Panic At The Disco [718]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

znacie jakąś stronę, gdzie można ściągnąć piosenki Panic?
  • Miss Independent

ja ściągnęłam z Bearshare <lol>
  • Baś

zgadzam się na link do takiej strony, ale nie propagujmy piractwa. jeżeli ktoś umieści tu link docelowy downloadingu(jak z YSI, Megaupload, SendSpace etc. itp.), to usunę post.

jeżeli ktoś coś będzie potrzebował, niech tu powie i załatwcie sprawę poprzez wiadomości prywatne.
  • Anonim

Broń Boże!! Wstawiać linki... w życiu... To już lepiej płytkę kupić... Ja mogę pomóc... wysłać jakąś muzę... jak ktoś chce to niech wyśle mi maila w wiadomości... (Tylko strzeszczajcie się, bo w sobotę wyjeżdżam...)
  • Anonim

jakby ktoś chciał jakiś materiał z jutuba ale nie może go nigdzie indziej ściągnąć to walcie do mnie. ale tylko na prv
  • Baś

skopiowane z tematu "hit me baby one more time.mp3" założonego przez olie:
    >szukam szukam i znalezc nie moge.
    >CZY JEST NA TYM ŚWIECIE (GRONIE) KTOS KTO ZASPOKOI MOJE >PRAGNIENIE POSIADANIA TEJ PIOSENKI ??

>bylabym niewymownie wdzieczna za jakakolwiek stronke, torrenta czy >przesyłke na e-mail.

>bylabym super wdzieczna jak ktos moglby "wyciagnac" sama muzyke z >tego video z you tube http://pl.youtube.com/watch?v=B8nuj...
    >bo ja niestety sama nie moge z racji ograniczonych mozliwosci linuksa
  • Anonim

nie chce mi się otwierać tego, ale to wersja z .. reynoldsem? czy jakoś tak, na gitarach? jak tak to mam.
  • p.

nie. to z the dresden dolls. jak ktoś chce mp3 - mail na prv. to z reynoldsem tez mogę wysłać.
  • Anonim

aha. z dresden tez mam, ale kiepska jakość x) i nie lubię tej.
  • p.

ja mam kilka. też wole z reynoldsem ale w niektórych z dresden dolls brendon śmiesznie tańczy :D
  • Anonim

ja bearshare.
  • Anonim

jeśli ktos chce, to moge przesłać kilka kawałków na gg czy maila. wystarczy podać.
    :)
  • Anonim

a masz te nowe dwa? x)
  • Anonim

a nie trzy nowe? xD
    true love
    nine in the afternoon
    middle of summer
  • Anonim

o bosh, bosh x) czemu nie znam trzecieeeej; (
    (alemaktośmp3?)
  • Anonim

mam true love i nine in the afternoon (oczywiscie wersje koncertowe)
  • Anonim

też mam koncertowe, jak ktoś coś chce do niehc pisze na prv.
  • Baś

ma ktoś płytkę Armor For Sleep 'Smile For Them'?
    a najlepiej całą dyskografię.
  • Hadrian

Jeżeli chcesz linki do pobrania to ja mogę Ci wysłać na PW.
  • Baś

baaardzo proszę.