-
SzajbuS
już blisko kolejny egzamin- czerwiec nadchodzi.
Trzeba ostro brać się do roboty, bo Kraków to nie przelewki. Nie licząc już zbliżających się Mistrzostw Polski, które tym razem odbędą się w Łomiankach
Wszystkim szykującym się na egzamin i na zawody, życze powodzenia
OSU -
Anonim
Hey Bartek
Tak sie sklada ze trenuje w Łomiankach i to my organizujemy te zawody.
Ja sie wybieram do Karkowa pod koniec maja - ale wiem ze bedzie ciezko.
A tak wogole to u kogo trenujesz???
Ja u Trade :) -
Anonim
No jasne wiadomo,że Kraków to nie przelewki !!
A jeśli chodzi o to,żeby brać się do roboty to wszystkim życze zapału do ćwiczeń na traningach!!!
No i oczywiście 3mam kciuki za biorących udział w MP szczególnie tych z Nowiaka!
OSU -
SzajbuS
-
-
Kołek
-
Anonim
-
Anonim
ja jestem juz po, egzaminował mnie w tym roku raz shihan Jan Dyduch a ostatnio sensei :) było ciezko ale wywalczyłam :D
jedzie ktos na oboz na Chorwacje? :) -
SzajbuS
-
sabuska
jade na te zawody i wiem że będize ciężko, a jeśli chodzi o examiny to sa stresujace ale mówie wam że atmosferka jest tam świetna; D -
Sosen ^^
Jo ziomale!
Ja trenuję(shotokan) w Wa-wie u Roberta Łysiaka w klubie Yogi na bemowie(dokładniej na Yelyonkach). Ćwiczę od 5-tego roku życia,a mam 17 lat, jak to wygląda u was ?????????
Treningi mamy ostatnio coraz ostrzejsze(na moją prośbę) i często zdaża mi się wracać do domu z rozje... rozwalonymi pięściami i fioletowymi przedramionami i nadgarstkami... Zawsze jest ta satysfakcja że był dobry trening :D. Jak wyglądają treningi u was ??? -
u nas na treningu to normalka ze masz rece porozwalane stpy piesci czy inne czesci ciala to jest w kazdym sporcie walki a jak chcesz trening zobaczyc zapraszam w pon o 17:45 na ul. staff21 do szkoly podstawowej 187
-
Sosen ^^
No spoko, pewnie sie kideyś przejdę. Jakbyś ty chciał wpaść do nas na shotokan, to wtorki i czwartki o 18:00. ile masz lat i jakie osiągnięcia na zawodach ??? -
pod koniec maja bede mial 18 zreszta to jest w moich informacjach a na zawodach bylem kiedys i zajalem 4 miejsce to byly mistrzostwa warszawy ale teraz mamnadzieje ze bedzie lepiej bo wtedy dopiero zaczynalem a tu juz za niecaly tydzien mistrzostwa polski:P pozdro
-
Sosen ^^
-
Olga
Ciężkie treningi, patrząc z perspektywy czasu, są najlepsze. Wyładowujesz się, a potem nie masz ochoty być zdenerwowaną na nikogo :):):):) -
SzajbuS
u mnie. Jest lipa. Jedynąosobą z którą moge sobie na serio poćwiczyć jest jeden kumpel i trener. -
Zuku
-
Anonim
-
Anonim
No ten filmik to my chyba musimy Dzasku razem obejrzec :D Pojedz z nami do Krakowa Dzasku,pojedz :D znowu Bedzie Fajnie :D policzmy ile razy bylismy juz w tym Krakowie...ja chyba 1,2,3,4,5 czy moze nawet 6 :P:D nie nie chyba 5 razy :P Pojedziesz z nami ?? no wez :) Pojedz !!!!! Ty wezmiesz na swoje barki Senseja Oraczko...; ) a ja tego jak my go nazwalismy.....Cyborga..... hahahhaa :) po piatej walce sie zamienimy :D -
Anonim
Miejmy nadziej ze Sensej Oraczko ma poczucie humoru... Bo na Cyborga to chyba nie masz co liczyc :P