Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • paůla

najlepszy dzień w moim życiu <3
  • micc

swietnie zagrali :DDD
    wprawdzie po koncercie nie wystawili nosa z backstage'u, ale chociaz Brendonowa kostke dostalam :D
    hehe :D I ich menager powiedzial, ze moze kiedys jeszcze przyjada do Polski, choc nie w tym roku...
    Troche szkoda, ze grali bezposrednio przed Muse, bo mnostwo ich fanow tam bylo i pewnie Panicy mysleli, ze ich to nikt sluchac nie chce, tylko Muse :( a to nieprawdaaaaa!
    Cudownie :D tylko tloczno w poblizu sceny bylo...
  • ∂g.

zazdroczę tej kostki <3
    no ja mam nadzieję, ze będą. nawet w pobliżu polski :P
  • micc

wnioskujac po wypowiedzi ich menagera na twiterze, ze dla niego w Europie wszystko jest 20 minut oddalone od siebie, to dla nich 'przyjedziemy do Polski' moze oznaczac: 'no jestesmy w Hiszpanii, ale to przeciez Europa, wiec o co chodzi?'; )
    ale badzmy dobrej mysli!
    Poki co ja sie dalej ciesze z mojego spelnionego marzenia :D

zdjecie z kostka Brendonowa!! :D (PO koncercie oczywiscie)
  • Guta★

usz ty, ja rowniez zazdroszcze.
    bylo po prostu zajebiscie, najlepszy moim zdaniem koncert na COKE'u
  • bbu

nie wierzę, ze udało mi sie ich spotkać przez koncertem!
    zaryzykowałam dobre miejsce pod sceną i sie udało
    dali autografy, już sie ustawiliśmy do zdjęcia i wysiadł aparat :/

nigdy nie zapomne tego dnia

http://grono.net/chat/#gallery/phot...
  • ∂g.

>micc napisała:
    >wnioskujac po wypowiedzi ich menagera na twiterze, ze dla
    >niego w Europie wszystko jest 20 minut oddalone od siebie,
    >to dla nich 'przyjedziemy do Polski' moze oznaczac: 'no
    >jestesmy w Hiszpanii, ale to przeciez Europa, wiec o co
    >chodzi?'; )
    >ale badzmy dobrej mysli!
    >Poki co ja sie dalej ciesze z mojego spelnionego marzenia
    >:D
    >
    >zdjecie z kostka Brendonowa!! :D (PO koncercie oczywiscie)

no i nawet niech będą w hiszpanii :P. to czemu by nie zrobić sobie przygody życia i nie pojechać (; . Wcześniej byłam za młoda na taki wyjazd, a teraz, czemu nie?; )
  • Asia;)

Podobnie jak Micc tez dostalam kostke :D I zazdroszcze osobie wyzej, ktora ich osobiscie spotkala; (
    Bylo fajnie, ale jednak inaczej niz na koncercie z Ryanem i Jonem. No i mysle, ze wystepowanie przed Muse tez mialo jakis wplyw na to jak bylo.
  • Guta★

no raczej, że miało, większość ludzi czekała tylko, aż sobie pójdą, ale i tak jak na swoje położenie zostali ciepło przyjęci i chyba im się podobało
  • julia zuzanna

jezuuu, koncert panicow byl zajebisty - mnostwo dobrej energii, dobra atmosfera, chillout, fajny kontakt z publicznoscia. brendon wygladal na zaskoczonego, ze widownia tak wiernie odspiewuje kolejne wersy 'i write sins not tragedies' :] byl zachwycony reakcja ludzi i w pewnym momencie powiedzial 'chcialbym zeby moj tata to widzial'

hm, w sumie to podobali mi sie bardziej niz muse, bo byli bardziej zaangazowani w show
  • micc

zlapalam calkowicie znow faze na Panicow!! i co ja z tym teraz zrobie :(
    Asia, chyba zrobie mini-oltarzyk tej kostce!! XD postrzelilo mnie totalnie...
  • Asia;)

>micc napisała:
    >zlapalam calkowicie znow faze na Panicow!! i co ja z tym
    >teraz zrobie :(
    >Asia, chyba zrobie mini-oltarzyk tej kostce!! XD postrzelilo
    >mnie totalnie...

hehe zrob a potem jeszcze zrob zdjecie i wstaw tutaj :D ja wczoraj probowalam polubic 30stm, ale na razie mi sie to nie udaje. Lepiej zrobie jak poslucham Panic (np. Live in Denver)
  • ...Złośnica?:D...

hej dziewczyny. na CLMF Brendon zaśpiewał kawałek nie swojej piosenki (albo tak mi się tylko wydawało.hmmm.) kojarzycie może co to za piosenka?
  • Effka

Masz na myśli tą przed którą powiedział, że kocha nas z całego serca, a po której stwierdził, że chce nas wszystkich 'khem'? ^^ Tą, którą śpiewał przed "I write sins not tragedies"? Jeżeli tak, to było to "Let's get it on", w oryginale śpiewana przez Marvina Gaye :)
    Jeżeli nie o tą piosenkę chodzi, to nie wiem :P

ps1. Mam nagrany ten fragment w HD jakby coś, ale jeszcze go nie wgrałam na youtube :P
    ps2. Jakby ktoś chciał powtórkę z rozrywki w HD, to zapraszam na youtube.com/efka3 :)
  • a n n a.

pojechałam no clmf ze względu na marsów, niestety troszkę mnie zawiedli, koncert spoko ale nie było tej samej atmosfery co na PATD. Jeszcze na żadnym koncercie się tak dobrze nie bawiłam. Wszyscy śpiewali, tańczyli, nawet nie przeszkadzało mi to że ludzie pod sceną tak sie przepychali ^^ Według mnie najlepszy występ na coke ! :)
    czekam na ich następny koncert w Polsce. Mam nadzieję, ze szybko to nastąpi; ))
  • ...Złośnica?:D...

>Effka napisała:
    >Masz na myśli tą przed którą powiedział, że kocha nas
    >z całego serca, a po której stwierdził, że chce nas
    >wszystkich 'khem'? ^^ Tą, którą śpiewał przed "I write
    >sins not tragedies"? Jeżeli tak, to było to "Let's get it
    >on", w oryginale śpiewana przez Marvina Gaye :)
    >Jeżeli nie o tą piosenkę chodzi, to nie wiem :P
    >
    >ps1. Mam nagrany ten fragment w HD jakby coś, ale jeszcze
    >go nie wgrałam na youtube :P
    >ps2. Jakby ktoś chciał powtórkę z rozrywki w HD, to
    >zapraszam na youtube.com/efka3 :)
    >

tak dokładnie o tą piosenkę mi chodziło :) kiedy można się jej spodziewać na YT na Twoim profilu?
  • Effka

tak max w przeciągu dwóch dni :)