-
Ewelina
Tak, u nas na wydziale. Dużo osób naprawdę się lubi, nie wiem być może tego nie zauważyłeś. Tak czy siak nie ma nic głupszego i dziecinnego niż kłótnia na gronie:/ -
Szymak
Jak najbardziej sie zgadzam, na pewno w osie jest fajniej niz np w moim liceum:P
ale przeciez tu nie ma zadnej klotni! jak zwykle jest tylko rzeczowa wymiana argumentow i pogladow;) -
Ewelina
wymiana argumentów, poglądów i zbędnych PoPisów.
This makes no impression on me.
Skoro rzeczywiście uważacie,że nie ma u nas koleżeńskiej atmosfery to nie wiem w takim razie jak się wszyscy powinny zachowywać:| -
Szymak
teraz ja nie rozumiem - napisalem ze jest dobra atmosfera, a Ty piszesz, ze "uwazacie, ze nie ma u nas kolezenskiej atmosfery"? to raz jeszcze: ja na ose przychodze dla czystej przyjemnosci, lubie ten wydzial, i wykladowcow i zajecia i ludzi przede wszystkim
a co do argumentow i popisow: Malwina postanowila podzielic sie z nami swymi odczuciami dotyczacymi wyborow - fajnie, ze sie emocjonalnie zaangazowala, ja nie mam nic przeciwko. Ba! co wiecej postanowilem sie rowniez podzielic swoimi odczuciami, tak samo jak Hubert, Piotrek i Pawel, dalej nie widze w tym absolutnie nic zlego.. i jak tylko ktos bedzie pisal cos, co bezposrednio odnosi sie do mnie - no coz? bede dalej pisal:) -
-
Ewelina