-
Anonim
-
Miss Independent
-
zgadzam się na link do takiej strony, ale nie propagujmy piractwa. jeżeli ktoś umieści tu link docelowy downloadingu(jak z YSI, Megaupload, SendSpace etc. itp.), to usunę post.
jeżeli ktoś coś będzie potrzebował, niech tu powie i załatwcie sprawę poprzez wiadomości prywatne. -
Anonim
Broń Boże!! Wstawiać linki... w życiu... To już lepiej płytkę kupić... Ja mogę pomóc... wysłać jakąś muzę... jak ktoś chce to niech wyśle mi maila w wiadomości... (Tylko strzeszczajcie się, bo w sobotę wyjeżdżam...) -
-
Anonim
jakby ktoś chciał jakiś materiał z jutuba ale nie może go nigdzie indziej ściągnąć to walcie do mnie. ale tylko na prv -
skopiowane z tematu "hit me baby one more time.mp3" założonego przez olie:
>szukam szukam i znalezc nie moge.
>CZY JEST NA TYM ŚWIECIE (GRONIE) KTOS KTO ZASPOKOI MOJE >PRAGNIENIE POSIADANIA TEJ PIOSENKI ??
>bylabym niewymownie wdzieczna za jakakolwiek stronke, torrenta czy >przesyłke na e-mail.
>bylabym super wdzieczna jak ktos moglby "wyciagnac" sama muzyke z >tego video z you tube http://pl.youtube.com/watch?v=B8nuj...
>bo ja niestety sama nie moge z racji ograniczonych mozliwosci linuksa -
Anonim
nie chce mi się otwierać tego, ale to wersja z .. reynoldsem? czy jakoś tak, na gitarach? jak tak to mam. -
p.
nie. to z the dresden dolls. jak ktoś chce mp3 - mail na prv. to z reynoldsem tez mogę wysłać. -
Anonim
-
p.
ja mam kilka. też wole z reynoldsem ale w niektórych z dresden dolls brendon śmiesznie tańczy :D -
Anonim
-
Anonim
jeśli ktos chce, to moge przesłać kilka kawałków na gg czy maila. wystarczy podać.
:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
ma ktoś płytkę Armor For Sleep 'Smile For Them'?
a najlepiej całą dyskografię. -
Hadrian
-