Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Perfect.

czy mi się wydaje, czy faktycznie w piosence "This ain't a scene" zespołu Fall Out Boy w niektórych momentach pojawia się głos Brendona? wsłuchajcie się w 03:05 teledysku:

http://youtube.com/watch?v=mvPvcV44...
  • Anonim

znam, ale nie wydaje mi sie aby to byl brendon, poniewaz ten jak mu tam wokalista i brendon maja calkiem podobne glosy, co mozna zauwazyc w wielu innych piosenkach
  • Anonim

mozliwe ze robi w churku, ale nie jestem pewna. trudno jest sie wsluchac bo duzo glosow tam jest ^^
    boze, az tak jestem opuzniona, ze nawet tego teledyku nie widzialam na oczy?!?!
  • Perfect.

>Panic! At The Schronisko napisała:
    >znam, ale nie wydaje mi sie aby to byl brendon, poniewaz ten
    >jak mu tam wokalista i brendon maja calkiem podobne glosy,
    >co mozna zauwazyc w wielu innych piosenkach

mi też się tak wydawało ale jak 3 raz przesłuchałam ten kawałek żeby się upewnić, doszłam do wniosku że to jednak był Brendon. Fajnie że chłopaki ze sobą współpracują :) To dobrze dla obu zespołów.
  • m.

Ja tu wogóle nie słysze głosu Brendona ale co tam :)
  • Perfect.

na początku nie ma, dopiero po połowie gdzieś się zaczyna :)
  • vec

Też tak myślałam ^^
    Ale nie byłam pewna.
  • Ulsoneczek Dzwoneczek

W jakiejś tam innej piosence Fall Out Boy (bodajże "Dance, Dance" ale pewna nie jestem) też zauważyłam że Patric Stump (wokalista FOB) ma bardzo podobny głos do Brendonowego... Nie sądzę, żeby w tej występował Brendon, ale wszystko jest możliwe a ja nie jestem wszystkowiedzącą... Ogolnie to wiem tyle, że Brendonek i Ryanek występują w teledysku do piosenki FOB "A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me" ale to pewnie już wiecie...
  • T.

w teledysku a little less... wystepuje cały Panic!.to ta czwórka wampirów,która wodzi metafizyczną siłą te kobiety wokół siebie;)
  • Perfect.

Może zacznijmy od tego że te dwa zespoły już od dawna ze sobą współpracują, i występują w swoich teledyskach. Fakt, głosy mają podbne, ale nie aż tak żeby nie dało się odróżnić :]
  • Anonim

jak wyżej
  • Anonim

no jak wyżej ^ ^
  • Anonim

Ja tam slyszalam jekniecie Brendona trwajace ok. 2 sek.; )
  • Perfect.

a wczoraj odkryłam coś jeszcze :D wydawało mi się że na początku teledysku (kiedy chłopaki z Fall Out Boy zeszli ze sceny i przechodzili przez te tekturowe postacie) przez moment grał tam brendon - stał i przytulał jakąś dziewczynę. tak koło 16. sekundy teledysku. Nie ma co patrzeć na youtube bo jakość jest kiepska i nie widać dobrz twarzy. trzeba się przyjrzeć na mtv2 :)
  • Anonim

niestety akutalnie nie posiadam MTV 2, ale molestuje ojca, aby rozbudował pakiet ^ ^ ale ppatrze dookładnie, obiecuję :D
  • DresdentDoll

Karolus wbijaj do mnie :) bedziemy szukac brendka :)
  • Osaka

baaardzo mozliwe bo w piosence 7 minutes in heaven Fall out boy śpiewa nie kto inny jak Bden xD
  • Perfect.

no co ty
  • Anonim

> a wczoraj odkryłam coś jeszcze :D wydawało mi się że na początku teledysku (kiedy chłopaki z Fall Out Boy zeszli ze sceny i przechodzili przez te tekturowe postacie) przez moment grał tam brendon - stał i przytulał jakąś dziewczynę. tak koło 16. sekundy teledysku. Nie ma co patrzeć na youtube bo jakość jest kiepska i nie widać dobrz twarzy. trzeba się przyjrzeć na mtv2 :)

tez to zauwazyłam, i cos mi sie zdaje ze to on
  • Perfect.

<ściana>

cholera, ja myślałam że to widać na pierwszy rzut oka. Ja pierdzielę <lol2>