O.S.T.R. [6962]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • DaKcTs

Luty 2007. To termin premiery nowej płyty OSTR'a. Nazwa "HollyŁódź". Na razie wiadomo tylko tyle. Chodziły plotki, że kawałek "Z odzysku" ma promować tą płyte, jednak na plotkach się skończyło. Jak ktoś coś wie więcej niech pisze.
  • CzolgistA

Ja nic na ten temat nie wiedziałem, ale jeśli to prawda to Ostry nie próżnuje, tylko pisze, produkuje, nagrywa, znowu pisze, produkuje, nagrywa; P. Pracowity człowiek z niego. Czekamy na nowy album w takim razie niecierpliwie:)
  • Anonim

ja słyszałam, a właściwie czytałam -> http://cgm.pl/aktualnosci/wyswietl....

miejmy nadzieje, ze ten luty to kokretny i ostateczny termin :D
  • Anonim

no no czeka sie z niecierpliwością;d
  • Seamus

>miejmy nadzieje, ze ten luty to kokretny i ostateczny termin
    >:D

tak jeszcze nie było.
  • DaKcTs

Z terminem to różnie może być. Ale w ostatni piątek na koncercie mówił, że wyda w lutym i jest bardzo zadowolony z płyty którą właśnie tworzy.
  • Anonim

No to czekamy
  • Anonim

oo super... tez nic nie slyszalam jak dotąd:)
  • Anonim

Ja wiedyialem.Cyekam
  • Anonim

Ma być grubo.
  • DaKcTs

Jak na razie każda kolejna plyta OSTR'a jest inna niz poprzednia. Ciekawe jaki klimat tym razem bedzie posiadal krazek...
  • Luca

Nie nadążam za nim. Jeszcze sie 'Siódemką' nie nacieszyłam;)
  • Luca

Ale myśle ze płyta bedzie jeszcze lepsza..
    Jak to Adam powiedział chyba w rap pakamerze ze teraz
    dopiero pokaże na co go stać.
  • Kuba

kiedy była ta rap pakamera?
  • Fox

ojjjjjj tak niech pokaże, wszyscy na to czekamy:D a teraz nie na temat troche Ostrego płyta w lutym ale 2 miesiące pozniej czyli w Kwietniu Asfalt Redocr wydaje Album angielskiej grupy Skill Mega pod tytułem "Normal Magic" wyprodukowany przez Ostrego i na to niewiem jak wy ale ja tez czekam!!!!!!!! POZDRO ALL =)
  • Luca

ja też czekam;)
  • Fox

to moze takie male pytanie ile osob ma zamiar kupic nowa plyte Ostrego??
  • DaKcTs

Ja. Oryginalne ładnie wyglądają na półce:]
  • Anonim

i ja do kolekcji swej ; D
  • Rozmyta

ja pewnie znowu bede czekac kilka godzin na dostawe w Media.. kiedys mnie stamtad wyrzuca i zabronia wracac <lol>
    chcialam tylko napisac ze ja tez mam zamiar; )
| |

O jak grupowy orgazm pederastów S jak szacunek oddany memu miastu T jak tendencje by szufladko...

Fotki

Miejsca grona (0)