Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co o nim sądzicie? Ja uważam, że pisze GENIALNE teksty piosenek.. naprawde super sa;)
  • DresdentDoll

Hmm co do jego tekstow to moje zdanie jest podzielone
    no bo tak - z jednej strony sa fantastyczne, takie zyciowe i maja przekaz i w ogole. ale z drugiej strony wole tekty, ktorych autorzy pisa o swoich doswiadczeniach zyciowych (tak jak moja koffana Kell) :)
  • Anonim

no to przecież o nich pisał no moze nie w kazdej piosence ale np. utwór Camisado jest o jego ojcu alkocholiku ktory zreszta umarł.
  • DresdentDoll

nie no jasne ale mowie ogolnikowo, no przeciez I Write Sins to napewno nie o nim, no nie?? zreszta przeciez nie chodzi mi o to ze sa złe, bo sa swietne, ale no znam osoby ktore pisza powiedzmy inaczej a tez genialnie :)
  • Anonim

no co racja to racja :)
  • Perfect.

a znacie może nazwę pasty do zębów której używa?
  • Anonim

hmm... nie:p a ty znasz?; D
  • DresdentDoll

kurcze dobre pytanie :) Tak jak w tym dowicpie to pewnie Blendamed :) Hehe czemu to nie bede gadac przypomnijcie sobie dowcip :) Wiecie ze dzieki wam troszki dojrzałam muzycznie??
  • Anonim

>hate myself napisała:
    >a znacie może nazwę pasty do zębów której używa?

hahahahaha, idealny komentarz :)
  • DresdentDoll

hmmm moze po prostu nas to ciekawi... bo ja teraz intensywnie nad tym mysle <LOL>; )
  • m.

taa ciekawe :D Ej, jestem ciekawa jakim szamponem włosy myje :D Kurcze, też będę musiała sobie wtedy taki sam jak on ma kupić xD lol
  • m.

Ha! A ja nawet profil znalazłam Brendona na gronie. O! Taka jestem fajna xD. Oj chyba go zaprosze :D lol
  • ,

Mnie niezwykle fascynuje kwestia jak często obcina paznokcie u stóp... Przecież nieważne jak gra na gitarze i jakie pisze teksty nie?
  • m.

zgadzam się z tobą w 1oo% xD <lol2>
  • Perfect.

to moze zalozcie grono "brendon jest sweeet" i tam dzielcie sie swoimi fantazjami na temat chlopakow...
  • Baś

nie bardzo łapię tego wybuchu z pastą.
    w sensie, że wiem o co chodzi, ale nie rozumiem po co i dlaczego.
    no ale.

mi się teksty właśnie podobają, bo są inne.
  • Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=tlxX... dla jego fanów. a z ta pasta to chodzi o to ze wlasnie o nic nei chodzi;p
  • Anonim

hellooo, ja bym chciała obcinać paznokcie u nóg tak samo jak Ryan :P
  • Baś

no nie. chodzi o coś. i to bardzo trafna uwaga tylko nie koniecznie w dobrym czasie spostrzeżona jakby.
    wyszydzać śmieszna rzecz, ale żeby było jeszcze z czego. tutaj troche przedwcześnie zaczęto.
  • ,

Nie szydzimy z was... Doprowadzamy do porządku xD ja tez lubię wiedzieć sporo o moich ulubionych wykonawcach ale bez przesady... Kwestia "czy paznokieć na małym palcu u stopy Ryana rośnie do góry czy normalnie" nie spędza mi snu z powiek...