Pain Of Salvation [113]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

zapewne Panstwo slyszeli, a wlasciwie widzieli, co Ci chlopcy wypisali na swojej stronie oficjalnej... "
    Being a European tour, it will stop by all "The Most Typical European Tour Countries" as Daniel puts it. Poland and Hungary are on top of the band's "Wanted" list since they have never played headline shows there."
    jesli Oni zagraja w Polsce... JESLI ONI ZAGRAJA... to bedzie D O S K O N A L E :D co prawda nie ma jeszcze potwierdzonych zadnych dat zwiazanych z Polska, ale trzeba miec nadzieje hehe - pozdr
  • Anonim

napewno trzeba sie wybrać!!
    Jak tylko jakies konkretne daty beda wiadome to sie cos ustali.
    Pozdrawiam
  • 218

Jesli oni zagraja to bedzie najpiekniejszy dzien mego zycia (no, moze jeszcze Overkill by mogl zagrac; P;P). Juz cud swiata by byl jakby popykali w Warszawie. Szczerze mowiac wolalbym ich w malym klubie niz na jakims bydlecym stadionie czy tez w spodku. No ale skoro beda chcieli zagrac chociazby na drugim koncu Polski, to wale na mur beton !!!!
  • Grono.Net

A widzaił ich ktoś na żywca??
    Jestem ciekawy wrażeń bo przyznam, że mi(jak narazie)trudno sobie wyobrazić lepszą atmosferę do ich słuchania niż w pełnej ciszy i ze zgaszonym światłem.
    Choć przyznam, że widok dwumetrowego metala z łzami w oczach podczas np. Rope End był by motywujący :D
  • Anonim

ja tylko widzialem fragmenty koncertow - people passing by i inside... no, doskonali - slow mi brak. ja nie wiem jak sie zachowam na ich koncercie :] raczej szykuje sie na nieprzewidywalnosc :P
    pozdr
  • Grono.Net

Taaa, Wszyscy skończymy z potężną deprechą :D
    Ale jak u nas chłopaki zagrają to na 100% jadę!!!
  • Anonim

Koncert napewno bedzie, no ale jeszcze nie wiadomo kiedy:(

Faktycznie dobry motyw by był z płaczącym 2-metrowym metalem :) Wszystko moze sie zdazyc.

Osobiscie mam kilka bootlegów i chłopaki naprawde niezle daja sobie rade na koncertach. Nie zawiedziecie sie napewno.

Pozdrawiam
  • 218

Nutka pesymizmu - mialem video z "Used" na zywo i hmmm, tak srednio :/ Ale wszystko zwalam na jakosc pliku ! Zreszta, co tu porownywac - gapienie sie w monitor w domu to nie to samo co 3 metry od Gildenlowa na koncercie.
  • Anonim

Fakt. Te moje bootlegi tez nie najlepszej jakosci sa.
    Trzeba sie wybrac!
  • 218

Koniecznie. Na bilety radze polowac jak najwczesniej, bo z takimi rzeczami nie ma co czekac - pojda jak swieze buleczki pewnie. Swoja droga, ciekawe ile beda kosztowac. Na stronie PoS widzialem ze na koncertach bilety szly po 25 euro, ale to jakas Grecja czy tam inna Francja, wiec zarobki rowniez stosunkowo wieksze. Nie wiem czy to cos zmienia, ale malo fajnie byloby bulic 100 zlotych wejsciowki. Co prawda panowie odwalaja 120 minutowy show, a wiec dostajemy doskonala jakosc jak i ilosc.
  • Anonim

a jakie panstwo by chcieli utwory uslyszec na tymze koncercie?? :D dla mnie to nie moze sie obejsc bez kilku... :) mam nadzieje, ze In The Flesh zagraja.. no i koniecznie '!', Nightmist, Inside (jak i inside out), perfect element, used, a trace of blood... wlasciwie to moglbym prawie wszystkie wymienic :D ale wyzej wymienione gdybym uslyszal, to chyba nic wiecej do szczescia... :] noo, moze People Passing By :) pozdro!
  • Grono.Net

A mnie ciekawi troszkę inna kwestia - każdy album PoS to odrębna historia a utwory na nich tworzą integralną całość- jak odebrać koncert, gdzie będzie po trochu z każdego?
    !?...mam nadzieję, że(właściwie jestem pewien; ) ) będą potrafili i to tak połączyć aby wyszedł z tego logiczny ciąg !!!

Kochane pieniążki się z konta nie ruszą dopóki nie będzie biletów :D
  • 218

Koncert jako logiczna calosc to 12:5. Watpie zeby robili to za kazdym razem; P
    Co do numerow ktore chcialbym uslyszec, to z pewnoscia "Iter Impius". Dalej z "BE" fajnie by bylo uslyszec "Imago" i "Martius/Nauticus II", z PE I - teoretycznie "Used" ale jak wspomnialem widzialem wideo z tego i srednio mi podeszlo, "Ashes" na pewno, "IDIOGLOSSIA" !!!, ale najbardziej to duet "Falling" i "Perfect Element". Z Betonowego Jeziora szczesliwy bylbym z "Inside" naturalnie, "Handful of Nothing" (za ta koncowke niemozliwa), "Shore Serenity" (rowniez za koncowke), ale ciekawbym byl jakby im "Black Hills" wyszlo. Z Remedy Lane...o kurde - "Undertow", "Trace of Blood", "Fandango", "Rope Ends" (koniecznie !), "Beyond the Pale" (kurde cala mogliby zagrac). Ale cudnie musi brzmiec na zywca "Waking Every God". Co do Entropii to jeszcze jej nie posiadam, wiec wymienie tylko "!", ktorego znam; P Ponoc grywaja z Entropii czesto "Oblivion Ocean" czy jak to sie zwie.
  • Anonim

Uwaga !!!
    Na jeden koncert do Polski przyjedzie świetna szwedzka formacja Pain Of Salvation. Grupa promuje na europejskiej trasie swój najnowszy studyjny album "Be". Jako przed-grupa wystąpi Dark Suns. Szczegóły (i bilety!) wkrótce!

Nieoficjalna data koncertu 30 kwietnia w Rotunda w Kraków!!
  • 218

Ale zes to oglosil niczym fachowy organizator; P Skad masz info ?
    Ktos organizuje wyjazd z Warszawy ? :)
  • Anonim

Ja bardzo mozliwe ze bede z Riverside jechał. Ale jak nie to trzbea sie bedzie z wawy jakos zorganizowac :)

• 218

No, ale na miejscu przed koncertem jakies piwko trzeba bedzie wymyslic :)
    Swoja droga to sie zastanawiam nad paroma buchami - wtedy koncert bylby czyms nieziemskim, ale ma to tez swoje ujemne strony :/
  • Anonim

Data koncertu została oficjalnie potwierdzona.
    30 kwietnia Rotunda, Kraków.
    Bilety beda w najblizszym czasie do nabycia za posrednictwem Rock-Serwis.
    Podobno gdy przekroszy sie jakas sume bo przesyłka biletów jest tansza, dlatego wysyłajcie zgłoszenia w grupach.
    [URL= http://www.rockserwis.pl]Rock- Serwis[/URL]

• 218

Jezus Maria
    Rece mi sie trzesa.
  • Anonim

:))) oj będzie doskonale...
| |

Grono jednego z najlepszych zespołów progmetalowych, PAIN of SALVATION. Ta pochodząca ze Szwecji ...

Miejsca grona (0)