Palę bo... lubię! [4813]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tonder

Zastanawiam się ile dziewczyn pali sobie w domu na legala bądź też nie i czy mają przypały przy starych :)
  • *ESPERANTO*

ja przy starych nie pale i jeszcze dlugo palic nie bede...sama bym sie zle czula palac przy nich
  • ღ♥* MiMi *♥ ღ

Ja pale w domu,ale nie razem z rodzicami.
    Na ogół ide do siebie,albo na dwór(na tarac,albo na balkon),ale generalnie na legala,tylko mi głupio przy nich palić.
  • Anonim

ja przy mamie nie pale. w domu bardzo rzadko zdarzy mi się zapalić, jak nikogo nie ma. zaś jak jestem u ojca to z nim sobie na legalu jaram :D
  • Kiniuś

W domu raczej nie palę, chyba że nikogo nie ma. Ale u babci... Na pełnym legalu:)
  • Drewniczówna

jak nikogo nie ma. a to i tak na zewnątrz.

P>S czemu DZIEWCZYNY? facetom bardziej pozwalaja jarać w domu?? łatwiej im to uchodzi na sucho?? nie to, zebym feministką była...po prostu pytam:) np. mój ojciec jarał od 16 r.ż. ale oficjalnie w domu zajarał w dniu swoich 18 urodzin.

ale jest też inna sytuacja jak rodzice palą/nie palą
  • Tatiana.

ja pale w domu tylko jak rodzice spią albo nie ma ich w domu, a tak to albo na dwór musze wychodzic....
  • Anonim

Ja jestem już za dużą dziewczynką, palę w domu przy mojej nie palącej mamie:)
  • Shrewd Vixen

U mnie jest konspiracja: mama, ja i siora przeciwko staremu.
  • Magda

ja palé na strychu i babcia strasznie krzyczy :p
  • Anonim

ja pale w domQ ale ide do kibla wtedy i sie zamykam lub u mnie w pokoju ale to rzadko..ale cesto [codziennie] w kiblu..xD
  • Kapeczka, megalomanka z natury

ja palę w domu na legala od jakiegoś 20 roku życia
  • memo

Moja panna też pali legalnie przy matce a przed ojcem się chowa :-)
  • :*♥:ArMaTaaaaaa:*♥:*ha...xD<3

Ja pale w domku ale nie przy starych...jeszcze:))
    hehe...
  • Anonim

u mnie wszyscy czyli ja mama i tata :D
  • Kruha

ja palę w domu jedynie jak kogoś nie ma lub wszyscy śpią, a tak to na dworze lub idę do sąsiadki :D

u mnie tylko matka wie, że palę ale oznajmiła mi, że przy niej nie będe paliła, a ojciec ma to w dupie ale przy nim również nie palę; ]
  • Wampirzasta

Ja pale na dole w salonie, bo w pokojach nie mozna - zarzadzenie mamy :D
  • Anonim

Ja palę w domu wszędzie prócz łazienki.....
  • أنت فقط في قلبي

ja pale na legalu w domu... rodzice mi na to zezwolili zanim skonczylam 17 lat bo przestalo im sie chciec ze mna uzerac.
    ;p
  • Anonim

pale ale jak starych nie ma i przy oknie gdy jest zima bo nie chce mi sie pozniej wietrzyc. Starzy by mnie zabili gdyby sie kapli; P. Choc iedza ze pale ale mi nie pozalaja.
| |

Czasem, ktoś zadaje nam pytanie: A po co właściwie Ty palisz?? Odpowiedź jest prosta: Palę bo....

Fotki

Miejsca grona (0)