-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Grupa Panic At The Disco już rozpoczęła prace nad kolejnym albumem, chociaż ich najnowsze dzieło trafiło do sklepów w marcu 2008 roku.-"Przez cały rok pisaliśmy piosenki o miejscach, które odwiedziliśmy,rzeczach, które widzieliśmy" - wyjaśnia basista, Jon Walker. - " Tuż po świętach będziemy nad nimi pracować i pewnie dopiszemy kilka nowych".
Dzieła należy spodziewać się w tym roku.
W marcu 2008 roku ukazał się drugi album - "Pretty. Odd.". Dyskografię formacji uzupełnia koncertowe wydawnictwo "...Live in Chicago" z grudnia 2008 roku.
by onet.
tak dokładniej. -
po różnicy w stylu miedzy 'a fever...' i 'pretty.odd' mozemy sie spodziewac wzystkiego. moze pójda bardziej w rap tym razem. xD
-
-
Anonim
ale regge. masz racje, to może być wszystko. Ale bardzo się cieszę, że bedzie tak szybko nowa. Spodziewałam się, że zajmie im to więcej czasu a tu zonk :D -
Anonim
-
-
melania
no no, nareszcie. baaaaaaardzo mi się podoba druga płyta, mam nadzieję, że tym razem coś podobnego nagrają.; ) -
Anonim
-
Anonim
no wreszcie xF
Mam nadzieję że powrócą do klimatów z pierwszej płyty.
-
Z tego co słyszałam płyta ma być podobna do Pretty.Odd. Mi to pasuje. Nawet bardzo :)
Czy jestem jedyną osobą, która jak włącza AFYCSO to po pewnym czasie ma dosyć tego wycia Brendona? Tzn. uwielbiam tę płytę, ale teraz jak słucham Fever to widzę, a raczej słyszę jak duże postępy wokalne B. zrobił. I całe szczęście. -
melania
co do jego postępów to się zgadzam. teraz już nie umie tak śpiewać piosenek z pierwszej płyty jak wcześniej. zresztą, nigdy na live nie umiał śpiewać 'lying is the most fun...'; ) -
Anonim
bo jak nagrywali to nie pomyśleli o tym, ze na live trudno będzie śpiewać dwie rzeczy jednocześnie^^ -
オラ
ja mam ich płyte live in chicago i powiem Wam że nie jest źle tylko jakoś dołączonego dvd nie udało mi się jeszcze obejrzeć (a płyte mam od grudnia). ale powiem że nie sądze żeby udało im się nagrać płyte jeszcze w tym roku... -
Kivan
-
Anonim
-
Anonim
-
Julia
Chciałabym żeby była mniej więcej taka 1 płyta, chyba mi się ta bardziej podobała jednak : ) -
...Rruda?^^
Wolałabym, gdyby trzecia płyta była w stylu pierwszej, bo to co teraz nagrali moim zdaniem nie pasuje do ich stylu a poza tym jest za delikatna jak na nich... -
Anonim
może nie tyle nie pasuje do ich stylu, oni po prostu zmienili styl. a ryan sam mówił, że w ogóle mu sie nie podoba ich pierwsza płyta, wiec szanse na to ,ze zrobią coś podobnego są małe.