Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .

Hm widze że brak takiego ogólnego tematu o naszych ulubieńcach, więc już jest.Dzis znalazłam taki fragment...
    Formacja Panic! At The Disco chciałaby pożyczyć namiot cyrkowy od heavymetalowego giganta, grupy Motley Crue – na potrzeby swojej trasy koncertowej.

Muzycy z Panic! ruszają w trasę 7 listopada. Gitarzysta zespołu, Ryan Ross powiedział w wywiadzie dla MTV, że grupa chciałaby dodać trochę cyrkowych smaczków do swoich koncertów. Dlatego w przyszłości chcieliby pożyczyć od Motley Crue ich słynny cyrkowy namiot.

„Gadaliśmy już z ludźmi z Motley Crue na temat tego namiotu, może uda się go wkrótce od nich wydobyć” – mówi Ryan. „Zdajemy sobie sprawę, że musimy rozdmuchać trochę nasze show, mamy zresztą dużo pomysłów”.

Grupa przyznała też, że ma zamiar nagrać własną wersję przeboju „Bohemian Rapsody” Queen.
    Jak na razie granie coverów wychodziło im bardzo dobrze – na swoim koncie mają już „Tonight Tonight” Smashing Pumpkins i „Karma Police” Radiohead.

• charlie j.

niech sie nie waza dotykac "Bohemian Rapsody"! To nikomu nie wyszloby na dobre :P

• Anonim

>charles napisała:
    >niech sie nie waza dotykac "Bohemian Rapsody"! To nikomu nie
    >wyszloby na dobre :P
    >
    >

pomimo że chłopaków lubię to zgadzam się z tobą takich rzeczy się po prostu nie rusza
  • aleksandra

hm... a moze ktos ma linki do ich poprzednich coverow?:>
    z checia sprawdze jak im to wychodzi; ]]
  • ania

kupie sobie taki namiot i ich zaproszę...o! xP
  • Anonim

i mnie tez :)
  • charlie j.

ja mialam tylko jakas okropna wersje Karma Police, ale zapewne jest w necie lepsza wiec nie warto dawac linka.

• ania

>testosterone boy harlequin girl napisała:
    >i mnie tez :)

hmmm.. no ewentualnie:P
  • Anonim

noo wiesz?! :D
  • ania

oooOOOo... no dobra.... ale ciiii.. nikomu nie mów:P
  • Anonim

nie! to musi zostac w tajemnicy SLYSZYCIE WSZYSCY??
  • ania

Tak... TAJEMNICA!:P
  • barbituranik

i tak wszyscy już pewnie widzieli, ale na wszelki wypadek:
    http://www.youtube.com/watch?v=ewqk...
  • .

Ja nie.Fajnie ale nie wiem co to za Dresden Dolls ?
  • barbituranik

NO JAK TO NIE WIESZ?!

żartuję :P
    "coin operated boy" fajne jest, tyle znam
    a na trasie z panicami byli razem, chyba europejski zespół?
  • Anonim

hm.. wczesniej o nich nie slyszalam, ale widzialam to juz. jakos mnie nie oczarowali zbytnio.
  • Anonim

http://youtube.com/watch?v=yEDIkqgq... - brendodn urie wraz z dresden dolls wykonuja piosenke britney speras
  • Baś

czemu zwykle Ryan bawi się w ich rzecznika? znaczy chodzi mi o to, że wywiadów i informacji udziela Ross zawsze :|
  • charlie j.

bo on taki sprytny, smialy i wygadany a reszta niesmiala od malenkosci (?)
  • Anonim

hehe :D