O.S.T.R. [6962]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Fox

Po co zakladac tyle tematow, w ktorych pisze sie po 10 postow max jak i tak juz nikt do nich nie zaglada i sie nimi nie interesuje, dla mnie to jest zaśmiecania forum ( dla niektorych ten temat to bedzie kolejny smiec) skoro mozna zalozyc jednen (np taki jak ten) i pisac o jakis mniejszych sprawach, wydarzeniach, teledyskach i np zadko spotykanych kawalkach itd zwiazanych z OSTRYM. Mam nadzieje ze niektorzy mnie zrozumieja po co to zalozylem i ze to niebedzie kolejny niewypal.
  • Qjaw

Bardzo fajny pomysl wiec do tego pomyslu dorzuce link do Rap pakamery 1.05.06r. gdzie byl O.S.T.R.
    http://files.filefront.com/Rap_Paka...
  • Kuba

Dobry pomysł. Mam nadzieje ze nie bedzie juz tematów "ostr lubi placki" , "ostr bedzie w Brwinowie" ... info koncertowe każdy ma, ewentualnie jak jest jakiś warszawski koncert gdzie wiadomo,że dużo osób sie bedzie wpisywać, to warto założyć oddzielny topic. Mam nadzieje że sporo osób idzie do Nimfy i bedzie o czym opowiadać. serwus
  • Anonim

no i dobry temat, brawo dla Foxa że pomyślał... zrobie go głównym tematem :)
  • Marysia Skołożyńska

to w końcu mój chłopak, nie?;)
    strzała.
    ja już wcześniej powiedziałam że mi sie podoba.;)

ja też lubie placki;D
  • Kuba

hehe...Fox pnie sie w hierarhii gronowej na sam szczyt....słyszałem że ma awansować w szeregi moderatorów:D jestem za
  • Fox

hehe no Kwaku narazie to ja staram sie byc kims w stylu moderatora, metoda pytan i prosb, a czy sie uda to niewiadomo...no ale ja wiem ze pewnie nic z tego nie bedzie. Ej czy nie sadzicie ze polowa tych starych tematow, i tych nowych beznadzienych tematow(bezobrazy) na ktorcyh jest po 3-10 postow nie powino sie po usuwac?? Nikt i tak do nich nie wraca...
  • Anonim

wiesz.... i ja sie często zastanawiam czy takie usuwać, bo moderuje innymi gronami gdzie jesr sporo osób i zawsze przez to są wojny... "A po co?! niech sobie leżą może do nich wrócimy!!" albo "Wawal te śmieci!!" ... ciężko jest o obiektywizm...
  • Fox

to moze poprostu zapytamy sie czy ktos jest chetny zeby pousowac polowe tematow?? A jak tak to jakie? Na poczatek mozemy porozmiawiac o tych co maja do 4 postow.
  • Fox

na 4 strony forum jest 19 tematow gdzie jest do 4 postow z czego 18 jest raczej juz nie poruszanych
  • Pan Cinek

heh według mnie powinno usunąć sie wszystkie nieaktualne tematy xD no i te które zostały załozone przez kogos kto pytał o cos dostał odpowiedz i czesc, mysle ze jakby zostało tak do 8 tematów konkretnych to byłoby okej, pozwoliloby to łatwiej znalesc cos konkretnego bo w takim gąszczu to hmm jest ciężko?
    nie czytałem wszystkich postów wyzej zbyt uważnie takze moze powatarzam po kims...; ) piona!
  • Anonim

no i dobra... napiszcie co wywalić to wywale...
  • Fox

na poczatek to tematy ktore maja jednego posta?
  • Anonim

no dobra...
  • Marysia Skołożyńska

OSTRY LUBI PLACKI .;D
    dobrze ze nia ma takiego tematu, bo poszedł by pod strzał jako pierwszy;D;)
  • Fox

Jutro sie go bedzie mozna spytac czu lubi placki czy nie:P, a narazie to trzeba zrobic pozadek z forum.

Ejjj wiecie moze o jakim kawalku Owala mowili w Rap Pakamerze? Gdzie byl OSTRY, bo podobno wlasnie tak zwany OWAL zdissowal/pojechal Adamowi i jestem tego ciekawy chcial bym tego posluchac
  • bakus

Wie ktos kiedy bedzie O.S.T.R w gdyni?
  • Fox

Z Gdyni chyba rusza "RBK HIP HOP TOUR 2006" 09.06. z klubu UCHO
    ( w tym roku na RBK bedzie Molesta, WWO, O.S.T.R. jak by ktos nie wiedzial) wiec OSTER bedzia wlasnie wtedy, a wczesniej koncertu w Gdyni Adama niebedzie.
  • Kuba

hehe..Maaary:) mysłe ze mozemy założyć...moim zdaniem powinny być góra 3-4 tematy, albo najlepiej "Wolny temat o ostrym" i "ostr lubi placki" dla tych co chcą gadać o jego prywatnych sprawach. Tak mi sie wydaje... NA wolnym temacie koncerty a na 2 temacie kto kogo zdissował i czy żona ostrego faktycznie jest przezajebista...
  • Anonim

No i stało sie Fox jest jednym z modów :) no teraz będzie tu porządek i ład :P
| |

O jak grupowy orgazm pederastów S jak szacunek oddany memu miastu T jak tendencje by szufladko...

Fotki

Miejsca grona (0)