobra dusza podzieli się pytaniami z Art&Media? klova@o2.pl -
Take your passion &make it happe
-
Patrycja Ptak
Czy ktoś mógłby się podzielić opracowanymi pytaniami z "art & media" i "society"?? patek86@o2.pl badź ktoś chętny do współpracy przy opracowaniu?? -
Anonim
a ja szukam american thought - czy ktoś zdawal i moglby sie podzielic?
a moze ktoś dopiero zdaje i chcialby wspolnie opracowac? -
ankadani
czy ktoś ma pytania z sojoclogii i politologii? agag222 MALPA tlen.pl
|
|
America! America! God shed His grace on thee:)) Dla wszystkich zainteresowanych...moze uda nam sie...
Miejsca grona (2)
-
OSA UW , Wierzbno
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce