Ostry Dyżur [386]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Według mnie najbardziej smutna scenką była ta, kiedy Mark żegnał się ze wszystkimi na swój sposób, a oni nie wiedzieli, że on juz nie wróci do szpitala, no i oczywiście sceny związane z pobytem jego i jego córki na Hawaii, kiedy chciał jej przekazać wszystko to co tylko mógł; (, a Waszym zdaniem jaka scenka była najbardziej smutną????
  • mAk

bez watpienia scena z "somewhere over the rainbow"...
  • natalia

moim zdaniem caly odcinek, który kończy się śmiercią Marka...
    a szczególnie jego koniec.
  • mAk

jeszcze scena z poprzedniego odcinka kiedy Carter czyta list Marka do ekipy z izby przyjęć... nawet Romano sie wzruszyl jak go czytal:)
  • Anonim

Dla mnie to wlasnie ta scena kiedy Carter czyta list od Greena. I na koniec odcinka kiedy pokazane jest jak list ciagle wisi na tej tablicy informacyjnej ...
  • frygia

Jak Lucy umiera. Trzydniowa zaloba normalni... Na smierc Greena to nas dlugo przygotowywali, wiec troche co innego, choc tez smutne
  • judith

Jak Carter czytał ten list..... zdecydowanie i potem jak te kartki ten wiatr "podwiewał" bu.
  • Anonim

taaa...
    wedłóg mnie najsmutniejsza scena to ta jak
    Carter czytał ten list od Greena...
  • Anonim

rozmowa Liz z Greenem. wiecie kiedy.. (szczegolnie motyw pisania listow na kazda okazje..)
  • Vario/ango mo/tommy f.

no smierc Marka... w sumie niemal kazda scena smuuuutna....

smierc Lucy...
  • Rudy Nocuń

Ja chyba najbardziej ryczalam jak ten biskup odprawial swoja ostatnia msze i jak umieral, bo tam jeszcze byl ten watek ze smiercia rodziny Luki - straszny dol.
    +mierć Marka oczywiscie
  • Vario/ango mo/tommy f.

sporo bylo takich smutnych akcji.

smierci pacjentow na stolach - szczegolnie takich do ktorych dany lekarz dorabial se osobiste powody, misje...

ale rownie pieknie bylo jak takie przypadki(niekiedy beznadziejne) udalo sie ratowac.

np. jak grin uratowal tego futboliste.

ostatnia operacja bentona...
  • Anonim

cały odcinek On the beach był smutny...
    śmierć Lucy....
    tak jak w życiu, tak w tym serialu były chwile smutku i radości :)
  • Anonim

taaa...
    odcinek On the beach był smutny...
    no...i śmierć Lucy....
  • Kristofajstos

witajcie!
    dopiero co znalazłem to grono:)
    trudno mi sie z wami nie zgodzić, również uważam że cały odcinek kończący się śmiercią Marka jest najsmutniejszy:( również gdy Mark został pobity w ubikacji/ nie pamietam już w którym odcinku której serii to było :/ i śmierć Lucy także jest smutna:(
    pozdrowienia
  • Anonim

Mam do WAS WIELKĄ PROŚBĘ, mógłby ktoś z Was tak pokrótce opisac mi ten odcinek kiedy Carter czyta list Greena, gdyż, poniważ, albowiem, toteż w jakims tragicznym zbiegu okoliczności [poprostu miałam zajęcia na mojej ukochanej uczelni] nie obejrzałam go i bardzo nad tym faktem ubolewam, z góry Wielkie Dzieki, buziaki :****
  • mAk

z checia pomoge :)

http://www.digiserve.com/er/episode...

tu jest tresc listu i dosc szczegolowy opis odcinka(inglisz werszyn)
  • Anonim

Scena z motywem "Somewhere over the rainbow".
  • Kristofajstos

oo to i jo przeczytam, moze dlatego żeby nie zawieruszyło się mi to nigdzie w pamięci :)
  • Anonim

Wielkie dzieki mAK
| |

Grono ludzi którzy ogladają ten serial o wspaniałych ludziach którzy walczą o ludzkie życie. S...

Fotki

Miejsca grona (0)