Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Perfect.

Jak w temacie.

RHCP, Nirvana, Velvet Revolver, Billy Talent, The Goo Goo Dolls, Lostprophets, Ramones, The Killers i wiele, wiele innych...
  • DresdentDoll

hmm jest juz to w jakims innym temacie wiec nie chce mi sie powtarzac :)
  • Perfect.

dlatego założyłam go osobno, żeby każdy mógł się wypowiedzieć; )
  • DresdentDoll

Ja poza panic (w kolejności takiej, jak w moim serduchu)
    1) Kelly (macie foty w galerii)
    2) fall Out Boys
    3) Jesse MC Cartney
    4) Bow wow
    5) All American Rejects
    6) Lovex
    7) My Chemical Romance
    8) Arctic Monkeys
    9) Danity Keane

<madra jestem skopiowałam zeby nie było ze sie nie wypowiem znowu> :P
  • Anonim

the killers, placebo, jimmy eat world, my chemical romance, alexisonfire, myslovitz, taking back sunday, saosin... mnóstwo innych, ale tych najczęściej, potem są poszczególne piosenki :)

też skopiowałam :)
  • ,

Pomijając PATD to przede wszystkim Nirvana oraz Metallica, SOAD, My chemical romance, Coma, FOB, Noir Desir, Oomph, WT... Mogę jeszcze wymieniać długo ale to w sumie najważniejsze.

A ja mądrze wzięłam przykład z was i zrobiłam to samo! Ależ jesteśmy mądrzy wszyscy! xD
  • ...KATA™...

oprócz PATD to słucham My chemical romance, FOB, RHCP, The all american rejects, blink 182, sum 41, itp itd nie chcemi sie wymieniac mam foty zespołów na gronie lool
  • piwko

Oprócz Panic!at the disco to GReen Day!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

Porcelain and the tramps , eighteen visions , As I lay dying , taking back sunday , sex pistols , bullet for my valentaine , guano apes , oopmh ! , fall out boy i takie tam inne ^^
  • m.

Troche tego jest ale skopiowałam z mojej jednej stronki gdzie mam napisane xD
    Panic! At the disco, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Sum 41, 3 Doors Down, AFI, Artic Monkeys, Peaches, Good Charlotte, The Killers, Something Corporate, Green Day, Blink 182, Avril Lavigne, Zabili Mi Żółwia, Yeah Yeah Yeahs, The Veronicas, The Used, The Trews, The Strokes, All American Rejects, Taking Back Sunday, Sugarcult, Sugarplum Fairy, Simple Plan, Senses Fail, Paramore, Muse, Mew, Kaiser Chiefs, Cute is What We Aim For, 30 Second To Mars
    To chyba wszystkie chociaż często coś nowego dochodzi :D
  • ania

the beatles
    something corporate
    arctic monkeys
    red hot chili peppers
    simple plan
    fall out boy
    the doors
    oasis!
    blink 182
    the kooks
    goo goo dolls
    dashboard confessional
  • Anonim

The Analogs
    Akurat
    Happysad
  • Anonim

ja też skopiowałam z profilu ^ ^

| Panic! At The Disco | Fall Out Boy | The Academy Is... | Muse | The Killers | Jimmy Eat World | The - All American Rejects | AFI | The New Story | Franz Ferdinand | The Used | Armor For Sleep | My American Heart | Coheed And Cambria | Arctic Monkeys | Blink 182 | Taking Back Sunday | Incubus | Godd Charlotte | Gorillaz | Queen | Billy Talent | The Jet | The Audition | The Starting Line | Matchbook Romance | Hellogoodbye | Head Automatica | Brand New |
  • Anonim

>fall Out Boys

raczej fall out boy...
  • Kasik :*

haha:D
    uwielbiam was:D
  • ,

no wiedziałam że zapomnę o czymś ważnym! AFI jeszcze naturalnie!
  • Perfect.

>prima - donna of the gutter napisała:
    | The - All American Rejects |

e...? jak szpanować to przynajmniej dobrze:P (The All - American Rejects)

A co do reszty to hm... lekko się rozczarowałam; P
  • Anonim

prócz panic! at the disco?
    no to jeszcze The Kooks,30 seconds to mars ...
    Plain White T`s, AFI, Three Days Grace, The Gazette, Boys Like Girls, Forgive Durden, Butch Welker, My chemical romance, The Goo Goo Dolls, Bullet for my valentine, From first to last, Fall out boy, The hot lies, Incubus, the get up kids, Dreadful Dollface. no i wiele, wiele innych. :PP
  • Anonim

him, nirvana, metallica, iron maiden, slipknot, black sabbath, red hot chili peppers, system of a down, apocalyptica, children of bodom, machinae supremacy, katatonia, opeth, ac/dc, isis, led zeppelin, oasis, a perfect circle, jimi hendrix, disturbed, guns n' roses, the calling, u2, papa roach, scott stapp, saliva, the get up kids, sum 41, coma, evanescence, dżem, happysad, kombajn do zbierania kur po wioskach, bob marley, DEPILATOR;) .... i coś tam jeszcze;3
  • ,

>. napisała:
    >prócz panic! at the disco?
    >no to jeszcze The Kooks,30 seconds to mars ...
    >Plain White T`s, AFI, Three Days Grace, The Gazette, Boys
    >Like Girls, Forgive Durden, Butch Welker, My chemical
    >romance, The Goo Goo Dolls, Bullet for my valentine, From
    >first to last, Fall out boy, The hot lies, Incubus, the get
    >up kids, Dreadful Dollface. no i wiele, wiele innych. :PP

The get up kids?! Znasz ich!!! Wow a już myślałam że nigdy nie spotkam nikogo kto ich zna! Uwielbiam ten zespół! [ale jak to ja oczywiście musiałam o nich zapomnieć jak pisałam co lubię słuchać xD ]