- 1
- 2
-
L'esprit électronique
:)
A poza tym w składzie festiwalu (20-21 sierpnia): Muse, The Chemical Brothers, N*E*R*D, 30 Seconds To Mars, The Big Pink i zestaw polskich artystów. -
blabla
piękna wiadomość!! jezuuu, czekałam na ten moment, tak długo i w końcu
<3 marzenia się spełniają! -
L'esprit électronique
PATD zagrają w sobotę, 21 sierpnia, razem z Muse i The Big Pink.
Karnet dwudniowy: 200 PLN (z polem namiotowym: 220 PLN)
Bilet jednodniowy: 115 PLN
Do kupienia w sieciach Ticketpro i Eventim (co oznacza m.in. Empiki), a także w sklepie internetowym Alter Artu. -
Anonim
-
-
-
micc
ja tez! :)
tyle lat, ze az zapomnialam, jak bardzo bym chciala na ich koncert jechac, a tu taka niespodzianka :D
marzenia sie spelniaja...na starosc; p -
karinkamalinka.
posiadam bilety nawet wejściówki za kulisy..! I uwielbiam panic at the disco ale los tak chciał ze w tym czasie mam jakis głupawy obóz którego nie moge zrezygnowac kurde to trzeba miec pecha.. ale PATD bez ryana rossa to nie to samo; < -
micc
łe, moglas napisac pare dni temu, to bym odkupila od Ciebie, a nie kupowala nowe :/ -
karinkamalinka.
ale wiesz co nawet nie miałam zamiaru ich sprzedawac : ) bo jak mówiłam miałam isc z ojcem a tak to wziął jakiegos kolege. -
Guta★
-
Anonim
ja jestem fchuj nieszczęśliwa, bo akurat w tym czasie wyjeżdżam z kraju i nie mogę być wtedy w krakowie. jestem bardzo niepocieszona. :C -
micc
szkodaaa :( milo byloby sie znow zobaczyc przy okazji tematycznej, jak ich koncert; ) -
Anonim
-
blabla
>karinkamalinka. napisała:
>posiadam bilety nawet wejściówki za kulisy..!
ojaaa, zazdrość!
jak w ogóle zdobyć takie wejściówki za kulisy? :D -
karinkamalinka.
nie ma czego zazdroscic bo sama nie ide; <
to znaczy mój tata ma jakies tam znajomosci i dostał a tak to nie mam pojecia jak można je zdobyc. -
∂g.
boze ! a ja akurat w anglii jestem i nie mam mozliwosci przyjazdu ! :((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((( -
blabla
>karinkamalinka. napisała:
>nie ma czego zazdroscic bo sama nie ide; <
>
>to znaczy mój tata ma jakies tam znajomosci i dostał a tak
>to nie mam pojecia jak można je zdobyc.
poszłam za Twoim przykładem i zaczęłam szukać znajomości iii ... chyba się uda (:
bożee, będę tak się strasznie cieszyć! -
∂g.
zazdroszcze wam bardzo. tak mi cholernie smutno, ze nie mogę tam, wtedy byc. :(( -
blabla
a może przyjadą jeszcze na jakiś koncert do Polski... ? (:
nadzieję trzeba mieć! -
∂g.
tak myślę, że po to siedzę w Anglii teraz żeby zarobić sobie nawet na jakiś koncert za granicą; d. może jak będą w niemczech lub gdzieś to się chyba wybiorę (;
- 1
- 2