Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

nie wiem jak Wy ale ja mam cos takiego, ze jak slucham nieustannie piosenek jakiegos wykonawcy, to dochodzi do takiego momentu kiedy w koncu juz nie moge tego sluchac poprostu chce sie zygac. a z Panic! w ogole tak nie jest. moge ich sluchac zawsze i wszedzie i itak ich kooocham xD i w ogole szał :D Wy tez cos takiego macie :D ?
  • Siemionow!

Mam właśnie tak samo...
    Reszta piosenek mi się nudzi i po prostu nie mogę, no nie mogę się zmusić żeby ich słuchać... Nawet Fall Out Boy mi się trochę "przejadł"... ale Panic! słucham na okrągło i za każdym razem odkrywam w ich piosenkach coś nowego; ) <3
  • grinaa

ehhhhheee :)
  • użytkownik skasowany

p!atd nie słuchałam od tygodnia; ]
    nie mam czasu, za duużo innych wykonawców.

ale zapewne niedlugo powrócę, właśnie musiałam przestać, żeby mi się nie 'przejadło'.
    chociaz jeszcze nigdy nie mialam tak zeby mi sie jakis zespol przejadl >.< po rostu nie mam czasu sluchac czegos bez przerwy : D
  • Ania Sokołowska

o matko ja tez tak mam:D słucham codziennie i jesze nie mam dosc;p nawet te;ledyski po kilka razy juz ogladalam:P
  • maja

j.w.
  • charlie j.

ooo wczoraj kładłam się spać z "It's better if you do" w głowie i dzis się z tym obudziłam. Nie powiem, że to dobre było.

• Ania Sokołowska

:) mi przed snem tez wciaxz w glowie lecialy piosneki:p
  • Nieokrzesany Majowy Wiatr

a ja szczerze powiem ze powoli zaczęło mi sie to przejadac dlatego nie słuchałam z 3 dni i teraz znów zacząłam i powiem szczerze ze teraz znowuż mog słuchać naokrągło; ] czasami potrzeban jest przerwa bo gdybym zrobiła to później przerwa mogła by być zdecydowanie dłuższa; ]
  • Kaśku

A ja ciągle ich słucham. Skutki są takie, że śnił mi się Ryan :D
  • charlie j.

heh to nie najgorsze skutki akurat :P
    U mnie skutkiem była bezsenność i ból głowy :/
  • Kaśku

To będę ich słuchała jeszcze więcej, a może przyśni mi się jeszcze wieeeele razy...
  • Ania Sokołowska

mi się sniło ze byłam na koncercie i Brendon do mnie oczko puścił:):P
  • charlie j.

a mnie się śniło, że Andrzej Lepper chciał zabrac mój namiot <rotfl> Zestresował mnie ten sen :P
  • Ania Sokołowska

haha ale koszmar:P
  • ania

heh, dokładnie:)
    A co do tematu, to ja mimo wszystko staram się słuchać różnych wykonawców. Bo może na początku się wydaje,że się nigdy nie znudzi, ale w końcu i tak się to staniexD Miałam tak z Simple Plan'em, więc teraz tak już nie robię, ale i tak P!Atd często u mnie można usłyszeć:D
  • Baś

słuchanie na repeat'cie zabija piosenkę.
  • Kaśku

>Just stay where I can see you napisała:
    >mi się sniło ze byłam na koncercie i Brendon
    >do mnie oczko puścił:):P

Gratuluję :P
    W moim śnie Brendon podkradał Ryanowi ciuchy =D
  • Anonim

hym.. czuje sie dziwna bo mnie sie oni nie śnią > . >'' < . <
  • Ania Sokołowska

>Madafaka napisała:
    >>Just stay where I can see you napisała:
    >>mi się sniło ze byłam na koncercie i