Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • オラ

no ja też wątpie chociaż zapytam się u siebie czy można by było to ściągnąć do polski do Empików.........
  • Anonim

pewnie wiecie, ale... nowym singlem będzie northern downpour.
  • Asia;)

to i ja rzuce nowego news'a :D
    zapowiadaja wydanie nowej plyty na wiosne/ lato 2009, ale Pretty.Odd. mialo byc wydane o jakies 1,5roku wczesniej XD
  • melania

>Asia;) napisała:
    >to i ja rzuce nowego news'a :D
    >zapowiadaja wydanie nowej plyty na wiosne/ lato 2009

czyli mamy się spodziewać tego samego, co się stało, z najnowszą płytą tai?
  • Anonim

pewnie tak.
    ale nie sądzę, żeby tak szybko wydali trzecią płytę.
  • Asia;)

pewnie bedzie podobna troche do Pretty.Odd., ale biorac pod uwage, ze to chlopcy z Panic, to moze jednak nas zaskocza. Jednak watpie, zeby ja tak szybko wydali. Ale z drugiej strony wiekszosc zespolow wydaje plyty co roku, poltora, wiec to, ze tai sie nie udalo to nie sadze, ze ma zwiazek z szybkim wydaniem plyty.
  • królik.

oj na ich płytę warto było czekac :D i nawet sie nie zastanawiam jaka może byc następna, bo chłopcy zdecydowanie są specjalistami od zaskoczenia ^^ 'pretty odd' jest fantastycza, niepowtarzalna... niezwykle przyjemnie słucha się tej muzyki. melodyjna, wprawiająca w dobry humor, a jednocześnie miejscami refleksyjna. uwielbiam panic at the disco i uważam że oni naprawdę zasługują na zainteresowanie - są ciekawi, utalentowani, mają niezłe pomysły. płyta zupełnie inna od poprzedniej a równie dobra!
    i love this music! <3