P4 - Play [458]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dostaliscie juz maila?
    ------------------------------ -------------------
    Witaj!

Nadchodzi4 to 20 000 uczestników testujących telefony nowej generacji.

Cieszymy się z Twojego udziału w programie. Twoje uwagi i doświadczenia, pomagają nam dostosować usługi PLAY.

Właśnie weszliśmy na rynek pod marką, którą już znasz - PLAY.

Już teraz możesz poznać więcej szczegółów oferty, którą przygotowaliśmy specjalnie dla uczestników programu Nadchodzi4.

Zostań z nami w PLAY i skorzystaj z jednej
    z ofert specjalnych!

PLAY Abonament, a w nim:
    • Twój nowoczesny telefon (Samsung lub Motorola) w cenie 1 PLN brutto!
    • Nie rozstawaj się ze swoim aparatem - wystarczy złotówka, aby cieszyć się jego możliwościami przez kolejne 24 miesiące.
    • Jeden z abonamentów dostępnych w ofercie Play z dodatkową ofertą specjalną - co miesiąc 1000 minut na rozmowy w sieci Play! Ciesz się kontaktem ze swoimi przyjaciółmi z Nadchodzi4 bez ograniczeń. Zaproś też innych swoich znajomych do PLAY.
    • Abonament przeznaczasz na co chcesz (minuty, smsy, mmsy, Internet, muzyka, video)

PLAY Karta, czyli:
    • Twój multimedialny telefon - na
    własność! W atrakcyjnej cenie!
    Samsung SGH - Z370 - 450 pln brutto
    Motorola V3xx - 700 pln brutto
    • 150 darmowych minut przez pierwsze
    3 miesiące - 50 minut na każdy miesiąc!

Powyższa oferta dostępna jest tylko dla uczestników programu Nadchodzi4.

Wkrótce skontaktujemy się
    z Tobą i przekażemy Ci szczegółowe informacje.

Tylko w ten sposób możesz skorzystać z preferencyjnych warunków. Niebawem otrzymasz od nas maila z dodatkowymi informacjami.

Po prostu PLAY!
    ------------------------------ --

PO PROSTU ŻENADA!!!!!!!!!
  • Anonim

po prostu ekstraaa :/
  • jumpdafuckup666

ta oferta to porazka... 1000 minut na Play? a kto ma numer w Play poki co, zeby z nim tyle nawijac? gdyby to byo na wszystkie sieci, to jeszcze... poza tym mialy byc rozmowy bez limitu, a 1000 minut, to ja teraz mam w Idei i to razy dwa - "darmowy" numer i wieczory. ciekawe jakie beda szczegoly oferty, ale poki co to porazka...
  • Anonim

450 za szajsunga chca :| w ofercie na karte..... chyba lekkie przegiecie :|
  • Pedros/ Netia S.A./

sorki ale total porazka :/ spodziewałem sie czegoś lepszego swiezego ... :(
  • Anonim

zrobili nas w chu...a
    a ciekawe jak z tym abonamentem........ czy dla kazdego rodzaju abonamentu bedzie tel za 1zeta czy stopniowo tak jak teraz jest w innych sieciach ze jak masz abonament mega niski..... to mega drogo telefon a jak masz abonament juz powyzszej stowki czy 2 stowek to wtedy za zeta telefonik; /
  • Anonim

Play-srej pojechał ostro, mogą narazić się tysiącom testerów. Z ambasadorów marki mogą zmienić się w antyambasadorów... i rozpocząć negatywną kampanię :P
    Ja tymczasem pakuję ich telefonik do pudełka i niech się wypchają! 450 i 750 za "zajechane" foniki, to przegięcie!
  • Marcin Tratatata

Jak telefon bedzie za 1 zl w abonamencie =< 50 PLN to biore, jesli wiekszy niech sie wypchają... zostaje w mixie.
  • PIOTR3K

>DirTy LittLe SeCreT napisała:
    >zrobili nas w chu...a

heheh spokojnie. w nic nikogo nie zrobili, nic wielkiego nie obiecywali "na pewno". ich wolna wola. nikt nam nie kaze u nich byc i ja zrezygnuję pewnie z tej sieci- mam telefon, mam abonament w orange i uznam play jako fajną MINIONĄ zabawę :)
  • Tschoob

no dokladnie...dojebali z tymi cenami...myslalem ze bedzie tak kolo 100 na karte...zastanawiam sie jeszcze jakies oni beda mieli oferty abonamentowe...ale to dopiero 15 marca sie dowiemy :|
  • Pedros/ Netia S.A./

lipa 3a ich zalac mailami chociaz mysle ze i tak juz po ptokach :/
  • Alek

no i chuj
  • Anonim

jak barszcz.
  • ..:MakS:..

hehe abonament nawet moze bedzie ok i samsung mi się tez podoba ale nie aż tak żeby się z niego cieszyć kolejne 2 lata albo płacić 450 plnów :)

zobaczymy co konkurencja zrobi bo chyba będzie musiała coś zrobić żeby im klienci nie uciekali ...

(no i ciekawe co to za abonamenty Play bedą )
  • Szymko

Zalejmy ich mailami... może zmienią dla nas ofertę. Strzelają sobie samobója.

ciekawe co zrobią z 20 000 używanych samsungów i motek ???? :)))
  • Anonim

jak dla mnie to delikatnie mówiąc ośmieszyli się. Oczywiście z jednej strony nikt nic nie obiecywał, ale z drugiej "fajnie" mieć 20.k antyambasadorów. Już dali ciała z telefonami, że niby takie super i wogóle. Nobody is perfect; P
  • Anonim

MAks: Pewnie na allegro wrzuca :) Oferty juz tam sa np:

http://www.allegro.pl/item174244852...

ZAczyna sie zabawa

no tak ale to oferta kogoś kto testuje:)
    a jak oni dostana zwrot ok załużmy 15 000 apartów ????
    nie sądze żeby je wystawili na allegro:) bo nie pujdą po 450:)

nie mówiąc już o v3 za 700 buhaha
    która teraz na allegro nową można od 450 kupić :)
| |

http://www.nadchodzi4.com Nowa sieć komórkowa należąca w 30% do Netii. Społeczność, którą tworzy ...

Fotki

Miejsca grona (0)